صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تاثیرنانو ذرات «طلا» بر سلامت

۲۶ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۷:۰۱
کد خبر: ۴۹۳۷۸۴
«طلا» گران بهاترین فلز دنیاست که در طبیعت وجود دارد و پس از مس، دومین فلزی است که توسط انسان کشف شد. استفاده از آن در قدیمی‌ترین شیء کشف شده به اواخر هزاره پنجم پیش از میلاد مسیح برمی گردد. ناگفته نماند در دین اسلام، مردان از مصرف تزیینی طلا منع شده اند.

به گزارش گروه فضای مجازی ، «طلا» گران بهاترین فلز دنیاست که در طبیعت وجود دارد و پس از مس، دومین فلزی است که توسط انسان کشف شد. استفاده از آن در قدیمی‌ترین شیء کشف شده به اواخر هزاره پنجم پیش از میلاد مسیح برمی گردد. ناگفته نماند در دین اسلام، مردان از مصرف تزیینی طلا منع شده اند. همچنین مصرف خوراکی و به شکل لوکس آن در بستنی، پیتزا و ... توجیه علمی ندارد و استفاده دارویی آن باید با تجویز پزشک به شیوه خاص باشد. همچنان که بررسی‌های متعدد نشان می‌دهد، تعداد گلبول‌های سفید خون در مردان بیشتر از زنان است، حال آن که تماس بدن مرد با طلا باعث بالا رفتن میزان گلبول‌های سفید می‌شود. به طور طبیعی با افزایش شمار گلبول‌های سفید، جا برای گلبول‌های قرمز خون کم می‌شود و تعداد آن‌ها به طور محسوسی کاهش پیدا می‌کند. در ادامه به بررسی تاثیر نانو ذرات طلا و نتایج یافته‌ها درباره آن به عنوان یک فلز معدنی مانند دیگر فلزات در دارو‌ها و ترکیبات شیمیایی بر سلامت انسان می‌پردازیم:

منع مصرف تزیینی طلا برای مردان، چرا؟
مهدی اخبارده فوق تخصص تغذیه بالینی در این باره اظهار کرد:همیشه این سوال وجود دارد که چرا زنان می‌توانند از طلا استفاده کنند، ولی مردان نه و اگر طلا روی تعادل گلبول‌های بدن مردان تاثیر می‌گذارد، پس زنان هم نباید از این موضوع مستثنا باشند.
او خاطر نشان کرد: مطالعاتی که روی ساختار بدن زنان انجام شده است نشان می‌دهد تفاوت‌های جزئی در ساختار بدن زن و مرد وجود دارد. طلا حاوی اشعه‌هایی است که از پوست بدن رد می‌شود و روی گلبول‌های بدن تاثیر می‌گذارد. این موضوع درباره مردان کاملا صدق می‌کند، ولی در زنان خیر، در زنان بین لایه پوست و گوشت، لایه‌ای چربی وجود دارد، اما در مردان این لایه وجود ندارد. همین لایه محافظ چربی است که همانند سدی محکم، مانع رسیدن اشعه‌های مُضر طلا به بدن زنان می‌شود. تعداد گلبول‌های سفید خون در مردان بیشتر از زنان است، این در حالی است که تماس بدن مرد با طلا باعث بالا رفتن میزان گلبول‌های سفید می‌شود وبه این ترتیب تاثیر منفی روی گلبول‌های قرمز خونی در مردان، یکی از مضرات استفاده از طلا در آن هاست.


«طلا» فلزی محرک و ضد استرس
براساس یکی ازنتایج جالب که حدود ۵۰ سال پیش به دست آمد، مصرف ترکیبات طلا به شکل مکمل دارویی، توانایی‌های بدن و قدرت انطباق با اختلالات سیستم ایمنی را تقویت می‌کند.


تاثیر ترکیبات فعال طلا هنوز به طور کامل شناخته نشده و استفاده از آن متاسفانه هنوز درعلم پزشکی رواج پیدا نکرده است. جالب این که ترکیبات شیمیایی طلا در دوران سالمندی واکنش‌های آنزیمی، گوارشی و عصبی را تحریک می‌کند و باعث می‌شود روند از کارافتادگی سالمندان به تعویق بیفتد و به عبارتی زندگی با کیفیت تری را تجربه کند. البته باید توجه داشت که چنین تمهیدات پزشکی حتما باید تحت نظر پزشک متخصص انجام شود و به هیچ وجه روش درمانی خودسرانه توصیه نمی‌شود، زیرا استفاده از دوز نامناسب طلا در درمان، می‌تواند زمینه ساز اختلالات متابولیسمی شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *