صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ساختمان دادگاه‌های حقوقی و کیفری اراک افتتاح شد

۱۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۰:۴۹
کد خبر: ۴۹۰۷۳۶
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
با حضور معاون مالی، پشتیبانی و عمرانی قوه قضاییه ساختمان دادگاه‌های حقوقی و کیفری اراک افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی ، با حضور معاون مالی، پشتیبانی و عمرانی قوه قضاییه ساختمان دادگاه‌های حقوقی و کیفری اراک افتتاح شد.

نوروز کهزادی، معاون مالی، عمرانی پشتیبانی قوه قضاییه در آیین افتتاحیه ساختمان جدیدالاحداث دادگاه‌های حقوقی و کیفری اراک گفت: اخلاق فرهنگ اسلامی باید مد نظر قرار گیرد، برخی این فرهنگ را یا نمی‌دانند یا رعایت نمی‌کنند، ما حکومت سرمایه‌داری نیستیم که هیچ ارزشی به جز پول و سرمایه‌داری مد نظر نباشد، باید جلو سوء‌استفاده‌چی‌ها گرفته شود.

وی تصریح کرد: یکی از سیاست‌های ۱۰ سال گذشته این بود که تا پیش از به پایان رسیدن پروژه‌های عمرانی نیمه تمام هیچ پروژه جدیدی آغاز نشود. بازه زمانی دو ساله برای طرح‌های نیمه ساله قوه قضاییه پیش بینی شده و تا به پایان رسیدن این طرح‌ها پروژه عمرانی جدیدی آغاز نمی‌شود. ساماندهی و مدیریت منابع مادی در قوه قضاییه به جهت سیاست‌های عمرانی است و این سیاست در این قوه در خصوص پیشبرد امور پیش گرفته شده است.

این مقام مسئول اظهار داشت: ستاد جنگ دشمن ستاد جنگ اقتصادی است و حدود ۳۸۰ متخصص در خزانه‌داری آمریکا به طور منظم تحریم ایران را دنبال می‌کنند تا بتوانند اقتصاد ایران را فلج کنند.

به گفته کهزادی دفتر فنی قوه قضاییه نشریه استاندارد سازی ساختمان را تصویب کرده که مطابق این نشریه تمامی ساختمان‌ها و سازه‌های عمرانی مربوط به قوه قضاییه باید استاندارد‌های لازم را رعایت کنند.

معاون مالی، عمرانی و پشتیبانی قوه قضاییه با اشاره به پیشرفت ساختمان‌ها پس از انقلاب اسلامی گفت: در استان مرکزی به اندازه سه برابر قبل از انقلاب در این ۴۰ سال ساختمان ساخته شده و ۳۰ درصد از ساختمان‌های ساخته شده در کشور مربوط به ۱۰ سال اخیر است.

کهزادی خاطرنشان کرد: استان مرکزی جزو استان‌های برخوردار است، اما باز هم کمبود‌هایی دارد و حدود ۵ طرح برای اخذ موافقت‌نامه به سازمان مدیریت منعکس شده است تا بتوانیم آن‌ها را بسازیم. برخی از شهرستان‌های استان مرکزی از جمله زالیان و خمین نیازمند ایجاد سازه‌های ساختمانی است و این مهم باید با رعایت استاندارد‌های فنی انجام شود.

این مقام مسئول گفت: با توجه به تحریم‌های ایجاد شده در کشور در حال حاضر تکیه به تولیدات و داشته‌های داخلی تقویت شده به طوریکه حدود ۸۰ درصد از نیاز‌های کشور در داخل تامین می‌شود. توجیهی برای افزایش قیمت و چند برابری شدن قیمت‌های برخی از اقلام که در داخل تولید می‌شود وجود ندارد که در این خصوص باید در سطح ملی و استانی کنترل‌های لازم را داشته باشیم.

کهزادی در ادامه تصریح کرد: دشمنان به دنبال ضربه زدن به اقتصاد کشور هستند، بعد از پیروزی انقلاب در حوزه صنایع مختلف مثل کشاورزی سرمایه‌گذاری شد بر همین اساس در زمان تحریم ۸۰ تا ۹۰ درصد از موارد مورد نیاز در خود کشور تامین می‌شود، دشمنان دروغ می‌گویند که بر غذا، دارو و کشاورزی تحریم اعمال نکرده اند بلکه در واردات بسیاری از دارو‌ها مشکل وجود دارد، هرچند که بسیاری از دارو‌ها و مواد اولیه در خود کشور تولید می‌شود.

وی بیان کرد: برخی مسائل در کشور از جمله رفع آلودگی محیط زیست متولی ندارد، مشکلی که در کشور وجود دارد تورم قیمت‌ها است و فشار این افزایش قیمت‌ها بیشتر بر اقشار ضعیف جامعه است.

کهزادی افزود: ستاد اقتصاد مقاومتی در راستای مقابله با توطئه‌های دشمنان در زمینه اقتصادی هر ماه در معاونت قوه قضائیه تشکیل و راهکار‌ها و موانع اقتصادی در آن بررسی می‌شود. قوه قضاییه در شورای گفتگو نقش موثری برعهده دارد.

حجت‌الاسلام قاسم عبدالهی رئیس کل دادگستری استان مرکزی، در ادامه گفت: پیش از پیروزی انقلاب اسلامی تنها دو ساختمان دادگستری در استان مرکزی در شهرستان‌های تفرش و محلات وجود داشته است که ساختمان تفرش بعد از انقلاب تجدید بنا شده و ساختمان محلات نیز متروکه شده است.


وی افزود: بعد از پیروزی انقلاب ۵۴ هزار متر ساختمان ویژه دادگستری‌ها و ۸ هزار متر شورای حل اختلاف در استان مرکزی ساخته شده که از ۵۴ هزار متر ویژه دادگستری‌ها ۳۲ هزار متر در ۱۰ ساله اخیر ایجاد شده است.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی خاطرنشان کرد: با توجه به نیازی که در استان به ساختمان‌های دادگستری وجود دارد یک ساختمان به دادگاه‌های حقوقی و کیفری اختصاص داده شده که در حال حاضر در اراک ۱۷ دادگاه حقوقی و خانواده و ۱۰ شعبه دادگاه کیفری دو و دو شعبه دادگاه کیفری یک وجود دارد.

گفتنی است: ساختمان دادگاه‌های حقوقی و کیفری شهرستان اراک در ۴ طبقه با ۱۲ هزار مترمربع زیربنا و در زمینی به مساحت ۲۰ هزار متر ازخانم روشن اراضی ملی با اعتبار ۲۶۹ میلیارد ریال با حضور معاون مالی، عمرانی و پشتیبانی قوه قضائیه افتتاح و به بهره‌برداری رسید.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *