صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

راهکار‌های بخش خصوصی برای تسهیل فعالیت واحد‌های تولیدی

۰۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۴:۰۲
کد خبر: ۴۸۸۹۷۰
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران در نامه‌ای به وزیر صنعت، معدن و تجارت، راهکار‌های عملیاتی اتاق تهران برای کاهش مشکلات واحد‌های تولیدی و فعالان اقتصادی عضو این اتاق در شرایط کنونی اقتصادی کشور را مطرح کرد.

به گزارش گروه اقتصاد به نقل از روابط عمومی اتاق تهران، مسعود خوانساری که طی هفته‌های اخیر گفتمان مکتوب را با مقامات دولتی برای حل مشکلات کسب‌و‌کار بخش خصوصی در پیش گرفته و طی نامه‌نگاری با مسئولان وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی، پیشنهاد‌های مدون اتاق تهران برای خروج از مشکلات پیش روی بنگاه‌ها را مطرح کرده‌است، در مکاتبه با رضا رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت، پنج پیشنهاد را برای تسریع در ترخیص مواد اولیه و ماشین‌آلات مورد نیاز واحد‌های تولیدی را ارائه کرد.

رئیس اتاق تهران ضمن تقدیر از اقدام اخیر این وزارتخانه در جهت افزایش اعتبار ثبت سفارش از ۳ به ۶ ماه، خواستار تمدید اعتبار ثبت‌سفارش‌ها برای «واحد‌های تولیدی» به مدت ۶ ماه دیگر بدون دریافت کارمزد شد.

وی همچنین از وزیر صنعت، معدن و تجارت خواسته است، مواد اولیه و ماشین‌آلات موردنیاز واحد‌های تولیدی کشور که به دلایل مختلف در گمرکات متوقف شده و فاقد ثبت‌سفارش است، با قید فوریت امکان ترخیص از گمرکات را داشته باشد.

از دیگر راهکار‌هایی که رئیس اتاق تهران با وزیر صنعت، معدن و تجارت در میان گذاشته است، امکان ثبت‌سفارش برای مواد اولیه تمامی واحد‌های تولیدی با انتخاب گزینه بدون انتقال ارز و تا سقف ۱۰۰ هزار یورو متناسب با پروانه بهره‌برداری این واحد‌های تولیدی است.

خوانساری در عین حال، با اشاره به نظارت برخی نهاد‌های دولتی و اجرایی بر فرآیند ترخیص کالا از گمرکات، خواستار مساعدت هر چه بیشتر این دستگاه‌ها برای ترخیص محموله‌های وارداتی خطوط تولید کارخانه‌های کشور شد.

رئیس اتاق تهران همچنین در این نامه، تسهیل در فرآیند ورود موقت مواد اولیه و تجهیزات مورد نیاز واحد‌های تولیدی که برای تهیه کالای نهایی و صادارت مجدد انجام می‌گیرد را خواستار شد. خوانساری پیشنهاد کرد که با همکاری گمرک جمهوری اسلامی ایران، فرآیند صدور مجوز‌های این بخش به ۲۴ ساعت کاهش یابد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *