صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ضرورت همکاری علمی و پژوهشی دستگاه قضایی با دانشگاه

۳۰ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۷:۱۴
کد خبر: ۴۹۵۴۹۶
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
معاون فرهنگی دادگستری استان یزد با تأکید بر نقش علمی و پژوهشی دانشگاه گفت: همکاری دستگاه قضایی و دانشگاه در شناسایی آسیب‌های فرهنگی و اجتماعی جامعه و اتخاذ رویکرد مناسب علمی در مواجه با این مسائل ضروری است.

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی ، محمدرضا عرشیان معاون فرهنگی دادگستری استان یزد در دیدار با رئیس و معاون دانشگاه پیام نور یزد، با تأکید بر نقش علمی و پژوهشی دانشگاه گفت: همکاری دستگاه قضایی و دانشگاه در شناسایی آسیب‌های فرهنگی و اجتماعی جامعه و اتخاذ رویکرد مناسب علمی در مواجهه با این مسائل ضروری است.

معاون فرهنگی دادگستری استان یزد اظهار داشت: جامعه دانشگاهی یک جامعه با نشاط، سرزنده و پر توان در انجام تحقیقات علمی است و دادگستری به واسطه نوع فعالیت و گستره کارکرد آن درگیر با مشکلات مبتلا به جامعه است که این ارتباط می‌تواند با هم افزایی و تعامل، رویکرد مؤثر پیشگیری از وقوع جرم و آسیب‌های اجتماعی را رقم زند.

عرشیان بر شکل گیری حلقه ارتباط مستمر دانشگاه و دستگاه قضایی تأکید کرد و بیان داشت: نباید به جلسات موردی اکتفا کرد بلکه باید بستری را فراهم کرد که این ارتباط در جهت استفاده از ظرفیت‌های متقابل مستمر و اثرگذار باشد.

این مقام قضایی سرقت‌های مستوجب تعزیر، ضرب و جرح عمدی و ایراد صدمه بدنی غیر عمدی را از موارد با بیشترین فراوانی پرونده در دستگاه قضایی ذکر کرد و ابراز داشت: اساتید دانشگاه به عنوان یک جامعه علمی و اندیشه ورز می‌توانند با رهنمون سازی ظرفیت، فرصت و فراغت دانشجویان به سمت تحقیقات دقیق علمی و میدانی، بهترین راهکار‌های پیشگیری از این جرائم را بررسی نمایند.

وی تصریح کرد: فضای مجازی و آسیب‌های آن اکنون، امنیت روانی را به خطر انداخته و حس بی اعتمادی را در جامعه القا می‌کند، ورود هدفمند وآگاهانه به این فضا و ترویج تعالیم روح بخش و انتشار معنویات و پاسخ به شبهات اقدامی است که باید با همکاری مراکز علمی و دانشگاهی انجام گیرد.

معاون فرهنگی دادگستری خاطرنشان کرد: آسیب‌های فضای مجازی، جامعه جوان و آینده ساز را نشانه گرفته است که علاوه بر اتلاف وقت و هزینه، تفکر مثبت، امید به آینده و اندیشه خلاق آنان را نیز تحت تأثیر قرار داده است.

وی ادامه داد: ارائه اطلاعات واقعی از تأثیرات عینی فضای مجازی بر زندگی افراد برگرفته از موضوعات پرونده‌های ورودی به دادگستری، علاوه بر ارائه هشدار به آنان، واکاوی علمی و آکادمیک این قشر برای مقابله هدفمند با آسیب‌های این فضا را موجب می‌شود.

عرشیان از آمادگی حضور مقامات قضایی در جمع‌های دانشجویی خبر داد و گفت: سر ریز تمام مشکلات جامعه به دستگاه قضایی ختم می‌شود و مقامات قضایی با آگاهی دقیق از مشکلات و آسیب‌های مبتلابه جامعه می‌توانند نقش اثر گذاری برای جامعه دانشجویی ایفاکنند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *