صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

درگاه دوسویه ارتباطی پلیس و مردم/ لزوم بسیج ظرفیت‌ها در راستای تحقق اهداف پلیس

۱۶ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۰:۰۲
کد خبر: ۴۹۱۷۷۰
جانشین فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به نقش موثر معاونت اجتماعی ناجا در همراه سازی مردم، رسانه‌ها و ... با پلیس گفت: معاونت اجتماعی ناجا؛ درگاه دوسویه ارتباطی پلیس و مردم است.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه سردار ایوب سلیمانی در پنجمین کمیسیون اجتماعی ناجا، با تسلیت شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) و تبریک فرا رسیدن دهه خجسته فجر و چهلمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و با اشاره به جایگاه معاونت اجتماعی به عنوان یکی از زیرمجموعه‌های محوری ناجا، اظهار کرد: اگر در هر مجموعه‌ای بر مأموریت‌های اصلی تمرکز نشود، مجموعه خاصیت اصلی و اثرگذار خود را از دست می‌دهد.

جانشین فرمانده ناجا ادامه داد: اشراف بر مأموریت و تمرکز بر اولویت و هدف اصلی؛ شرط اساسی هر موفقیتی است، معاونت اجتماعی باید عرضه و معرفی کننده مأموریت ها، مجاهدت‌ها و کارنامه کاری نیروی انتظامی به جامعه باشد و در این راستا می‌تواند از ابزار‌ها و ظرفیت‌های متنوعی بهره ببرد.

سردار سلیمانی تأکید کرد: معاونت اجتماعی باید تسهیل گر اجرای مأموریت‌های نیروی انتظامی در جامعه باشد و با "زمینه سازی"، "ظرفیت سازی"، "گفتمان سازی" و "فرهنگ سازی"، به گونه‌ای عمل کند که مردم مأموریت‌ها و اقدامات پلیس را بپذیرند، باور کنند و با پلیس همراه شوند.

این مقام عالی انتظامی بیان کرد: تبیین و تحلیل عمل پلیس، تشریح و شفاف سازی مأموریت‌ها برای جامعه از الزامات و کارکرد‌های این معاونت باشد، در عین حال باید درگاه‌های ارتباطی مردم با پلیس توسط این معاونت ایجاد و توسعه یابد، به گونه‌ای که مردم بتوانند به راحتی انتظارات و مطالباتشان را برای پلیس مطرح کنند.

سردار سلیمانی خاطرنشان کرد: مواجهه با پدیده‌های مختلف، مطالبات و انتظارات مردم؛ پاسخگویی به موقع، درست، به اندازه، اصولی باید از وظایف معاونت اجتماعی ناجا باشد و در عین حال این معاونت "افکارسنجی" و "افکار سازی" در روند اجرای مأموریت‌ها را دنبال و ارتباطات و تعاملات پلیس با مردم را تسهیل کند.

 

وی مطرح کرد: این معاونت می‌تواند به زبان موثر و غالب جامعه، پیام‌های پلیس را به مردم منعکس کند و در این مسیر استفاده از فیلم سازی، سریال سازی، تولید شعر و بهره مندی از ظرفیت هنر، رسانه و ... از الزامات است.

جانشین فرمانده ناجا افزود: معاونت اجتماعی باید مردم را با پلیس همراه کند و در جلب مشارکت‌های مردمی برای پیشبرد اهداف پلیس نقش آفرین باشد.

سردار سلیمانی با تأکید بر لزوم بهره مندی از ظرفیت رسانه‌ها عنوان کرد: امروز دشمنان نظام و انقلاب به دنبال موج سواری بر موضوعات هستند و، چون می‌دانند که پلیس عملکرد موفقی دارد و به نوعی "تکیه گاه نظام" است همه ظرفیت خود را برای تخریب پلیس به کار گرفته اند. دشمن هر روز به ترفند و شیوه‌ای متوسل می‌شود تا اعتبار نیروی انتظامی را هدف بگیرد و ما باید در این عرصه هوشیار باشیم و همه ظرفیت‌های ملی را برای دفاع از کیان پلیس به کار بگیریم.

این مقام عالی انتظامی با اشاره به اهمیت اقدامات پیشدستانه در حوزه‌های اجتماعی و فرهنگی تصریح کرد: باید به موضوعات و پدیده‌های اجتماعی اشراف کافی و وافی داشته باشیم، دشمنان نظام و انقلاب دریافتند که پلیس نقش اثرگذاری دارد، بنابراین به هر حربه‌ای متوسل می‌شوند تا پلیس را با هجمه رسانه‌ای مواجه سازند.

وی یاد آور شد: باید همه ظرفیت‌ها و امکانات را در مسیر رسیدن به هدف بسیج کنیم و بر مبنای اولویت‌ها پیش برویم، به طوری که در موضوعات اجتماعی و بر مبنای وظایف تعریف شده در این حوزه "فعالانه" و هوشیارانه عمل کنیم.

سردار سلیمانی در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به نقش موثر معاونت اجتماعی ناجا در همراه سازی مردم، رسانه‌ها و ... با پلیس افزود: معاونت اجتماعی ناجا؛ درگاه دوسویه ارتباطی پلیس و مردم است.

وی با اشاره به وجود برخی سامانه‌های ارتباطی در پلیس‌های تخصصی با مردم گفت: کارکرد این سامانه‌های ارتباطی پلیس باید به خوبی به مردم معرفی شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *