دادگاه عمومی بخش فردوس کرمان افتتاح شد
در سومین روز از دهه فجر چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، دادگاه عمومی بخش فردوس کرمان افتتاح شد.
وی افزود: پیش از پیروزی انقلاب اسلامی در استان کرمان ۸ واحد قضایی با ۴۶ قاضی فعالیت میکردند که این آمار طی این چهل سال به ۳۱ واحد قضایی و ۳۳۷ قاضی رسیده است و این به معنای افزایش عدالت در استان کرمان به خصوص در جنوب بوده است.
موحد یادآور شد: پیش از پیروزی انقلاب اسلامی در منطقه رفسنجان تنها یک حوزه قضایی با دو نفر قاضی فعالیت داشتند؛ اما به برکت انقلاب اسلامی در حال حاضر شاهد افتتاح واحدهای قضایی در دورترین نقاط استان هستیم.
رییس کل دادگستری استان کرمان با بیان این که جنوب استان همواره یک سوم جمعیت استان را در بر میگیرد، بیان داشت: تا پیش از انقلاب اسلامی در شهرستان جیرفت یک واحد قضایی با سه نفر قاضی فعال میکردند و ساکنین این منطقه باید مسافتهای طولانی را از طریق جادههای صعب العبور طی میکردند تا به نزدیکترین واحد قضایی برسند و به برکت نظام جمهوری اسلامی ایران در همین منطقه در حال حاضر ۹ واحد قضایی شهرستان و بخش و ۶۰ قاضی در حال فعالیت هستند.
موحد در ادامه با اشاره به اینکه با افتتاح واحدهای قضایی در نقاط دور دست و محروم استان شاخصهای امنیتی ارتقاء و رخدادهای ناامنی کاهش مییابد، اظهار داشت: تاسیس و تجهیز یک واحد قضایی در یک منطقه محروم گام اساسی و مهمی است؛ اما مهمتر از آن منابع انسانی شامل قضات و کارکنان کارآمد و مسلط به موازین قضایی است تا امکان پاسخگویی مناسب به نیازهای حقوقی و قضایی مردم فراهم شود .
این مقام قضایی در استان کرمان با اعلام این مطلب که در سالهای اخیر در اکثر نقاط استان واحد قضایی تاسیس شده است، بیان داشت: قوانین مناسب، ساختارهای قضایی مناسب، منابع انسانی شایسته، امکانات مادی مورد نیاز و مدیریت کارآمد از مهمترین ارکان اجرای عدالت است که لازمهی توسعهی قضایی است.
وی با اشاره به اینکه دهه مبارک فجر فرصت مناسبی است برای تبیین دستاوردها و تحولات چهل ساله نظام جمهوری اسلامی درحوزههای مختلف در سطح ملی و استانی، گفت: مردم و به ویژه نسل جوان باید در جریان تحولات عمیق و بنیادینی که با پیروزی انقلاب اسلامی در کشور رخ داده است و دست آوردهایی که این انقلاب به ارمغان آورده است آشنا شوند.
این مقام ارشد قضایی در استان کرمان بیان داشت: استان کرمان با داشتن معادن سنگ آهن، مس، کرومیت، باغات پسته، خرما، مرکبات، ۶۶۰ اثرملی و ۷ اثر ثبت شده جهانی در میراث فرهنگی به عنوان قطب معدنی، قطب کشاورزی و باغی و قطب گردشگری در جنوب شرق کشور است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *