٢٢ بهمن امسال باید با بصیرت همراه باشد/ دشمن در سه ماه گذشته برای هر فرد ایرانی ۴.۳ پیام و محتوا تولید و منتشر کرده است
وی در ابتدای این جلسه با ذکر برخی از ویژگیها و فضیلتهای برجسته حضرت زهرا (س) گفت: امیدوار هستیم در این ایام خداوند ما را با مکتب اهل بیت (ع) و جایگاه ویژه حضرت زهرا (س) بیشتر آشنا کند تا بتوانیم در مسیر آنها قدم برداریم.
دبیر ستاد حقوق بشر کشورمان تصریح کرد: نعمتهای الهی تعدادشان بیشمار است، به طوری که خداوند میفرماید ما نعمتها را به صورت گسترده عطا کرده ایم، البته یکسری از آنها از نظر ما پنهان هستند و یکسری از آنها را ما نمیتوانیم درک کنیم.
وی افزود: اولین نعمت الهی نعمت بودن است؛ یعنی ضرورتی نداشت ما وجود داشته باشیم، نعمت دوم نعمت انسان بودن است؛ یعنی ما میتوانستیم چوب یا سنگ یا درخت باشیم؛ اما خداوند ما را انسان خلق کرد. این انسان بودن هم دو ویژگی دارد یعنی به ما لطف و اراده داد که باعث میشود که بفهمیم و عمل کنیم، پس شکر این نعمت این است که ما راه درست را از راه غلط تشخیص دهیم و وقتی که فهمیدیم راه درست چیست در آن مسیر حرکت کنیم.
دبیر ستاد حقوق بشر کشورمان بیان داشت: نعمت بعدی، نعمت هدایت است و این یعنی این که خداوند ما را آفریده، ولی رهایمان نکرده است و وجود ۱۲۴ هزار پیامبر نشاندهنده اصرار خداوند بر هدایت انسان است، نعمت هدایت بالاترین نعمت الهی است و بالاترین درجه نعم الهی نعمت ولایت است به طوری که در روایات داریم که اسلام ۵ پایه دارد که نماز، روزه، حج، زکات و ولایت هستند و امام معصوم فرموده است که آن ۴ پایه اول کامل نمیشوند مگر با نعمت ولایت.
وی گفت: مرحوم مجلسی وقتی به این روایت میرسند استنباط میکنند که ما عادت داشتیم ولایت را ذیل اصول دین بدانیم؛ اما اینجا امام معصوم (ع) ولایت را در کنار کارهای عملی انجام داده است و این بدین معنی است که ولایت یک جنبه عملی است.
محمدجواد لاریجانی ادامه داد: پس شیعه علاوه بر اصول عملی اسلام باید به ولایت هم پایبند باشد.
دبیر ستاد حقوق بشر کشورمان خاطرنشان کرد: این نشان میدهد که ولایت موضوع بسیار مهمی است، بنابراین لازم است بدانیم که شان اهل بیت (ع) چیست. اهل بیت (ع) هم مرجعیت علمی و هم مشروعیت و هم بر مرجعیت سیطره دارند، مرجعیت اهل بیت (ع) این است که هیچ سیطرهای مشروع نیست، مگر این که به سیطره ولایت پیوند خورده باشد.
وی گفت: مسئله مهم دیگر این است که ما باید مصداق ولایت را هم بلد باشیم و پس از این شناخت نسبت به آن تولی و تبری داشته باشیم که البته تبری از تولی هم سختتر است، به طوری که در جریان فتنه عدهای مجبور بودند به خاطر ولایت در مقابل دوستان خود بایستند.
محمدجواد لاریجانی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع انقلاب اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: اکنون در آستانه سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی هستیم و باید پرسید که چرا دشمنان ما در این چهلمین سال از انقلاب اینقدر خشمگین هستند، در پاسخ باید گفت: دشمنان منتظر بودند که پس از ۴۰ سال از انقلاب، جمهوری اسلامی ساقط شده باشند، اما اکنون میبینند که به یک قدرت منطقهای رسیده است. دشمن در این ۴۰ سال همه گونه تلاش کرد تا نظام را ساقط کند؛ اما با یک قدرت بزرگ منطقهای مواجه شد و اکنون از این موضوع بسیار عصبانی هستند و احساس خطر میکنند.
وی گفت: دشمن در این راستا هزینههای بسیار زیادی کرده و تبلیغات زیادی انجام داده است تا به اهداف خود برسد و یکی از بسترهای تبلیغاتی دشمن همین اینترنت و فضای مجازی است که برایشان بسیار اهمیت دارد.
وی گفت: بر اساس یک آمار، دشمن در سه ماه گذشته برای هر فرد ایرانی ۴.۳ پیام و محتوا تولید و منتشر کرده است که این نشان میدهد که برای تک تک ما ملت ایران برنامه دارند.
دبیر ستاد حقوق بشر کشورمان افزود: ما الان باید بدانیم که در شرایط حساسی قرار گرفته ایم و یک نابسامانی اقتصادی در کشور وجود دارد و این نابسامانی اقتصادی شبیه یک زخم است که روی این زخم حشراتی نشسته اند.
وی ادامه داد: این فضای نابسامان اقتصادی اکنون به محوری برای تبلیغات دشمن تبدیل شده است به طوری که سعی میکند به مردم القا کند که در این ۴۰ سال گذشته هیچ خروجی مثبتی از انقلاب به دست نیامده است.
محمد جواد لاریجانی خاطرنشان کرد: بنابراین، چون این زخم وجود دارد ممکن است انسان را به فکر وادارد و بگوید که این حرفها درست میباشند در حالیکه این روش، روش تبلیغاتی دشمن است.
وی گفت: هدف دشمن از این تبلیغات این است که بگوید اسلام به درد مملکت داری نمیخورد و ژاپن و آلمان که پیشرفت کردند به خاطر این است که آن جا اسلام نیست.
دبیر ستاد حقوق بشر کشورمان ادامه داد: هدف دیگر دشمن از تبلیغات این است که به ما القا کند نمیتوانیم جلوی آمریکا بایستیم، بنابراین عدهای در داخل میگویند وقتی که ما مرگ بر آمریکا میگوییم آنها عصبانی میشوند و ما را اذیت میکنند و بر این باور هستند که خوب است که با آمریکا دوست باشیم و دشمنی با آنها را رها کنیم.
وی گفت: از این حرف میشود نتیجه گرفت که ۲۲ بهمن امسال باید با بصیرت همراه باشد و ضروری است که در ۲۲ بهمن حضور فعالی داشته باشیم و نشان دهیم که ملت زنده و بالنده است.
محمدجواد لا یجانی تصریح کرد: ما باید به بصیرت مسلح باشیم و برای شبههها پاسخ داشته باشیم. دشمن وقتی که تهاجم میکند یک فرصت برای ما ایجاد میشود که به هجمهها توجه کنیم و برای آنها پاسخ بیابیم، لذا این هیاتهای مذهبی که هیاتهای بصیرتی هستند باید شبههها را بشناسند و آنها را توضیح دهند.
وی گفت: اولین مسئله مهم این است که ما باید شرایط اقتصادی جامعه را بفهمیم و بدانیم که شرایط اقتصادی کنونی محصول دو پدیده است؛ اول فتنه اقتصادی و دوم افت کارآمدی و این دو پدیده با هم رخ داده است.
وی گفت: لذا باید در برابر فتنه ایستاد و چشم فتنه را کور کرد برخوردهای امنیتی و قضایی که در مبارزه با این فتنه صورت گرفته است در همین راستا است و در حال انجام است؛ اما بحث افت کارآمدی با اقدامات امنیتی و قضایی درمان نمیشود و نیاز به یک کارجهادی دارد.
دبیر ستاد حقوق بشر کشورمان خاطرنشان کرد: ما باید شاکر نعمت ولایت و رهبری باشیم، چون وجود رهبری یک نعمت بسیار با ارزش برای نظام است و ما باید برای داشتن چنین شخصی شکرگزار خدا باشیم.
معاون امور بین الملل قوه قضاییه گفت: انتظار دوستان در دولت این بود که نفت به راحتی صادر شده و پول نفت به راحتی وارد شود و ما جنس بخریم و تکنولوژی وارد کنیم و باید مسلم بدانید که غربیها هرگز این کار را نخواهند کرد پس استراتژی ما باید این باشد که به خود و جوانان خود تکیه کنیم و به جوانان اعتماد داشته باشیم افتخار آن نیست که بگوییم در کشوری مثل امارات پر از فروشگاه و برند خارجی است بلکه افتخار آن است که ما محصولات را توسط خود تولید کنیم، این تفکر که به بیرون وابسته باشیم تفکر غلطی است که به افت کارامدی ربط دارد.
وی در بخش پایانی سخنان خود گفت: در روایات داریم که شیعیان اهل بیت (ع) برای روزهای خود برنامه ریزی باید داشته باشند بر اساس این روایت روز شنبه روزی است که ما باید در وضع اهل بیت تامل کنیم یعنی شنبه روزی است که باید اهل بیت را و راه و روش آنها را بهتر بشناسیم یکشنبه روز توجه به وضع شیعیان است در این روز باید به وضع شیعیان در شهر و کشور و جهان توجه کنیم و از وضعیت آنها غافل نشویم.
دبیر ستاد حقوق بشر کشورمان ادامه داد: روز دوشنبه روز دشمن شناسی است و ما باید حداقل یک ربع در روز را به این موضوع اختصاص دهیم و دشمن خود را بشناسیم، چون خیلی از مشکلات ما حاصل عدم شناخت ما از دشمن است سه شنبه روز شناخت خط بنی امیه است پس از ظهور داعش اکنون میتوانیم درک کنیم که کربلا چه گذشته است و میتوانیم درک کنیم که داعش همان خط بنی امیه است چهارشنبه هم برای سلامت است، چون شیعه باید نسبت به سلامت خود حساس باشد پنج شنبه برای برطرف کردن و رفع امور میباشد و شیعه، چون باید منظم باشد باید روز پنج شنبه را به این موضوع اختصاص دهد.
معاون امور بین الملل قوه قضاییه خاطرنشان کرد: روز جمعه هم روز عید مسلمانان است که بسیار روز مبارکی میباشد به طوری که حضرت رسول اکرم (ص) میفرمایند که دو زمان در روز جمعه است که شان قبولی دعا دارد یکی ظهر جمعه و بین خطبههای نماز جمعه است و دیگری در زمان غروب آفتاب است و به همین خاطر حضرت فاطمه (س) هر وقت که غروب میشد دست به دعا میشد و دعا میکرد.