صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

برگزاری نخستین نشست هماهنگی و توسعه پژوهش‌های حوزه مدیریت بحران

۰۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۸:۰۳
کد خبر: ۴۸۹۵۹۶
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
نخستین نشست هماهنگی و توسعه پژوهش‌های حوزه مدیریت بحران به منظور هم افزایی مراکز تحقیقاتی فعال در حوادث و سوانح کشور در ساختمان صلح جمعیت هلال احمر برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه احمد سلطانی؛ سرپرست معاونت آموزش پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر با تشریح ساختار جمعیت هلال احمر بیان داشت سازمان امداد ونجات، جوانان، داوطلبان، معاونت‌های آموزش، پژوهش و فناوری، امور بین الملل و حقوق بشردوستانه، پشتیبانی، حقوقی و امور مجلس، بهداشت، درمان و توانبخشی و سازمان تدارکات پزشکی و شرکت صنایع نساجی هلال ایران از جمله بخش‌های مختلف جمعیت هلال احمر هستند که برای برطرف کردن نیاز‌ها در زمان عادی و همین طور در زمان بروز حوادث و سوانح فعالیت می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه معاونت آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر به صورت تخصصی و آکادمیک برنامه ریزی، اعتبار سنجی و ارزیابی فعالیت‌های آموزشی در حوزه‌های عمومی و همگانی برای آحاد مردم و در کنار آن آموزش‌های تخصصی را به افرادی که در این جمعیت فعالیت می‌کنند و نیز هماهنگی، تسهیل و تصویب و انجام پروژه‌های پژوهشی و فناورانه را برعهده دارد.

شبکه گسترده جمعیت هلال احمر ظرفیت بزرگی برای فعالیت در حوزه پژوهش است

سرپرست معاونت آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر با تاکید بر اینکه شبکه گسترده جمعیت هلال احمر ظرفیت بزرگی برای فعالیت در حوزه پژوهش است، تصریح کرد: جمعیت هلال احمر با تأسیس و اداره شعبه، پایگاه‌ها و خانه‌های هلال در سراسر کشور و حضور تمام قد در عملیات‌های پاسخ به سوانح، بستر مناسبی برای جمع آوری اطلاعات برای پژوهش‌ها که از اجزای اصلی و بسیار هزینه بر تحقیقات است را فراهم می‌کند.

سلطانی به اجرای طرح دادرس (دانش آموز آماده در مخاطرات) برای دانش آموزان پایه هشتم اشاره کرد و ادامه داد: در حال حاضر جمعیت هلال احمر اجرای طرح دادرس برای دانش آموزان پایه هشتم را در دستور کار خود دارد و آموزش‌های امدادی لازم به این دانش آموزان به عنوان نمایندگان خانواده هایشان ارائه می‌شود.

استقبال وزارت آموزش و پرورش از اجرای طرح دادرس در مدارس

به گفته سرپرست معاونت آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر، پس از وقوع آتش سوزی در یکی از مدارس استان سیستان و بلوچستان وزارت آموزش و پرورش همکاری بیشتر برای اجرای طرح دادرس نشان داد به علاوه لازم است در این زمینه محتوای آموزشی نیز برای دانش آموزان سطوح مختلف به منظور تدریس در مدارس تولید شود.

وی با بیان اینکه با تامین زیرساخت‌های لازم، لایه اطلاعاتی زیادی در حال جمع آوری در مراکز کنترل و هماهنگی استان‌ها است که از این طریق داده‌های کاملی از حوادث به وقوع پیوسته در کشور به دست آمده است، عنوان کرد: علاوه بر این، سامانه اطلاعات جامع DMIS می‌تواند مورد استفاده پژوهشگران قرار بگیرد.

انجام ۱۲۰ طرح پژوهشی از سوی هلال احمر

سلطانی به اجرای طرح‌های پژوهشی مورد نیاز جمعیت برای اجرای بهینه وظایف خود در کشور اشاره کرد و افزود: از سال ۹۱ تاکنون ۱۲۰ طرح پژوهشی در جمعیت هلال احمر اجرا شده است که از این تعداد ۹۰ طرح در تهران و ۳۰ طرح در استان‌ها به مرحله اجرا در آمده است.

وی به راه اندازی ۲ مرکز تحقیقاتی با عناوین تاب آوری در بلایا و مدیریت سلامت در تجمعات انبوه در هفته آینده اشاره و خاطرنشان کرد: موافقت اصولی راه اندازی ۲ مرکز تحقیقاتی از وزارت بهداشت اخذ شده بود که طی هفته آینده این ۲ مرکز راه اندازی و عملیاتی می‌شوند.

 استقبال از مشارکت بین بخشی، حمایت و هدایت پروژه‌های دانشجویان دکترا در موضوعات مورد نیاز جمعیت، حمایت از استارت آپ‌های مرتبط، تولید مقالات علمی و کتب تخصصی، محوریت و میزبانی شبکه پژوهش‌های حوزه مدیریت بحران در دو فیلد ملی و بین المللی، از جمله پیشنهادات جمعیت هلال احمر در تعاملات بین حوزه‌ای مدعوین بیان شد.

 انتهای پیام /



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *