صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کرمان پایلوت طرح آموزش تربیت معلم مصلحین و حکمین قرآنی در سطح کشور شد

۰۳ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۰:۰۱
کد خبر: ۴۹۶۱۱۸
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
رئیس کل دادگستری استان کرمان از انتخاب این استان به عنوان پایلوت طرح آموزش تربیت معلم مصلحین و حکمین قرآنی در سطح کشور خبر داد و گفت: این طرح یکی از برنامه‌های معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه در سطح ملی است که در حال حاظر در حال اجراست.

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی یداله موحد رئیس کل دادگستری استان کرمان در آئین اختتامیه کارگاه آموزشی تربیت مربی مصلحین و حکمین قرآنی استان کرمان که به میزبانی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان در شهر ماهان برگزار شد، اظهار کرد: کرمان پایلوت طرح آموزش تربیت معلم مصلحین و حکمین قرآنی در سطح کشور شد.

وی گفت:این طرح با هدف استفاده از ظرفیت‌های مردمی و معتمدین جامعه به منظور ایجاد صلح و سازش و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در کشور و استان کرمان در حال اجراست.

این مقام ارشد قضایی در استان کرمان به نحوه برگزاری این طرح و انتخاب افراد اشاره کرد و افزود: ابتدا ۱۰۰ نفر بر حسب نیاز توسط مسئولین قضایی انتخاب و با شرکت در یک دوره و کارگاه آموزشی مطالب لازم را در خصوص مهارت‌های صلح و سازش فرا می‌گیرند.

موحد ادامه داد: این افراد پس از پایان دوره در شهرستان خود ۵۰ نفر را انتخاب می‌کنند و به افراد آموزش می‌دهند و به این ترتیب فرهنگ صلح و سازش ترویج پیدا می‌کند و هم افرادی با مهارت‌های لازم در سطح جامعه حضور دارند و در هر جایی دعوایی ایجاد شد این افراد به منتظور حل و فصل شدن اختتلاف مداخله می‌کنند.

رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت: اجرای این طرح در اختلافت خانوادگی در بین زن و شوهر‌ها بسیار با اهمیت است چرا که بنا به تاکید قران کریم هرگاه بین زن و شوهری اختلافی ایجاد شد افراد مورد اعتماد در بین بستگان مداخله کنند و با خیراندیشی و صلح اندیشی اختلاف را حل کنند.

این مقام ارشد قضایی در استان کرمان بیان کرد: بخش زیادی از مصلحینی که در این کارگاه آموزشی شرکت کردند هم در حل و فصل اختلافات و هم در انتقال آموزش‌های لازم در جامعه برای مهارت حل و فصل اختلافات موثر خواهند بود.

رئیس شورای قضایی استان کرمان بیان کرد: انسان در جامعه‌ای می‌تواند رشد کند که آن جامعه اعضای سالمی داشته باشد و رابطه متقابلی بین جامعه و انسان سالم وجود دارد، نقطه مقابل آن جامعه فاسد است که نمی‌تواند شرایط را برای رشد وتعالی افراد فراهم کند، هرکسی برای اصلاح جامعه قدم برمی دارد مصلح و هرکس که قدمی برای برهم زدن تعادل اجتماع نیز بردارد مفسد نامیده می‌شود و مفسد نقطه مخالف مصلح است.

نماینده عالی دستگاه قضایی در استان کرمان گفت: ارزش زمین به داشته‌ها و مخلوقات آن است و چنانچه داشته‌های خود را از دست بدهد فاقد ارزش خواهد شد، در این میان آنچه که موجب فساد فی الارض می‌شود باید شناخته و در راستای اصلاح آن گام برداشته شود و زمین هم زمانی ارزش خواهد داشت که انسان در امنیت و آرامش به کار و زندگی پرداخته و در جهت تعالی جامعه خود تلاش می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه باید مراقب بود تا جامعه فاسد نشود، افزود: یکی از عوامل اصلی فساد در جامعه اختلاف و دعوا است و مانند ویروسی که به بدن انسان رخنه می‌کند، منازعه و اختلاف نیز جامعه را برهم خواهد ریخت، در این شرایط باید ابتدا تلاش کرد به ویروس مبتلا نشد و در وهله بعدی برای سالم سازی جامعه و زدودن آن از ویروس تلاش شود.

این مقام ارشد قضایی در استان کرمان با اشاره به اینکه سران طوایف و روحانیون در جهت صلح وسازش و حل وفصل اختلافات و دعاوی تلاش می‌کنند، خاطرنشان ساخت: از این رو حل اختلافات بین قبایل و طوایف از بزرگ‌ترین گام‌ها در راستای ایجاد صلح و سازش در اجتماع محسوب می شود و خداوند مصلحین را دوست دارد.

رئیس کل دادگستری استان کرمان همچنین گفت: راه و روش شیطان کینه و عداوت ایجاد کردن است اما نباید فراموش کرد که وعده خداوند به مصلحین نیز این است که وقتی صلح ایجاد کنند مورد رحمت و عنایت خداوند واقع خواهند شد.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *