صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مشکل نقدینگی بنگاه‌ها با افزایش ۲ برابری هزینه تولید/ بانک‌ها در پرداخت تسهیلات، تضامین داخلی از بنگاه‌ها دریافت کنند

۰۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۶:۴۸
کد خبر: ۴۸۹۳۰۸
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
معاون وزیر صنعت گفت: به دلیل افزایش نهاده‌های تولید ناشی از نرخ ارز و قیمت سایر مواد اولیه، بالطبع آن صنایع کوچک در تامین نقدینگی دچار مشکل شدند که باید افزایش سرمایه در گردش آن‌ها افزایش پیدا کند.
محسن صالحی نیا در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصاد درباره مشکل نقدینگی در صنایع کوچک اظهار کرد: به دلیل افزایش نهاده‌های تولید ناشی از نرخ ارز و قیمت سایر مواد اولیه، باالطبع آن صنایع کوچک در تامین نقدینگی دچار مشکل شدند که باید افزایش سرمایه در گردش آن‌ها افزایش پیدا کند.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: برآوردی که داریم نرخ نهاد‌های تولید دو برابر شده، اما به همان نسبت سطح نقدینگی و افزایش سرمایه مالی توسط موسسات مالی را نداریم.

وی ادامه داد: بنگاه‌ها می‌توانند از طریق منابع خود و یا کمک سهامداران خود و سایر روش‌های دیگر این نقدینگی را تامین کنند همچنین نظام بانکی در این موضوع بیشتر کمک کنند.

صالحی نیا تصریح کرد: افزایش در قانون بودجه، طرح رونق تولید این موارد وجود دارد که مشمول صنایع کوچک می‌شود اما، کفایت لازم را نداشته و در برخی از این صنایع به دلیل عدم تامین نقدینگی مناسب شاهد کاهش تولیدات هستیم.

صالحی نیا درباه پرداخت تسهیلات توسط بانک‌ها اظهار کرد: درخواست ما همیشه از بانک‌ها این است که در صورت امکان تضامینی خود را از داخل طرح درخواست کنند که مشکل کمتری واحد‌ها روبه رو باشند.

وی تاکید کرد: صندوق ضمانت از سرمایه گذاری کوچک تا حد امکان می‌تواند این واحد‌های تولید کوچک را تضمین کند و صنایع می‌توانند از این ظرفیت استفاده کنند و در قانون بودجه سال آینده مقرر شده سرمایه این صندوق به دو برابر افزایش یابد.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: افزایش سهم تسهیلات بانکی که در بودجه امسال به ۲۰ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده که از منابع داخلی بانک‌ها و هم از منابع صندوق توسعه ملی که به ریال تبدیل و ترکیب و به منابع بانک‌ها اضافه می‌شود در مجموع ظرفیت تسهیلات دهی بانک‌ها را افزایش می‌دهد.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *