صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

از نبود ساختارمناسب برای حمایت بیش از سه میلیون زن سرپرست خانوار نگرانیم / نیازمند کارگروهی برای حل مشکلات جامعه زنان هستیم

۲۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۷:۱۲
کد خبر: ۴۹۳۶۲۳
‏‎وزیرتعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: برای پیگیری موضوعات و حل مشکلات زنان نیازمند کارگروهی هستیم و ایجاد سازمانی مستقل برای زنان و خانواده ضروری است.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه حسین شریعتمداری در پنجمین نشست شورای هماهنگی کارگروه توانمند سازی زنان سرپرست خانوار گفت: از نبود ساختارمناسب برای حمایت بیش از سه میلیون زن سرپرست خانوار نگرانیم و برای حل مشکلات جامعه زنان نیازمند تشکیل کارگروهی هستیم.

وی افزود: مصوباتی که تاکنون در مورد زنان ‏‎انجام شده، خوب بوده، اما لازم است که کارگروهی در این خصوص تشکیل و تقسیم کار ملی صورت گیرد تا شاهد حل مشکلات جامعه زنان باشیم.
‏‎
وی ادامه داد: نداشتن سازمانی مستقل برای زنان و خانواده، یکی از ضعف‌هایی است که دچار آن هستیم و مشکل ساختاری برای پیگیری امور زنان در کشور وجود دارد که باید در شورای عالی اداری پیگیری شود و به صورت قانونی در مجلس به تصویب برسد که این موضوع نیاز به پیگیری جدی دارد.
‏‎
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه تهیه اطلس جامع از وضعیت زنان در بخش‌های گوناگون الزامی است، افزود: با توجه به اینکه بیش از سه میلیون زن سرپرست خانوار در کشور زندگی می‌کنند نداشتن یک سازمان مناسب برای پیگیری وضعیت آن‌ها و جلوگیری از آسیب‌های آنها، نیاز ضروری است که باید با جدیت دنبال شود.
‏‎
وی تصریح کرد: اگر به صورت فیزیکی و قانونمند نتوانیم این سازمان را پیگیری کنیم، ناچاریم به صورت مجازی، آن را ایجاد کنیم.
‏‎
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین با اشاره به اینکه در خصوص اطلاعات جامع وضعیت زنان سرپرست خانوار، نیازمند ایجاد اطلس در حوزه زنان هستیم، گفت: در این راستا اطلس آسیب‌های اجتماعی داریم که مسئولیت آن با وزارت کشور است و نیازمند این هستیم که در حوزه زنان نیز چنین اطلسی ایجاد شود که البته باید با توجه به وضعیت اقلیمی، فرهنگی و شرایط هر استان، این اطلس تدوین شود تا بتوانیم به صورت متمرکز، اطلاعات جامعی از وضعیت زنان استان‌های مختلف کشور داشته باشیم و نمی‌توانیم نسخه واحدی را برای تمامی استان‌ها داشته باشیم.
‏‎
شریعتمداری تأکید کرد: بیش از ۵۵ درصد زنان تحصیلات عالی دارند و نیازمند این هستیم که شرایطی برای اشتغال، توانمندسازی و حرفه‌آموزی زنان در جامعه ایجاد کنیم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *