صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تحلیلگر پاکستانی: زمان سفر "عمران خان" به ایران فرارسیده است

۰۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۸:۰۱
کد خبر: ۴۸۸۸۶۸
دیپلمات پیشین پاکستان در استرالیا، نپال و لهستان و از تحلیلگران این کشور با تشریح اوضاع منطقه و بین الملل گفت:اکنون زمان سفر عمران خان نخست وزیر پاکستان به ایران فرا رسیده و این سفر، تاثیر مثبتی بر مناسبات منطقه می گذارد.

به گزارش گروه بین الملل ، فوزیه نسرین از ایران به عنوان کشور مهم منطقه یاد کرد و گفت:روابط قوی تر با ایران، به دولت اسلام آباد برای تامین امنیت و ثبات منطقه ای کمک می کند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر دولت پاکستان تمرکز بر چگونگی بهبود روابط با ایران دارد، اضافه کرد:لازم است که در دیدارهای مسئولان دو کشور با یکدیگر در خصوص راهکارهای استحکام روابط تجاری و بازرگانی گفت و گو شود.

فوزیه نسرین از مدیریت مرزهای مشترک و همکاری های دوجانبه در این زمینه به عنوان موضوع قابل بحث در روابط دو کشور یاد کرد و گفت:طرف ایرانی نگرانی هایی در این خصوص دارد و باید این موضع به درستی مدیریت شود.

این دیپلمات پیشین پاکستان در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر لزوم بازنگری در روند تجارت دو کشور و حرکت به سمت مبارزه با قاچاق در روابط اقتصادی دو کشور، اضافه کرد:رونق تجارت دوجانبه به دو کشور به ویژه پاکستان در درآمدزایی کمک کرده واین مهم به نفع مردم ایالت بلوچستان است.

دیپلمات پیشین پاکستان در استرالیا همچنین از خط لوله انتقال گاز ایران به پاکستان موسوم به (IP) به عنوان دیگر موضوع قابل بحث در روابط تهران -اسلام آباد یاد کرد و گفت:لازم است که دولت پاکستان در مسیر احیای این طرح گام موثر بردارد.
این تحلیلگر گفت:پاکستان، روابط تاریخی و فرهنگی دیرینه ای با ایران دارد و ایران نیز همیشه در منطقه کشور مهم و موثری بوده است و می توان این همکاری ها را در قالب سازمان همکاری های اسلامی توسعه داد.

فوزیه نسرین در بخش دیگری از سخنانش از حل مناقشات منطقه ای به ویژه اختلافات ایران و عربستان و گفت و گوی شفاف در این زمینه و همکاری های ایرن و پاکستان در مبارزه با تروریسم و افراط گرایی و کمک به روند تحقق مذاکرات صلح افغانستان به عنوان دیگر زمینه همکاری ایران و پاکستان یاد کرد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *