صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

وزارت بهداشت، برجسته‌ترین دستگاهی است که بودجه ریزی عملیاتی را اجرایی کرده است

۳۰ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۸:۱۱
کد خبر: ۴۹۵۳۴۸
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
صدرالسادات، پشتیبانی از ماموریت‌های انجام شده در حوزه سلامت را از وظایف معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی دانست و گفت: در حوزه عمرانی بیش از ۹ هزار پروژه با مساحتی بالغ بر ۵ میلیون متر مربع به پایان رسید و ۳۰ هزار تخت جدید به بخش درمانی افزوده شد.

به گزارش گروه جامعه ، سید علی صدرالسادات در مراسم تکریم و معارفه معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت با اشاره به وجود ۷ هزار و ۵۰۹ پروژه بهداشتی، اظهار داشت: بخش قابل توجهی از اعتبارات این پروژه‌ها توسط مردم و دولت تامین شده است و ۲۹۲ مرکز خدمات جامع سلامت شهری، ۶۵۱ مرکز خدمات جامع سلامت روستایی و ۱۴۷۰ کمیسیون تیم سلامت ایجاد شده است.

معاون سابق توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت با بیان اینکه ۲۶۴ پروژه درمانی در دست اجرا هستند، افزود: ۱۵۶ پروژه اورژانس، ۲۹۱ بلوک زایمانی و ۱۱۸ هزار مرکز غربالگری در دست اجرا و ساخت هستند.

وی با تاکید بر اینکه وزارت بهداشت، برجسته‌ترین دستگاهی است که بودجه ریزی عملیاتی را اجرایی کرده است، گفت: وزارت بهداشت، دستگاهی عریض و طویل است و ما توانستیم بودجه ریزی عملیاتی را اجرایی کنیم.

صدرالسادات با اشاره به اخذ بیش از ۸ هزار میلیارد تومان اوراق از سوی وزارت بهداشت، گفت: در همه دنیا، کل اعتبار دانشگاه‌ها برای آموزش و پژوهش است، این در حالی است که در ایران ۱۳ درصد اعتبار به آموزش و پژوهش اختصاص دارد و مابقی در بخش بهداشت و درمان هزینه می‌شوند.

معاون سابق توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت انتقال سازمان بیمه سلامت، شورای عالی بیمه و سازمان اورژانس کشور به وزارت بهداشت را از جمله اقدامات این معاونت در حوزه ساختار و تشکیلات عنوان کرد و گفت: در حوزه بازرگانی، با حمایت‌های دکتر هاشمی، وزیر سابق بهداشت از ظرفیت هیات امنای ارزی استفاده کردیم.

وی با اشاره به احیای دوباره شرکت آوای پردیس سلامت، گفت: با وجود همه محدودیت‌ها و عدم توانمان، توانستیم ۸ فروند هلیکوپتر از طریق شرکت هلیکوپتری آوای سلامت خریداری کنیم. همچنین توانستیم تعداد حدود ۳ هزار آمبولانس به ناوگان اورژانس زمینی اضافه کنیم.

صدرالسادات در ادامه به جذب بیش از ۳۰ هزار نیروی شرکتی در بخش بهداشت و درمان اشاره کرد و گفت: در شرایطی که دولت، سیاست‌های انقباضی داشت، توانستیم نیروی مورد نیاز را جذب کنیم و در حال حاضر، حوزه سلامت بیش از ۴۵۰ هزار نیرو دارد؛ بنابراین گزارش در ابتدای این مراسم، ایرج حریرچی با بیان اینکه ۸.۱۴ تولید ناخالص ملی کشور در حوزه سلامت هزینه می‌شود، گفت: در حال حاضر، تعداد کارکنان حوزه سلامت به ۴۹۵ هزار رسیده است که با تعداد کارکنان بخش خصوصی به ۸۰۰ هزار نیرو می‌رسد و بیش از ۳ درصد جمعیت کشور، در حوزه سلامت فعالیت می‌کنند.

معاون کل وزارت بهداشت، افزود: از سال ۹۵ تاکنون، ۸۲۳ میلیون بار با حوزه سلامت مواجهه وجود داشته است.

وی در ادامه افزود: در سال‌های گذشته مدیریت افراد متخصص در امور مالی در حوزه سلامت مورد پذیرش نبود، اما در حال حاضر این امر، میسر شده و مسیر هموار است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *