صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آزادی ۲۱۹ زندانی غیرعمد اردبیلی در ده ماهه امسال / ۴۰ زندانی در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی آزاد می‌شوند

۱۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۰:۰۱
کد خبر: ۴۹۱۹۶۷
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
تعداد ۲۱۹ تن از زندانیان جرایم غیرعمد و مالی با مبلغ محکومیت بالغ بر ۵۷۰ میلیارد ریال در ۱۰ ماهه امسال از زندان‌های استان اردبیل آزاد و به کانون گرم خانواده بازگشتند.
به گزارش گروه حقوقی و قضایی به نقل از روابط عمومی ستاد دیه کشور، یوسف خدادادی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری و نایب رئیس هیأت امنای نمایندگی ستاددیه استان اردبیل در آیین افتتاحیه چهارمین هفته فیلم و عکس پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی اظهار کرد: در ۱۰ ماهه سال ۱۳۹۷ تعداد ۲۱۹ تن از زندانیان جرایم غیرعمد و مالی با مبلغ محکومیت بالغ بر ۵۷۰ میلیارد ریال از زندان‌های استان آزاد و به کانون گرم خانواده بازگشتند.

نایب رئیس هیأت امنای نمایندگی ستاددیه استان اردبیل گفت: برای تامین مبلغ بدهی این زندانیان ۵ میلیارد و ۶۷۸ میلیون ریال از سوی خیرین، حمایتی معادل ۱۴ میلیارد و ۶۹۵ میلیون ریال از سوی ستاد دیه کشور، ۲۷۲ میلیارد ریال با بزرگواری شکات در قالب گذشت و باقیمانده مبلغ نیز از طریق آورده خود مددجویان و البته تسهیلات بانک‌های عامل پرداخت شده است.

خدادادی ادامه داد: در 10 ماهه سال ۱۳۹۷ تعداد ۶ نفر زندانی زن واجد شرایط دریافت کمک ستاد دیه استان بود که با کمک خیرین از زندان آزاد شدند.

وی افزود به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی تلاش خواهیم کرد ۴۰ نفر از زندانیان جرایم غیر عمد واجد شرایط دریافت کمک ستاددیه استان را تا ۲۲ بهمن آزاد و به کانون جامعه باز گردانیم.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل افزود: اگر چه ناهنجاری‌ها، بی‌عدالتی‌ها، بی‌نظمی‌ها، تبعیض و اعتیاد، خشونت، عدم رعایت حقوق شهروندی، رفتار‌های غیراخلاقی، بی‌توجهی به ارزش‌های حاکم بر جامعه و ... زمینه‌ها و علل و عوامل آشکار پدیده‌های ناراضی و از جمله ناهنجاری‌های اجتماعی را در جامعه فراهم می‌آورند آثار رسانه‌ها نقش مهم در فرآیند پیشگیری دارند.

وی همچنین درباره روش‌های پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در رسانه‌ها بیان کرد: آسیب‌های اجتماعی یکی از مهمترین مسایل کشور است و رسانه‌ها می‌توانند در جایگاه مربی و آموزشگاه به بیان زمینه انحراف و خطرات موجود در بستر‌های اجتماعی جامعه بپردازند.

خدادادی در ادامه گفت: برنامه‌سازان رسانه‌ها باید در ساخت برنامه‌های تولیدی به موضوع پیشگیری از وقوع جرایم و کاهش آسیب‌های اجتماعی توجه ویژه‌ای داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه دشمنان به دنبال تضعیف بنیان خانواده‌ها هستند، تاکید کرد: استفاده ناصحیح از فضای مجازی این تکنولوژی را به یک تهدید و آسیب اجتماعی تبدیل کرده است و برنامه‌سازان به عنوان یک رسانه فرهنگ ساز باید جامعه بخصوص قشر جوان را از آسیب‌ها و کارکرد‌های فضای مجازی آگاه کند.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *