صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

جایزه سیاسی فیلم برلین این بار برای جوانان بی هویت رژیم صهیونیستی

۲۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۰:۵۹
کد خبر: ۴۹۴۹۴۹
آنچه در لایه‌های زیرین این داستان بیشتر به چشم می‌خورد تلاش برای نشان دادن چالشی است که این روز‌ها جوانان صهیونیست در تمیز هویت خود دارند.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی میزان، شصت ونهمین جشنواره بین المللی فیلم برلین در شرایطی برندگان خود را اعلام کرد که باز هم ردپای سیاست در فیلم برنده خرس طلایی دیده می شد. رد پایی که قرار نیست هیچ وقت دست از سر جشنواره برلین بردارد!

خرس طلایی جشنواره برلین به فیلم مترادف‌ها، ساخته نادو لاپید، محصول فرانسه،رژیم صهیونیستی و آلمان تعلق گرفت .

درجستجو به زبان فارسی وعربی به کمترین اطلاعاتی در ارتباط با فیلم برخورد می کنید. و چه بسا در نگاه اول حتی در جستجوهای انگلیسی فریب بخورید که «مترادف ها» فیلمی است در نقد سیاستهای رژیم صهیونیستی.

«یوآو» بازیگر نقش اصلی فیلم در حالی از سرزمین های اشغالی به پاریس مهاجرت می کند که در اولین گام خود در پاریس، در منزلی که در آن سکونت یافته درحالی که در حال استحمام است! کوله اش دزدیده می شود .او به دلیل نداشتن لباس مجبور می شود به وان حمام بازگردد. و روز بعد همسایه فرانسوی که زوج خوشبختی هستند او را در وان حمام پیدا می کنند.

از خوش شانسی «یوآو» این زوج مهربان سعی در رسیدگی ومحبت بی حد ومرز به شخصیت اول داستان دارند. در یکی از سکانس های ابتدایی آشنایی این زوج با مرد آن ها متوجه ختنه ای بر اندام «یوآو» می شوند که متعلق به آداب و رسوم قوم یهود است.ونهایتا باقی داستان روایت می  شود. از چالش های «یوآو » در یادگیری زبان فرانسوی ، تا برخورد مردم اروپا با یک یهودی صهیونیست.

در یک نگاه ساده شاید بتوان بخشی هایی از داستان را انتقاد به اسرائیل دانست!همان طور که خود کارگردان فیلم در هنگام گرفتن جایزه  گفت که شاید برخی به دلیل فیلمش در سرزمین های اشغالی خشمگین شوند. اما آن چه در لایه های زیرین این داستان بیشتر به چشم می خورد تلاش برای نشان دادن چالشیست که این روزها جوانان صهیونیست در تمیز هویت خود دارند.

در صحنه آخر علی رغم تمام تلاشش یو آو برای گریز از فضای خشن ونظامی وار رژیم صهیونیستی او به یک دیوار غیر قابل عبوری با نام هویت برخورد می کند که قابل فرار نیست.

در این فیلم سعی  شده به مخاطبی که جوانان سردرگم سرزمین های اشغالی هستند بگوید که  فکر مهاجرت به خارج را از ذهنتان بیرون کنید! این مهاجرت پوچ است.

جالب است که بدانید بحران هویت در میان جوانان در رژیم صهیونیستی آن قدر مهم است که  در نشست های سالانه  در سرزمین های اشغالی ، روانشناسان وکارشناسان مسائل اجتماعی رژیم صهیونیستی نسبت به آن هشدار داده اند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *