صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

حبوبات بهترین جایگزین گوشت

۱۶ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۴:۴۶
کد خبر: ۴۹۱۷۳۵
یک متخصص تغذیه گفت: حبوبات بهترین منبع غذایی و جایگزین برای گوشت است. ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش می‌دهد. از سرطان پروستات، روده بزرگ و دیابت پیشگیری و فشار خون را کنترل می‌کند و در درمان افسردگی موثر است.

به گزارش گروه فضای مجازی ، یک متخصص تغذیه گفت: حبوبات بهترین منبع غذایی و جایگزین برای گوشت است. ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش می‌دهد. از سرطان پروستات، روده بزرگ و دیابت پیشگیری و فشار خون را کنترل می‌کند و در درمان افسردگی موثر است.

آرام تابنده افزود: تحقیقات ثابت کرده، افرادی که دو بار یا بیشتر در هفته حبوبات مانند نخود، لوبیا، عدس، لپه مصرف کنند، احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ، پروستات و بروز بیماری‌های قلبی ـ. عروقی و دیابت نوع ۲ در آن‌ها کمتر می‌شود.

او اضافه کرد: حبوبات تا حدود زیادی می‌تواند جایگزین مصرف گوشت شود، زیرا ۲۰ تا ۵۰ درصد پروتئین دارد و منبع غذایی بسیار مفید، کم عارضه و مقرون به صرفه است، با توجه به شرایط اقتصادی امروز جامعه و گران بودن گوشت، بسیاری از افراد جامعه می‌توانند از حبوبات بیشتر استفاده کنند و مصرف گوشت را به حداقل برسانند.


تابنده ادامه داد: همچنین حبوبات از لحاظ چربی، کلسترول و سدیم در سطح پایینی هستند و مصرف آن‌ها برای سلامت قلب و بافت‌های خون مفید هستند، به طوری که استفاده روزانه ۱۶۰ میلی گرم حبوبات پخته شده (معادل دو سوم فنجان) برای نیاز بدن کافی است و باید در سبد غذایی خانواره گنجانده شود.


این متخصص تغذیه اضافه کرد: حبوبات مقاومت بدن را در برابر سرطان‌های پروستات، روده بزرگ و دیابت زیاد کرده و فعالیت روزانه و حافظه را افزایش می‌دهد.


به گفته تابنده حبوبات به دلیل دارا بودن کلسیم به پیشگیری از پوکی استخوان به ویژه در دوران یائسگی زنان و در دوران رشد کودکان بسیار مفید است و به دلیل داشتن منیزیم و پتاسیم در تعدیل فشار خون و رفع بی‌خوابی‌های شبانه بسیار توصیه می‌شود.

این متخصص تغذیه تاکید کرد: مواد موجود در حبوبات به مقدار زیاد از بروز کم‌خونی جلوگیری می‌کند. ویتامین‌های گروه B. آن نیز که نسبت به تمام مواد مغذی موجود در آن ارجحیت دارند و در رفع افسردگی و اختلالات عصبی موثر است.
او تصریح کرد: در حال حاضر بیشتر خانواده‌ها در هفته قدرت خرید مصرف گوشت را به دلیل گران بودن آن ندارند و بهتر است از حبوبات استفاده کنند، البته باید حبوبات به دلیل نفخ آور بودن، به مدت یک شب خیسانده شده و پس از دور ریختن آب آن پخته شود.

تابنده یادآور شد: حبوبات منبع خوبی از فیبر هم هستند که به سلامت دستگاه گوارش، جلوگیری از یبوست، کاهش جذب قند و چربی نیز کمک می‌کنند.


منبع: ایرنا


: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *