صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

۲۸ کانون بوی نامطبوع در مسیر فرودگاه امام خمینی وجود دارد

۲۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۲:۰۴
کد خبر: ۴۹۴۴۳۸
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
استاندار تهران گفت: ۲۸ کانون بوی نامطبوع در مسیر فرودگاه امام خمینی وجود دارد که این شرایط به هیچ عنوان پذیرفتنی نیست و باید رفع شود.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران در جلسه کارگروه کاهش آلودگی هوای تهران گفت: فاضلاب‌های خانگی تسویه نشده شهر‌های واوان، اسلامشهر و رباط کریم، صنایع دامداری و لبنی موجود در مسیر و همچنین عدم تسویه پسماند‌های موجود در منطقه از دلایل اصلی بوی نامطبوع در مسیر فرودگاه امام خمینی تا عوارضی تهران هستند.

وی در ادامه افزود: مجتمع‌های دامی و لبنی موجود در مسیر فرودگاه امام خمینی به عنوان یکی از منابع اصلی ایجاد بوی نامطبوع موظف هستند در راستای کاهش این بوی نامطبوع اقدامات لازم را با کمک دستگاه‌های دولتی مربوطه قبل از ورود به فصل گرما انجام دهند.

استاندار تهران با اشاره به لزوم مقابله جدی و علمی با بوی نامطبوع محور فرودگاه امام خمینی (ره)، اظهار داشت: ما کشوری هستیم که در زمینه علم و نوآوری سرآمد بوده و رشد ۱۱ برابری را از حیث تولیدات علمی ثبت کرده ایم. در چنین شرایطی این که در مسیری حد فاصله فرودگاه جنوب تهران تا عوارضی پایتخت شاهد انتشار بوی نامطبوع باشیم به جهت تردد میهمانان داخلی و خارجی به تهران چنین مسئله‌ای زیبنده دانشگاه‌ها و نهاد‌های علمی در کشور نخواهد بود که اقدامی در راستای رفع این مشکل نکنند.

وی افزود: اگر نگاه علمی و تخصصی نسبت به حل این مشکل داشته باشیم بدون تردید در کمترین زمان ممکن شاهد مرتفع شدن آن خواهیم بود. اکنون نیز بالغ بر ۲۸ کانون تولید و انتشار بوی نامطبوع در این محور شناسایی شده که این صنعت در این مسیر در حوزه کشاورزی و دامپروری به عنوان منبع انتشار آن مشخص شده است.

وی تصریح کرد: به عنوان نمونه در حوزه آرادکوه بالغ بر ۸ هزار و ۶۰۰ تن دفع پسماند در آن صورت می‌گیرد که همین مهم مشکلات زیست محیطی را در استان پدید آورده و باید به صورت عملیاتی‌تر نسبت به رسیدگی به چنین مسائلی اقدام کنیم.

محسنی بندپی خاطرنشان کرد: در نخستین فرصت ظرف ۱۰ روز آینده باید جلسه‌ای با حضور صاحبان این صنایع نهاد‌های دانشگاهی و مطالعاتی در حوزه محیط زیست و استانداری تهران برگزار شود تا بتوانیم تا پایان سال روند مطالعاتی مقابله با این مسئله را بررسی و تا قبل از فرا رسیدن فصل گرما نسبت به حل و فصل نهایی آن اقدام کنیم.

 انتهای پیام /



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *