صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مهدویان: با عقیده خودم فیلم می‌سازم و سفارشی نیستم/رضوی: رد خون مثل راه رفتن روی لبه تیغ بود

۲۱ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۱:۴۶:۴۶
کد خبر: ۴۹۳۰۰۷
نشست خبری فیلم سینمایی "رد خون" یا همان ماجرای نیمروز 2 به کارگردانی محمدحسین مهدویان در پردیس سینمایی ملت موسوم به کاخ رسانه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، نشست خبری فیلم سینمایی "رد خون" یا همان ماجرای نیمروز 2 به کارگردانی محمدحسین مهدویان در پردیس سینمایی ملت موسوم به کاخ رسانه برگزار شد.

محمدحسین مهدویان کارگردان فیلم ماجرای نیمروز درباره ساخت نسخه دوم این فیلم گفت: از همان زمان ماجرای نیمروز یک به فکر ساخت نسخه دوم اثر بودیم و این قصه را انتخاب کردیم. برای ساخت رد خون نزدیک به یکسال و نیم تحقیق انجام شده است.

سید محمودرضوی در همین راستا ادامه داد: سوژه رد خون مثل راه رفتن روی تیغ است و خدا را شکر از ابتدای تولید تا به امروز مشکلی بوجود نیامده است.

هادی حجازی فر درباره بازی در این فیلم گفت: یکی از سختی‌های کار برای بچه‌هایی که در قسمت اول بودیم این بود که یک کاراکتری را از خودمان نشان دادیم که باز هم باید قابل باور شود. حال باید علاوه بر باور دوباره تغییر شخصیت را نشان دهیم.

مهدویان درباره ساخت ماجرای نیمروز 3 افزود: هنوز برنامه ای برای ساخت فیلم سینمایی ماجرای نیمروز 3 نداریم. من بنا به اعتقادم فیلم را می سازم و وابسته به جایی نیستم.

بهنوش طباطبایی درباره بازی در رد خون گفت: من بعد از مدت‌ها عدم پذیرش پیشنهادات سینمایی این کار را پذیرفتم. وقتی محمود رضوی به من پیشنهاد این کار را دادند خیلی خوشحال شدم زیرا میخواستم تجربه دوباره ای را با وی بگذرانم. زیرا وقتی در پروژه وی هستم فقط به بازیگری فکر میکنم. من بنا به کارنامه سالهای گذشته مهدویان مثل هر بازیگری بی معطلی بازی در آن را پذیرفتم. فقط اینکه این فیلم به طور کامل هادی سالاری و جواد سالاری بود. من در سیانور هم چنین نقشی داشتم و حالا باید نقشی مدرن تر را بازی کنم که چالش ویژه ای بود.

احمد امینی درباره فیلمنامه ماجرای نیمروز گفت: از نظر ما شیوه درست فیلمنامه همینی است که انجام دادیم. این فیلمنامه به لحاظ داستانی دارای چند داستان متکثر است. اینجا نسبت به ماجرای نیمروز یک کم دستمان برای پرداختن به اتفاقات دراماتیک بیشتر بود. درباره عباس زریباف داستان مستند این است که در عملیات مرصاد کشته می شود اما اینکه چطور و توسط چه کسی کشته می شود تخیل خودمان است. سرنوشت واقعی و ما به ازای کمال نیز بر اساس واقعیت نیست.

رضوی درباره مشکلات احتمالی اکران گفت: اگر منظور مشکلاتی مبنی بر خشونت مقابله با آن گروهک است که اتفاقی است که در جنگ به صورت طبیعی رخ می دهد.

مهدویان درباره نزدیکی شخصیت موسی در لاتاری و کمال رد خون اضافه کرد: من برنامه ای برای آن ندارم اما اگر چنین تعبیری از آن بشود بدم نمی آید. در مورد بازیگران اینکه اگر نامزد نشوند قطعاً خودشان بیشتر ناراحت می شوند اما تجربه چهار فیلم گذشته نشان داده که این رویداد اولین برخورد جدی ما با مخاطبین است.

عزتی درباره احتمال کاندید نشدن دوباره خود در جشنواره فیلم فجر افزود: من اگر بلد بودم به نامزد نشدنم واکنش نشان دهم امروز جایگاه خیلی بزرگتری در سینما داشتم.

هادی حجازی فر در همین راستا ادامه داد: من که امیدی به سیمرغ و جایزه ندارم اما میدانم که کار داوران این دوره از جشنواره خیلی سخت است. من چه جایزه ای ببرم و چه جایزه ای نبرم با تمام نیرو از رای آنها دفاع خواهم کرد.

وی درباره عدم بازی در قصرشیرین گفت: من از سال پیش درگیر قصر شیرین بودم. قرار بود ماجرای نیمروز تیر ماه کلید بخورد اما به دلیل برخی مشکلات به تعویق افتاد و من از رضا میرکریمی عذرخواهی می کنم زیرا دوست داشتم نقشی متفاوت را بازی کنم که نشد.

مهدویان درباره بازسازی شهر بغداد ادامه داد: ما یکی از سخت ترین کارهایمان بغداد بود. زیرا نیاز به بغداد دهه هشتاد میلادی داشتیم که با ترکیب ساخت و جلوه های ویژه ممکن شد. فیلم رد خون راجع به عملیات نیست بلکه راجع به چندین کاراکتر و قصه آنها است و به همین خاطر خیلی از کاراکترهایی که در عملیات مرصاد بودند حذف شدند.

وی ادامه داد: ما یکی مسیری را آمدیم که امروز جشنواره فیلم فجر هستیم. این فیلم نسبت به نسخه هیات انتخاب خیلی کوتاه نشده است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *