صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

گروه خودرویی نیازمند قطعات جدید برای حرکت/ رشد منفی در اکثر نماد‌های این گروه+ نمودار

۱۱ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۰:۰۱
کد خبر: ۴۸۹۹۰۲
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
در هفته دوم بهمن ماه گروه خودرویی به لحاظ شرایط عملیاتی در پیچیدگی خاصی قرار گرفته و در حال حاضر انتظاری برای رشد پایدار این گروه تا حل شدن مشکلات اساسی که در گروه خودرویی با نزدیکی به پایان سال وجود دارد نداریم.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ،گروه خودرویی در هفته دوم بهمن ماه وضعیت گروه خودرویی همچنان مساعد نبود و بلاتکلیفی در مورد شرایط عملیاتی شرکت ها، تغییر مدیر عامل سایپا، اعلام خبر‌های متناقض درباره کمک دولت به خودرو سازها، همچنین پرداخت مطالبات قطعه سازان و انتشار خبر‌هایی مربوط به تجدید ارزیابی ایران خودرو مهم‌ترین اتفاقاتی بود که برای گروه خودرویی رقم خورد.

به علاوه تنها در مورد تجدید ارزیابی ایران خودرو شاهد روند مثبتی در معاملات این گروه بودیم، اما اکثر نماد‌های گروه شرایط منفی داشتند.

روند معامله ۵ گروه سایپا، پارس خودرو، زامیاد، گروه بهمن، ایران خودرو به شرح زیر است:

*سایپا (خساپا)

سهام گروه سایپا در هفته جاری مورد معامله قرار گرفت و از ۹ هزار و ۶۷۲ سهم در انتهای هفته گذشته به ۶ هزار و ۱۹ سهم اُفت کرد و حجم از ۱۴۰ میلیون و ۱۱ سهم با کاهش به ۸۵ میلیون و ۶۱ سهم رسید.

در ابتدای هفته این با ریزش ۴.۱۵ درصدی روبرو شد که این روند در پایان هفته متوقف و به روند صعودی ۰.۹۷ درصدی رسید.
 


*ایران خودرو (خودرو)

سهام گروه ایران خودرو در هفته جاری مورد معامله قرار گرفت ۲ هزار و ۱۰۵ سهم در ابتدای هفته به ۲ هزار و ۸۴۲ سهم رشد کرد و حجم از ۱۷ میلیون و ۸۵۱ سهم با صعود به ۶۴ میلیون ۳۰۲ سهم رسید.

در ابتدای هفته این سهم با روند منفی ۳.۸۷ درصدی روبرو شده که این روند در پایان هفته متوقف و به رشد ۴.۳۶ درصدی رسید.
 


*زامیاد (خزامیا)

سهام گروه زامیاد در هفته جاری مورد معامله قرار گرفت ۲ هزار و ۱۲۴ سهم در ابتدای هفته به ۲ هزار و ۶۵ سهم اُفت کرد و حجم از ۳۰ میلیون و ۵۰۳ سهم با روند نزولی به ۳۳ میلیون و ۹۸۴ سهم رسید.

در ابتدای هفته این سهم با روند صعودی ۰.۱۱ درصدی روبرو شده که این روند در پایان هفته متوقف و به اُفت ۱.۷۹ درصدی رسید.
 


*سایپا دیزل (خکاوه)

سهام گروه سایپا دیزل در هفته جاری مورد معامله قرار نگرفت.
 


*پارس خودرو (خپارس)

سهام گروه پارس خودرو در هفته جاری مورد معامله قرار گرفت ۲ هزار و ۴۷۵ سهم در ابتدای هفته به یک هزار و ۷۱۷ سهم کاهش یافت و حجم از ۳۸ میلیون و ۷۸۱ سهم با اُفت به ۲۶ میلیون و ۲۷۱ رسید.

در ابتدای هفته این سهم با روند نزولی ۰.۲۴ درصدی روبرو شد که این روند در پایان هفته ادامه و به کاهش ۰.۶۱ درصدی رسید.
 


*گروه بهمن (خبهمن)

سهام گروه بهمن در هفته جاری مورد معامله قرار گرفت و از ۷۹۸ سهم در ابتدای هفته به ۴۱۴ سهم در پایان هفته کاهش یافت و حجم از ۱۶ میلیون و ۲۳۷ با اُفت به ۹ میلیون و ۱۵۵ سهم رسید.

در ابتدای هفته این سهم با روند صعودی ۰.۲۸ درصدی روبرو شده که این روند در پایان هفته متوقف و به کاهش ۰.۴۷ درصدی رسید.
 


*ایران خودرو دیزل (خاور)

سهام گروه ایران خودرو دیزل در هفته جاری مورد معامله قرار نگرفت.
 

همایون دارابی کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با بیان کرد:در هفته گذشته وضعیت گروه خودرویی همچنان مساعد نبود و بلاتکلیفی در مورد شرایط عملیاتی شرکت ها، تغییر مدیر عامل سایپا، اعلام خبر‌های متناقض درباره کمک دولت به خودرو سازها، همچنین پرداخت مطالبات قطعه سازان و انتشار خبر‌هایی مربوط به تجدید ارزیابی ایران خودرو مهم‌ترین اتفاقاتی بود که برای گروه خودرویی رقم خورد.
 
وی در ادامه افزود: تنها در مورد تجدید ارزیابی ایران خودرو شاهد روند مثبتی در معاملات این گروه بودیم، اما اکثر نماد‌های گروه شرایط منفی داشتند.
 
این کارشناس بازار سرمایه تصریح کرد: در شرایط فعلی به لحاظ شرایط عملیاتی کل گروه خودرویی در پیچیدگی خاصی قرار گرفته و در حال حاضر انتظاری برای رشد پایدار این گروه تا حل شدن مشکلات اساسی که در گروه خودرویی با نزدیکی به پایان سال وجود دارد نداریم.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *