صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تحول در حوزه‌ی سلامت غرب کشور با مشارکت بنیاد برکت

۱۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۷:۰۸
کد خبر: ۴۹۱۱۱۵
با آغاز به‌کار و فعالیت مرکز درمان ناباروری برکت جهاد دانشگاهی خرم‌آباد، با کمک بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، تحولی بزرگ در حوزه‌ی سلامت، بهداشت و درمان استان لرستان و سایر استان‌های غربی کشور رخ داده است.

به گزارش گروه جامعه ، برای احداث، آماده‌سازی و تجهیز مرکز درمان ناباروری برکت جهاد دانشگاهی خرم‌آباد که با کمک بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) راه‌اندازی شده، بیش از ۱۱۰ میلیارد ریال هزینه شده است.

این مجموعه‌ی درمانی با ۲۵۰۰ مترمربع مساحت در دی‌ماه امسال و در جریان سفر دکتر محمد مخبر، رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) به استان لرستان افتتاح و به بهره‌بر‌داری رسید.

خدمات مرکز درمان ناباروری برکت جهاد دانشگاهی خرم‌آباد از مشاوره تا انجام تمامی فرآیند‌های درمان ناباروری برای زوج‌های نابارور را شامل می‌شود. این مرکز با برخورداری از امکاناتی هم‌چون آزمایشگاه، اتاق عمل و امکانات تعیین جنسیت، یک مجموعه‌ی درمانی کامل است و به‌لحاظ تجهیزات و نیروی انسانی، جزو مراکز شاخص درمان ناباروری در کشور محسوب می‌شود.

این مرکز درمانی تا پایان سال به بیش از یک‌هزار زوج نابارور خدمات ارایه می‌دهد و قابلیت پذیرش ۳ هزار زوج را در طول سال دارد. با توسعه‌ی مرکز درمان ناباروری برکت جهاد دانشگاهی خرم‌آباد در آینده‌ای نزدیک، غرب کشور به‌طور کامل به لحاظ ارایه‌ی خدمات درمانی ناباروری تحت پوشش قرار خواهد گرفت. هم‌چنین هزینه‌های درمان در این مرکز جهت رفاه حال بیماران با تعرفه‌ی دولتی و به شکل حداقلی است.

احداث و توسعه‌ی مرکز درمان ناباروری برکت جهاد دانشگاهی خرم‌آباد نزدیک به ۹ ماه زمان برده و ۴۰ نفر شامل کادر‌های پزشکی، درمانی و خدمات به‌طور مستقیم در این مرکز مشغول به کار شده‌اند. هم‌چنین برای رفاه حال و اسکان بیمارانی که از خارج استان برای درمان به این مرکز مراجعه می‌کنند، یک مجتمع اقامتی نیز درنظر گرفته شده است.

از آن‌جایی که لرستان از جمله استان‌هایی است که نرخ ناباروری در آن نسبتاً بالاست، افتتاح و راه‌اندازی مرکز درمان ناباروری برکت جهاد دانشگاهی خرم‌آباد، مردم این استان را از سفر به مناطق و استان‌های اطراف و صرف هزینه‌های هنگفت غیرضروری و جانبی بی‌نیاز کرده و نوعی آرامش خیال را برای‌شان به دنبال داشته است. مردم استان لرستان می‌توانند بهترین و کامل‌ترین خدمات را در حوزه‌ی درمان ناباروری از این مرکز دریافت کنند.

راه‌اندازی مرکز درمان ناباروری برکت جهاد دانشگاهی خرم‌آباد علاوه بر ارتقای سطح سلامت و توسعه‌ی اقتصادی استان لرستان، به نوعی از مهاجرت نخبگان و متخصصان این استان نیز به پایتخت و استان‌های هم‌جوار جلوگیری کرده و باعث ماندگاری جمعیت می‌شود. هم‌چنین این مرکز با پذیرش زوج‌های نابارور از تمام نقاط کشور، مقوله‌ی گردشگری سلامت را نیز در این استان رونق خواهد داد.

لازم به توضیح است، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) پس از ابلاغ سیاست‌های کلی جمعیت کشور توسط رهبر معظم انقلاب در سال ۱۳۹۳ مبنی بر تحکیم بنیان خانواده و پویایی، بالندگی و جوانی جمعیت با افزایش نرخ باروری، گام‌های بلند و مؤثری را برای تحقق این سیاست‌ها در سراسر کشور برداشته و بر همین اساس، اقدام به طراحی و اجرای «طرح برکت خانواده» در مناطق محروم و روستایی سراسر کشور کرده است. طرح برکت خانواده از سال ۱۳۹۴ توسط شرکت خدمات بیمه‌ی برکت با هدف شناسایی و درمان زوج‌های نابارور روستایی در مناطق محروم و کم‌تر توسعه‌یافته به اجرا درآمده است.

با توجه به عدم دسترسی روستاییان به مراکز درمانی، مشکل تأمین هزینه‌های هنگفت درمان ناباروری و پوشش ندادن این نوع خدمات توسط شرکت‌های بیمه‌ای، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) تصمیم گرفت در حوزه‌ی کمک به درمان زوج‌های نابارور ساکن در مناطق روستایی کشور، به‌طور جدی ورود کند و در مدت ۳ سالی که از اجرای طرح برکت خانواده می‌گذرد، خوش‌بختانه تاکنون ۳۷۹ نوزاد در سراسر کشور به دنیا آمده‌اند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *