صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

معاون سیاسی وزارت کشور: مردم میان ساختار نظام و عملكرد كارگزاران تفاوت قائل هستند

۲۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۷:۳۲
کد خبر: ۴۹۴۸۳۹
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
معاون سیاسی وزارت کشور با بیان اینکه مردم بين ساختار نظام سياسي و عملكرد كارگزاران تفاوت قائل هستند، گفت: اگر نسبت به عملكرد ما كارگزاران گله دارند، اگر نارضايتي دارند اين را به ساختار نظام جمهوري اسلامي تعميم نمي دهند و ساختار و نظام سياسي را قبول دارند.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی ، «جمال عرف» ظهر امروز در همایش معاونان سیاسی امنیتی و اجتماعی و مدیران کل سیاسی و تقسیمات کشوری استانداری‌های کشور با اشاره به برگزاری دهه فجر و راهپیمایی ٢٢بهمن گفت: مردم علی‌رغم مسائل اقتصادی که در کشور وجود داشت در راهپیمایی ٢٢بهمن امسال باشکوه‌تر شرکت کردند.

وی افزود: مردم بین ساختار نظام سیاسی و عملکرد کارگزاران تفاوت قائل هستند. اگر نسبت به عملکرد ما کارگزاران گله دارند، اگر نارضایتی دارند این را به ساختار نظام جمهوری اسلامی تعمیم نمی‌دهند و ساختار و نظام سیاسی را قبول دارند.

عرف خاطرنشان کرد: ملت نسبت به ساختار جمهوری اسلامی وفادارند و به آن علاقه دارند اگر چه به عملکرد کارگزاران نظام انتقاد و گله داشته باشند.

عرف ضمن قدردانی از معاونین سیاسی قبلی وزارت کشور گفت: برای پیشبرد اهداف و برنامه‌ها در این حوزه باید ثبات مدیریتی وجود داشته باشد. نباید در طول شش سال گذشته من پنجمین معاون سیاسی وزارتخانه باشم تببین اجرا و ارزیابی سیاست‌ها نیازمند ثبات مدیریتی در یک حوزه است.

معاون سیاسی وزیر کشور تاکید کرد: اگر ما باور داریم در جبهه حق هستیم و قطعا باطل هیچ تردیدی ندارد قطعا باید با انگیزه بالا کارمان را انجام دهیم.

وی عنوان کرد: در گذشته ماهیت جنگ دشمن با ما نظامی بود، آن‌ها به ما حمله کرده و بخشی از سرزمین ما که خانه پدری ما محسوب می‌شود را اشغال کرده بودند و ما باید دفاع می‌کردیم. اما امروز جنگ دشمنان به بک جنگ اقتصادی، اطلاعاتی، عملیاتی و روانی تبدیل شده است.

عرف با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب درباره جنگ اقتصادی افزود: اکنون باید آرایش جنگ اقتصادی بگیریم. واقعیت صحنه همان است که رهبری تعبیر کرده اند. اکنون ما در یک جنگ عملیاتی و اطلاعاتی هستیم.

معاون سیاسی وزارت کشور خاطرنشان کرد: محور اصلی جنگ روانی دشمن مایوس سازی مردم است. آن‌ها نقشه کشیده اند که ملت ما باید پس از ٤٠سال از انقلاب اسلامی پشیمان و ناامید شوند.

وی با ارزبابی ابعاد جنگ روانی دشمنان بر ضد ایران بیان کرد: آن‌ها از شبکه‌های اجتماعی، رادیو و تلویزیون‌هایی که در اختیار دارند و تمام ابزار‌ها استفاده می‌کنند؛ در جنگ نظامی ابزار‌ها مشهود بود، اما اکنون جنگ امواج و اراده‌هاست. آن‌ها می‌خواهند ما در برابر اراده باطل آن‌ها تسلیم شویم.

وی افزود: ایران هوشمندانه تحت یک رهبری هوشمندانه و تلاش جدی دولت و فعالیت عناصر درونی نظام تلاش می‌کند با سرافرازی از این جنگ عبور کند.

عرف گفت: در برخی از عملیات‌های دفاع مقدس شکست و در برخی پیروز می‌شدیم، اما برآیند اصلی دفاع مقدس برای ما پیروزمندانه بود و دشمن به عنوان متجاوز شناخته شد؛ امروز هم باید با همان ایستادگی، انگیزه، قدرت و اعتماد به نفس باید وارد میدان شویم و ازاین مرحله نیز عبور کنیم.

معاون سیاسی وزیر کشور خاطرنشان کرد: مردم به دولت اعتماد کردند و دولت نیز به ما به عنوان کارگزاران خود اعتماد کرده است و هیچکس هم نمی‌گوید از اختیارات قانونی خود استفاده نکنید، اما تلاش کنید به جای درگیری با تدبیر و تعامل کار‌ها را بهتر پیش ببرید.

وی با اشاره به مباحث آینده پژوهی اضافه کرد: مطالعه روند‌ها به مفهوم پیوستگی در طول زمان و توجه به رخداد‌ها دو مولفه مهم برای ایجاد بک تصویر و اقدام و برنامه ریزی است.

عرف تاکید کنید: باید تصویر‌های ذهنی و عینی از روند‌ها و رویداد‌ها را به هم نزدیک کنیم و با اقدام و کار مشترک برای پیشرفت کشور برنامه ریزی کنیم.

معاون سیاسی وزیر کشور با اشاره به فشار‌های سنگینی که در سطح بین الملل علیه ایران وحود دارد، گفت: دشمن در سال ٩٧ با یک فشار سنگین برخی از فواصل زمانی معنی دار مانند ١٣ آبان و پس از آن روزشمار‌هایی مانند ابتدای سال میلادی و ٢٢بهمن را مشخص کرد و اکنون نیز از اردیبهشت ماه ٩٨سخن می‌گوید.

عرف تاکید کرد: ما از تمام این زمان‌ها و این فشار‌ها و تهدید‌ها عبور کردیم البته هزینه‌هایی هم پرداخت کردیم و این طبیعت جنگ است، اما از این مراحل نیز عبور کردیم.

وی با اشاره به سه رویداد بین المللی اخیر در ورشو، بندر سوچی و مونیخ بیان کرد: کسانیکه برای ما اهدافی را پایه گذازی و معماری کردند آیا به اهداف خود رسیدند؟ آن‌ها در نشست ورشو به دنبال امنیتی سازی ایران بودند. ترامپ، پمپئو و برایان هوک و در این اواخر کوشنر داماد رئیس جمهور امریکا هزینه‌های بسیاری کردند، اما از ٨٠ کشور ٦٠کشور و آن هم در حد وزیر خارجه در نشست ورشو شرکت کردند.

معاون سیاسی وزیر کشور عنوان کرد: بسیاری از کشور‌های آسیا و اروپا و حتی چین و روسیه در این نشست شرکت نکردند امریکا باهمه این هزینه‌های سیاسی اقتصادی و حیثیتی نتوانست به اهداف خود در این نشست برسد حتی عربستان هم در این نشست در حد مشاور حضور پیدا کرد، سعودی‌ها نمی‌خواهند سطح تنش با ایران افزایش دهند.

وی بیان کرد: ایران اکنون در نظام بین الملل در سطحی قرار گرفته است که دشمنان به راحتی نمی‌توانند علیه آن اجماع کنند.

عرف با اشاره به نشست سه جانبه ایران، روسیه و ترکیه در سوچی اضافه کرد: کشور‌های دنیا متوجه شده اند که هیچ تصمیمی در سوریه بدون نقش و حضور سه کشور ایران روسیه و ترکیه نمی‌توانند، بگیرند.

معاون سیاسی وزارت کشور با اشاره به حضور ظریف وزیر امورخارجه کشورمان در کنفرانس امنیتی مونیخ افزود: در ابن کنفرانس و ملاقات‌های وی با مقامات دیگر کشور‌ها نیز روند به همین شکل بود، در کنار تمام این رویداد‌ها راهپیمایی باشکوه مردم در ٢٢بهمن تکمیل کننده جایگاه مقتدر ایران در سطح بین المللی شد.
وی تصریح کرد: ایران در سطح بین المللی یک حرکت رو به جلو را آغاز کرده است و همه تلاش دشمن نیز برای جلوگیری از این حرکت و پیشرفت و توسعه ایران است.

عرف تصریح کرد: ما اکنون از یک سطح ملی خارج شده ایم و به یک قدرت منطقه‌ای تبدیل شده ایم، دشمن نمی‌خواهد این موضوع را بپذیرد و آن‌ها می‌خواهند ما را به داخل مرز‌های خودمان برگردانند.

معاون سیاسی وزیر کشور گفت: واقعیت‌های عینی و میدانی بیانگر حوزه تاثیرگذاری ایران در مناسبات و معادلات منطقه است دسمنان نمی‌خواهند این واقعیت را به رسمیت بشناسند.

وی افزود: در نشست ورشو آمریکایی‌ها تلاش کردند اروپایی‌ها را با خود همراه کنند، اما این نشست در اروپا هم شکاف به وجود آورد و در غرب و شرق اروپا نیز شکاف ایجاد کرد و نشان داد در شرق و غرب اروپا اختلاف وجود دارد.

عرف عنوان کرد: اکنون در سطح بین الملل جمهوری اسلامی به عنوان قدرت نوظهور خود را نشان می‌دهد، در حوزه منطقه‌ای نیز هیچکس نسبت به این موضوع تردیدی ندارد. انقلاب اسلامی برای دفاع از محرومان منطقه شکل گرفته است نه به واسطه هزینه مالی؛ ایده و عقیده جمهوری اسلامی است که باعث شده حتی دشمنان به نقش تاثیرگذار و جایگاه ایران اعتراف و به ما بااحترام نگاه کنند.

عرف تاکید کرد: در حوزه داخلی بیشتر باید تلاش کنیم تا فشاری که از بیرون به کشور وارد می‌شود و یا بخشی از کم کاری‌ها و سومدیریت‌هایی که باعث ناکارآمدی در بخش‌هایی شده است را مدیریت کنیم.

وی با اشاره به آغاز دهه پنجم انقلاب اسلامی بیان کرد: دوران آزمون و خطا در نظام اسلامی پایان یافته است باید تلاش کنیم با استفاده از اختیارات قانونی ضریب خطا‌ها را کاهش دهیم و باید در کنار یکدیگر با سرعت و دقت بیشتر در مسیر پیشرفت و توسعه کشور گام‌های رو به جلو برداریم.

وی گفت: قانون و قانونمداری نماد یک حکمرانی مطلوب است و مهمترین آسیب کشور در حال حاضر قانون گریزی است.

معاون سیاسی وزیر کشور با بیان اینکه تمام نظام هستی بر پایه قانون استوار شده است، افزود: برخی فکر می‌کنند با قانون گریزی کار‌ها درست پیش می‌رود.

عرف تصریح کرد: پس از عمل به قانون، مسئولیت پذیری و پاسخگویی باید سرلوحه امور کارگزاران کشور قرار بگیرد.

معاون سیاسی وزیر کشور شفافیت کارآمدی و اثربخشی را از دیگر مولفه‌های حکمرانی مطلوب عنوان کرد و تاکید کرد: در شرایط کنونی، کار‌های کشور بدون وحدت و انسجام پیش نمی‌رود و وزارت کشور چه در ستاد و چه در سطح استانداری‌ها در صف مهمترین عنصر برای ایجاد این وحدت و همدلی است.

معاون سیاسی وزیر کشور افزود: ترکیب فشار از بیرون و برخی سو مدیریت‌ها در بخش‌هایی در داخل کشور همان خطری است که رهبر معظم انقلاب به آن اشاره فرمودند؛ باید برای جلوگیری از ترکیب تهدیدات خارجی و آسیب‌های داخلی برنامه داشته باشیم تا از آن جلوگیری کنیم و راه حل‌های مقابله با آن را پیدا کنیم و مسایل و مشکلات ناشی از آن را حل کنیم.
 
معاون سیاسی وزیر کشور بیان کرد: قانونمداری، مسئولیت پذیری، شفافیت، کارآمدی، عدالت و اثرگذاری از شاخص‌های حکمرانی خوب است.

وی تاکیدکرد: ما باید بنا را براین بگذاریم که مجری قانون باشیم و برای اجرای قانون بایستیم و دیگران را برای اجرای قانون تشویق کنیم. مهمترین گمشده ما قانون است. همه باید براساس مسئولیت خود پاسخگو باشند.

عرف به بیانیه رهبری در ورود به دهه پنجم انقلاب، اشاره کرد و افزود: ایشان چارچوب‌های لازم را در این بیانیه برای ما احصاء کرده اند. سرفصل استقلال و آزادی در بیانیه رهبر انقلاب، نزدیک‌ترین سرفصل به ما در معاونت سیاسی است.

وی خاطرنشان کرد: ما باید در مدیریت سیاسی کشور، استقلال و آزادی را به تعادل برسانیم تا استقلال به بهانه آزادی از بین نرود یا آزادی به بهانه استقلال، مخدوش نشود.

معاون سیاسی وزارت کشور افزود: در سایه ۲۲ بهمن فضای نسبتاً آرام و وحدت بخشی در کشور ایجاد شده است که باید این فضا را حفظ و تقویت کنیم، زیرا کشور بدون وحدت و انسجام پیش نمی‌رود.

وی تاکید کرد: معاونین سیاسی دیدار هرهفته با ائمه جمعه را در برنامه خود داشته باشند. اگر ما به دیدار ائمه جمعه نرویم، دیگران رفته و سوءتفاهم‌ها را بیشتر می‌کنند.

معاون سیاسی وزیر کشور با بیان اینکه سال آینده انتخابات در کشور برگزار می‌شود، افزود: ما به عنوان مجری انتخابات نباید از یک جریان دفاع کنیم، زیرا اگر اینگونه باشد، در اجرای انتخابات به ما اعتماد نمی‌شود. قرار است یک انتخابات سالم برگزارکنیم.

وی درباره کمیسیون ماده ١٠ احزاب هم گفت: تاکنون٨٣حزب خود را باقانون جدید احزاب تطبیق داده اند، مدارک و فعالیت‌های ٣٠حزب هم در دستور کار بررسی کمیسیون است و ٣٠حزب نیز قرار است در زمان تعریف شده شرایط خود را باقانون جدید تطبیق دهند.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *