صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

خود اتکایی ۸۲ درصدی ایران در تامین مواد غذایی

۲۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۱:۰۲
کد خبر: ۴۹۳۲۹۱
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه در سال ۹۲ حدود ۵۴ درصد از انرژی غذایی مورد نیاز مردم از تولید داخلی تامین می‌شد گفت: این میزان در حال حاضر به ۸۲ درصد ارتقا یافته و به وضعیت پایدار رسیده است.

به گزارش گروه اقتصاد به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، عباس کشاورز اظهار کرد: در سال ۹۲ حدود ۵۴ درصد از انرژی غذایی مورد نیاز مردم از تولید داخلی تامین می‌شد که این میزان در حال حاضر به ۸۲ درصد ارتقا یافته و به وضعیت پایدار رسیده است.

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی گفت: درصد خوداتکایی کشور در تولید گندم از ۶۵ درصد در سال ۹۲ به ۱۰۵ درصد در سال جاری افزایش یافته است.

وی افزود: در سال ۹۲ خوداتکایی در تولید شکر ۴۹ درصد بوده که در حال حاضر این میزان به ۹۱ درصد ارتقا یافته است.

کشاورز با اشاره به این که درصد خوداتکایی در تولید برنج از ۴۹ درصد در سال ۹۲ به ۶۰ درصد رسیده، خاطرنشان کرد:درصد خوداتکایی در تولید حبوبات از حدود ۷۰ درصد در سال ۹۲ به ۸۸ درصد افزایش یافته است.

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی با بیان این که در پنج سال اخیر به صورت مستمر سالانه ۶ درصد بهره وری آب در بخش کشاورزی ارتقا یافته است، تصریح کرد:خوداتکایی کشور در تولید گندم با کاهش ۴۶۰ هزار هکتاری سطح زیرکشت و افزایش بهره وری و عملکرد در واحد سطح حاصل شده است.

کشاورز با اشاره به این که افزایش تولید شکر متکی به کشت پاییزه چغندرقند است، خاطرنشان کرد:برنامه تولید علوفه به منظور افزایش تولید شیر در کشور با اتکاء به کشت پاییزه ساماندهی شده و در دستور کار قرار دارد.

وی اظهار کرد:بسته زراعت دیم با توجه به پایداری و تنوع تولید و حاصلخیزی خاک تهیه شده است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی به تدوین و اجرای نظام نامه ثبت کود کشاورزی گفت: در سال‌های اخیر تولید، تدارک و توزیع کود‌های کشاورزی ساماندهی و استانداردسازی شده است.

وی یادآور شد: در سال ۹۲ کمتر از ۵۵ درصد از کود کشاورزی مورد نیاز کشور در داخل تولید می‌شد و در حال حاضر ۸۱ درصد از کود مورد نیاز بخش کشاورزی در داخل تولید می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *