فاصله سنی در ازدواج چقدر مهم است؟/ تفاهم مهمترین شرط تشکیل زندگی مشترک
درباره فاصله سنی دختر و پسر برای ازدواج، نمیتوان برای همه قانون یکسانی صادر کرد. آنچه از سن مهمتر است، تفاوت در سن بلوغ دختر و پسر این روند را طوری نهادینه کرده که پسرها با توجه به دیرتر بالغ شدن شان باید از دخترها بزرگتر باشند. با این وجود، عامل سن و تفاوت سنی در ازدواج به تنهایی نمیتواند تضمین کننده یک ازدواج موفق باشد. انگیزه زوجها برای ازدواج با یکدیگر در این زمینه بسیار دخیل است. کسانی هستند که با انگیزههای اقتصادی با افرادی ازدواج میکنند که تفاوت سنی بسیار زیادی با آنها دارند؛ ازدواجی بدون پایههای عاطفی و شناخت که نبود علاقه در این نوع از ازدواجها آنها را با شکست مواجه میکند. در این صورت نمیتوان گفت: شکست این زندگی تنها به خاطر بالا بودن سن یکی از دو زوج بوده، بلکه به خاطر انتخاب غلط، منجر به شکست شده است.
شناخت متقابل مهمتر از فاصله سنی است
در مساله ازدواج در صورت فراهم بودن نیازهای اساسی و شناخت متقابل، میتوان فاصله سنی را از عوامل و عناصر اصلی دوام زندگی ندانست. با این حال، هرچقدر فاصله و اختلاف سنی بین زن و مرد کمتر باشد، آنها به درک بهتری از یکدیگر میرسند؛ بنابراین بهتر است، تفاوت سنی در ازدواج متناسب باشد. زن و مرد هر چقدر تناسب و سنخیت بیشتری داشته باشند، پیوند و ازدواج مستحکم تری خواهند داشت. یکی از معیارهای انتخاب همسر هماهنگی و تناسب بین زوجها از نظر فاصله سنی است. به هر حال افرادی که در محدوده سنی نزدیک هم باشند، تجربهها و خاطرههای یکسانی دارند و پیش زمینه فرهنگی مشابهی برای درک کردن هم خواهند داشت.
شرط چشم پوشی از مهم بودن فاصله سنی
به عنوان جمع بندی به شما میگویم که اگر دو نفر تفاهم فرهنگی و اخلاقی داشته باشند، همسن بودن یا بزرگتر بودن دختر از پسر، مشکل خیلی حاد و پیچیدهای نیست؛ بنابراین اگر در تمام معیارها و مسائل با یکدیگر تفاهم دارید و احساس میکنید که فرد مد نظرتان را پیدا کرده اید، میتوانید از این یک مورد چشم پوشی کنید و ازدواجی صحیح داشته باشید.
منبع: خراسان
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.