پاسخ به «گریزهای خارج از دستور» رئیس/ از کنایه ظریف روحانی تا زینت النسخه + تصاویر
فرهنگی که سابقه چهار دوره نمایندگی شهر اولینها و عضویت هیئت رئیسه مجلس را دارد، «گریزهای خارج از دستور رئیس جمهور» را بیپاسخ نگذاشت و در همان ابتدای نطق خود گفت انتظار میرفت آقای روحانی به جای مطرح کردن درخواست بزرگتر شدن دولت، در اندیشه رفع مشکلات معیشتی مردم بودند.
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی ، دویست و هشتاد و چهارمین جلسه علنی دهمین دوره مجلس شورای اسلامی، ساعت حدود ۸ و ۱۴ به ریاست علی لاریجانی و با ۸۵ کرسی خالی آغاز شد.
آخرین دستورکار اعلامشده یعنی بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی»، اولین دستور کار مجلس قرار گرفت.
طبق سایر جلسات بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی، جلسه امروز بررسی صلاحیت «سعید نمکی» نیز بیحاشیه نبود؛ الیته این حاشیهها برای خبرنگاران پارلمانی حکم نمک پوشش اخبار متنوع مجلس را هم دارد.
حجتالاسلام و المسلمین حسن روحانی ساعت ۸ و ۲۵ دقیقه با استقبال علی مطهری نایب رئیس دوم مجلس و در حلقه جمعی از نمایندگان، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور و حسینعلی امیری معاون امور مجلس رئیس جمهور وارد صحن علنی مجلس شد و با خوشآمدگویی علی لاریجانی که اداره جلسه را برعهده داشت، مواجه شد.
پس از حضور رئیس جمهور در مجلس تعدادی از نمایندگان مجلس که عمدتاً متعلق به فراکسیون موسوم به امید بودند با قرار گرفتن در کنار صندلی رئیس جمهور به او خوشامد گفتند.
معمولا در جلساتی این چنین که مقام ارشد یا سایر مسئولان دستگاههای اجرایی در جلس حضور پیدا میکنند، بازار نامهنگاریها هم داغ داغ میشود؛ البته ما از محتوای آنها اطلاع نداریم!
پس از اینکه رئیس جمهور برای دفاع از وزیر پیشنهادی «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» پشت تریبون قرار گرفت در بخشی از صحبتهای خود درباره» سید حسین قاضیزادههاشمی» وزیر پیشین بهداشت گفت: وی فردی ایثارگر، مخلص و جهادی بود که بنده متاسفم که وی نتوانست تا پایان با ما کار کند و امیدوارم وی هرکجا هست موفق باشد.
پس از این کنایه ظریف روحانی تعدادی از نمایندگان با گفتن کلمه «ان شالله» برای قاضیزادههاشمی آرزوی موفقیت کردند.
روحانی همچنین در بخش دیگری از اظهارات خود درباره لوایحی که درباره FATF از سوی دولت به مجلس ارائه شده بود گفت: ۲ لایحه در این زمینه تصویب شده و امیدواریم ۲ لایحه باقی مانده نیز تصویب شود. در راستای لوایح قبلی، یک لایحه ۲ فوریتی تکمیلی به مجلس ارسال داشتهایم که امیدواریم این لایحه نیز در مجلس تصویب شود.
رئیس جمهور در میان صحبتهای خود به ذکر خاطرهای پرداخت و گفت: بنده پیش پزشکی رفته بودم. این پزشک یک صفحه دارو برای بنده نوشت و من در واکنش به این رفتا به پزشک گفتم، چرا این مقدار دارو را برای بنده تجویز میکنید، داروی بنده دو خط اول است، مابقی زینت النسخه است. ما زینت النسخه نمیخواهیم به نظرم این قدر هشتک درست میشود یکبار هم یک هشتک به عنوان زینت النسخه درست شود.
پس از اتمام سخنان رئیس جمهور، طبق روال، جمعی از نمایندگان دور او گرد آمدند و به صورت دسته جمعی روحانی را تا خروجی، همراهی کردند.
محمدحسین فرهنگی نماینده «تبریز، آذرشهر و اسکو» به عنوان اولین مخالف وزیر پیشنهادی «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» در جایگاه ناطقان قرار گرفت. او سابقه چهار دوره نمایندگی شهر اولینها و عضویت هیئت رئیسه مجلس را نیز دارد، «گریزهای خارج از دستور رئیس جمهور» را بیپاسخ نگذاشت و در همان ابتدای نطق خود در جلسه بررسی صلاحیت وزیر یشنهادی «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» گفت: انتظار میرفت آقای روحانی به جای مطرح کردن درخواست بزرگتر شدن دولت، در اندیشه رفع مشکلات معیشتی مردم بودند و اگر قرار بود از موضوع دفاع از وزیر پیشنهادی بهداشت خارج شوند، بهتر بود در خصوص بازار ارز، سطح قیمتها مایحتاج عمومی و تمام مواردی که مورد نیاز جامعه است، سخن میگفتند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *