صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

استراتژی ۴ گانه دبیرخانه کمیسیون انجمن‌های گروه علوم پزشکی اعلام شد

۲۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۹:۲۹
کد خبر: ۴۹۳۴۴۹
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
دبیر کمیسیون انجمن‌های علمی گروه علوم پزشکی با اشاره به سیاست‌های کمیسیون انجمن‌های علمی گروه پزشکی مبنی بر عدم افزایش بی رویه تعداد انجمن‌ها و متمرکز کردن انجمن‌های منشعب از یک رشته مادر، اقدامات این دبیرخانه در یک سال گذشته را برشمرد.

به گزارش گروه جامعه سید جلیل حسینی با اشاره به اقدامات انجام شده توسط این دبیرخانه در یک سال گذشته مبنی بر ارتقا و سالم سازی روند انجمن‌های علمی، استراتژی توانمندسازی کارشناسی انجمن‌های علمی، بین المللی سازی واقعی انجمن‌ها و واگذاری امور به انجمن‌های علمی را از برنامه‌های در دست اقدام دبیرخانه کمیسیون انجمن‌های پزشکی طی این مدت عنوان کرد.

دبیر کمیسیون انجمن‌های علمی گروه علوم پزشکی با اشاره به برگزاری دوره‌ای مجامع عمومی و فوق العاده انجمن‌ها اظهار داشت: اطلاعات به روز شده انجمن‌ها و اخبار دبیرخانه کمیسیون در سایت کمیسیون بارگذاری شده است که طی آن ارتباط نزدیک بین دبیر کمیسیون و روسای انجمن‌ها و کارشناسان دبیرخانه با منشی‌های انجمن‌ها برقرار شده است.

وی با اشاره به اینکه تاکنون ۳۵ انجمن گروه پزشکی انتخابات خود را به صورت الکترونیک برگزار کرده اند، تصریح کرد: حدود ۴۰ درصد انجمن‌ها برگزاری انتخابات الکترونیک را در مجامع فوق العاده خود به تصویب رسانده اند و این موضوع با همت و دقت هر چه تمام در بین انجمن‌های دیگر پیگیری می‌شود.

حسینی با اشاره به تشکیل کمیته‌های اخلاق حرفه‌ای در انجمن ها، حضور ناظرین دبیرخانه (اعضای هیات مدیره انجمن ها) در مجامع عمومی و فوق العاده انجمن‌ها را مورد تاکید قرار داد و خاطرنشان کرد: سیاست کلی کمیسیون انجمن‌های پزشکی، عدم افزایش بی رویه تعداد انجمن‌ها و همگرایی و هم افزایی انجمن‌های منشعب از یک رشته مادر در یک انجمن است که بر این اساس، سعی کردیم از تشکیل چندین انجمن در یک رشته جلوگیری شود و به طور کلی همگرایی خوبی در همکاری بین رشته‌ای را ایجاد کنیم.

وی با تاکید بر وجود انجمن‌های بین رشته‌ای افزود: درخصوص اینکه یک انجمن بین رشته‌ای چگونه ایجاد شود که انجمن‌های مادر مرتبط به هم در آن نقش داشته باشند، به مدلی دست یافتیم که مراحل تصویب آن انجام شده و به زودی ابلاغ می‌شود.

دبیر کمیسیون انجمن‌های علمی گروه پزشکی اظهار داشت: همچنین در سه ماه آینده جلساتی را درخصوص کمیته‌های انتخابات انجمن‌ها و توانمندسازی منشی‌ها و اعضای هیات مدیره انجمن‌های پزشکی برگزار خواهیم کرد.

حسینی، موضوع واگذاری امور وزارت به انجمن‌های علمی را مهم ارزیابی کرد و گفت: امیدواریم فرآیند واگذاری امور را در مورد انجمن‌هایی که روند فعالیت هایشان را به طور منظم به پیش می‌برند به تدریج اجرایی کنیم.

وی با تاکید بر روابطه دو سویه بین دبیرخانه کمیسیون و انجمن‌های علمی پزشکی در جهت همکاری و هماهنگی با وزارت عنوان کرد: اگر در روند همکاری‌ها مشکلی وجود داشته باشد، از طریق معاونت درمان و یا سازمان نظام پزشکی آن‌ها را بر طرف می‌کنیم. همچنین تلاش همکاران ما در دبیرخانه کمیسیون انجمن‌های علمی این است که فلسفه همگرایی رشته‌ای و تخصصی را حاکم کنیم تا بتوانیم به اهداف مد نظر در پیشبرد برنامه‌های طرح تحول سلامت و نوآوری در آموزش پزشکی و اجرای استراتژی‌های ۴ گانه دست یابیم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *