صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نشست فیلم حمال طلا با حاشیه درخونگاه/اصلانی: زندگی در غربت بسیار تلخ‌تر از مرگ در سرزمین خودم است

۲۱ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۷:۵۷:۲۳
کد خبر: ۴۹۲۹۹۰
نشست خبری فیلم سینمایی "حمال طلا" با حضور تورج اصلانی کارگردان اثر، پیام احمدی نیا، لطف الله سیفی و ژاله صامتی بازیگر اثر و سایر عوامل این فیلم سینمایی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، نشست خبری فیلم سینمایی "حمال طلا" به کارگردانی "تورج اصلانی" در پردیس سینمایی ملت موسوم به کاخ رسانه با اجرای حمیدرضا مدقق برگزار شد.

نشست خبری فیلم سینمایی "حمال طلا" با حضور تورج اصلانی کارگردان اثر، پیام احمدی نیا، لطف الله سیفی و ژاله صامتی بازیگر اثر و سایر عوامل این فیلم سینمایی برگزار شد.

تورج اصلانی درباره واقع گرایی موجود در حمال طلا گفت: من به شدت به واقع گرایی در این فیلم تاکید داشتم و برای نقطه گذاری روی همین واقع گرایی به ابعاد سنتی قال کاری پرداختیم.

منصور سهراب پور درباره مشکلات بوجود آمده برای فیلم درخونگاه گفت: متاسفانه یک شبه منتقد هرگونه توهینی را به هر فیلمی که دوست دارد انجام می دهد و با هرگونه خشونتی تلاش یک تیم صد نفره را زیر سوال می برد. عجیب است که حتی نماینده ای روبروی این آدم کم شخصیت نمی نشیند. این آدم هیچگونه بویی از اخلاق نبرده است و به راحتی میتوان از سابقه وی میتوان فهمید وی از کجا حمایت و هدایت می‌شود.

پیام احمدی نیا بازیگر نقش اول فیلم حمال طلا درباره بازی در این فیلم گفت: بعد از خواندن فیلمنامه و مشورت با تورج اصلانی شروع به تحقیقات و کشف و شهود انجام دادیم و این نوع از شخصیت را برای بازی انتخاب کردیم.

سیفی در همین راستا ادامه داد: برخی از شخصیت ها همیشه ثابت و ساده هستند. من نیز این شخصیت را در دل جامعه پیدا کردم و قطعاً این سادگی وجود دارد.

ژاله صامتی درباره بازی در این فیلم گفت: من همیشه عاشق کارهای سخت هستم و دوست دارم کاری را انجام دهم که همه آن را انجام نمی‌دهند. من پنج همکاری با تورج اصلانی داشتم و حتی وقتی فهمیدم دو سکانس بازی دارم آن را پذیرفتم زیرا اصلانی در هر مسندی از سینما آرتیست است.

حسن زاهدی درباره فعالیت خود در عرصه سینما گفت: طی سالهای اخیر سالهاست که مدیر صدابرداری به سینما اضافه شده است و من به همین دلیل سالهاست کم کارم. سر فیلم حمال طلا هم به شدت اتفاقی سر پروژه حاضر شدم و نمی خواستم به ساحت بازیگری جسارت کنم.

تورج اصلانی درباره پایان این فیلم اضافه کرد: من دیدم که این پایان شاید بهترین پایان باشد. زندگی در غربت خیلی تلخ است و من اعتقاد دارم مرگ در سرزمین خودم شیرین تر از ناکامی در غربت است. شاید ناشناس بودن شغل قالکاری دلیل عدم غرابت مخاطب امروز باشد. انسان امروز درگیر با چالش چرک کف دست است.

وی درباره طراحی صحنه فیلم اضافه کرد: چون ما در فیلم ما به ازای بیرونی می بینیم بیشترین دقت را در تماشا قائل میشویم. ما در سکانس کارگاه حتی از مشورت چند نفر جواهر فروش گرفتم و آنقدر قابل باور بود که می خواستند کارگاه را از ما برای کارشان کرایه کنند.در بخش مخراج کاری هم تمامی حرکات ریز دست نیز با مشورت انجام شده است.

اصلانی درباره حضور نقش ژاله در اثر اضافه کرد: من در هنگام فیلمنامه نوشتن متوجه بیش از حد مردانه شدن آن شدیم و تصمیم گرفتیم یکی از شخصیت ها را مشتری زنی قرار دهیم که با زنان بی سرپرست سر و کار دارد. هیچ چیز در فیلم حمال طلا ساخته ذهن من نیست و همه چیز ما به ازای بیرونی دارد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *