صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نقش رسانه‌های اجتماعی در خودکشی کودکان انگلیسی/الگوریتم‌هایی که نوجوانان را به سمت مرگ می‌کشانند

۰۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۲:۰۰:۱۷
کد خبر: ۴۸۸۹۸۸
پایگاه روزنامه دیلی‌میل گزارش داد که حدود ۳۰ خانواده در انگلیس رسانه‌های اجتماعی را به دلیل نقش آن‌ها در خودکشی کودکان مورد انتقاد قرار داده‌اند.

به گزارش گروه بین‌الملل ، بر اساس گزارش دیلی میل جنازه «مولی روسل» ماه نوامبر سال ۲۰۱۷ در حالی که خودکشی کرده در اتاق خوابش در لندن پیدا می‌شود و اکنون والدین این دختر ۱۴ ساله انگلیسی شبکه‌های اجتماعی را به دلیل نقش آنها در این خودکشی مورد انتقاد قرار داده‌اند.

والدین مولی روسل بعد از خودکشی متوجه می‌شوند که دختر آن‌ها محتوا‌هایی مرتبط با اضطراب، افسردگی، خودزنی و خودکشی را در رسانه‌های اجتماعی مشاهده می‌کرده است.

 

 

علاوه بر این شبکه اجتماعی «پینترست» نیز تصاویری مرتبط با خودزنی به ایمیل شخصی این دختر ۱۴ ساله اهل لندن فرستاده است.

پدر مولی روسل اکنون پینترست و اینستاگرام را به دلیل داشتن تصاویری مضر و احتمالا نقشی که آن‌ها در این خودکشی داشته‌اند مورد انتقاد قرار داده است.

بر اساس گزارش «ساندی تایمز»، مؤسسه خیریه «پاپیروس» که در زمینه مبارزه با خودکشی کودکان فعالیت می‌کند اعلام کرده که ۳۰ خانواده انگلیسی با این مؤسسه تماس گرفته و اعلام کرده‌اند که به نقش رسانه‌های اجتماعی در خودکشی کودکانشان مظنون هستند.

 

 

دیلی میل می‌گوید که «ایان روسل» درخواست ایجاد مقرراتی مستقل در انگلیس است تا حذف محتوا‌های «مضطرب کننده» از رسانه‌های اجتماعی طی ۲۴ ساعت را تضمین کنند.

روسل می‌گوید: ما بسیار مشتاق هستیم تا آگاهی افراد را درباره محتوا‌های مضر و نگران کننده که به راحتی و به صورت آنلاین در اختیار کودکان و نوجوانان قرار می‌گیرد را افزایش دهیم.

 

 

وی می‌افزاید: نه تنها این بلکه شرکت‌های شبکه‌های اجتماعی از طریق الگوریتم‌هایشان تنها با یک کلیک برای یک پست، محتوا‌های مضری را برای نوجوانان به نمایش می‌گذارند.

دیلی میل می‌نویسد: الگوریتم‌ها در اینستاگرام به گونه‌ای است که نوجوانی که در یک حساب کاربری، محتوا‌های مرتبط با خودزنی را می‌بیند پیشنهاد‌هایی برای تماشای محتوا‌های مشابه برای او قابل مشاهده است.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *