صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

دیدار با صدام بدترین روز اسارت بود/ فرش قرمز ما خون شهدایمان است

۱۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۱:۰۳
کد خبر: ۴۹۲۰۵۴
یکی از ۲۳ نوجوان اسیر شده در جنگ تحمیلی گفت: دیدار با صدام بدترین روز اسارت ما ۲۳ نفر بود و بعد از این دیدار هم حال همگی ما بد بود.

حسن مستشرق که اهل ساری است و در ۱۷ سالگی به اسارت در آمده بوده در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی گفت: فیلم «۲۳ نفر» اگرچه قطره‌ای از اتفاقات آن ایام را به صورت خیلی فشرده انعکاس داده، اما فیلمی واقعی است.

وی افزود: من پیشنهادم به مهدی جعفری این بود که این واقعه را به سریال تبدیل کند تا بتواند رسالت اصلی که رهبر انقلاب اسلامی با عنوان آتش به اختیار به آن اشاره فرموده را به سرانجام رساند.

مستشرق تاکید کرد: فیلم «۲۳ نفر» چکیده‌ای از اتفاقاتی است که در اسارت بر ما گذشت، البته نوع پرداخت بسیار خوب بوده و ما از این بابت به کارگردان فیلم دست‌مریزاد می‌گوییم.

وی با یادآوری اینکه در دوره جنگ نه تنها ما بلکه همه اسران بیشترین زجر‌ها را متحمل شدند و با استقامت و مردانه جلوی عراقی‌ها ایستادند، در باره دیدارش با مرحوم ابوترابی گفت: من در استخبارات وی را دیدم. زمانی که در اردوگاه بودیم اواخر سال ۱۳۶۲ در مخالفت‌های اردوگاه تنها کسی بودم که از ۲۳ نفر جدا شدم و مجددا به استخبارات منتقل شدم و وی را در آنجا ملاقات کردم. وی برای ما در اسارت امامی بود.

مستشرق اظهار کرد: بدترین روز اسارت روزی بود که با صدام ملاقات کردیم، البته بعد از دیدار با وی و با بازگشت به زندان حال بسیار بدی داشتیم. این ۲۳ نفر با کار جهادی که کردند تن به خفت و تبلیغات بعثی‌ها ندادند و هشت سال اسارت را به جان خریدیم و سرافرازانه به میهن بازگشتیم.

وی درباره ممانعت اسرا برای رفتن به پاریس بیان کرد: فرش قرمزی که قرار بود انگیسی‌ها برای ۲۳ اسیر نوجوان بیندازند فرش قرمزی نبود که صلیب سرخ یا ایران برای ما پهن کند بلکه فرش منافقان و ضدانقلاب‌ها بود و از آنجا که ما فهمیده بودیم قرار است تبلیغاتی علیه آب و خاک ما انجام شود، تن به این ذلت ندادیم و با دست خالی مقاومت کردیم.

مستشرق تاکید کرد: شاید در جبهه‌ها اسلحه‌ای در دست داشتیم و می‌جنگیدیم، ولی در اسارت دست‌هایمان خالی بود. ما با عزم راسخی که داشتیم توانستیم خاکریز دشمن را در خاک خود فتح کنیم.

وی درباره فرش قرمزی که در جشنواره فیلم فجر پهن می‌شود اظهار کرد: من فرش قرمز اینجا را قبول ندارم، چون فرش قرمزی که امروزه پهن می‌شود با بانوانی که ادای اروپایی‌ها را در می‌آورند و ادعای ایرانی دارند همخوانی ندارد. ایرانی نباید ادعای اروپایی‌ها را در آورد. فرش قرمز ما خون شهدایمان است که الان ما با عزت و آبرو در مملکت با رهبری مقتدرانه زندگی می‌کنیم.

مستشرق گفت: چه بسا کاستی‌هایی در کشور باشد، ولی ما ایستاده‌ایم و از این انقلاب و کشور در برابر کسانی که فکر می‌کنند می‌توانند به کشور ما وارد شوند، دفاع می‌کنیم. خون شهدا و آه مظلومان هیچگاه خاموش نیست و همیشه حق علیه باطل پیروز است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *