صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

"بانک توسعه اسلامی" با نفت به کمک اقتصاد پاکستان آمد

۰۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۰:۲۵:۰۱
کد خبر: ۴۸۸۷۹۴
پس از عربستان سعودی و امارات، بسته کمک حمایتی بانک توسعه اسلامی (ISDB) برای پاکستان ارایه و اعلام شد که این بانک زمینه ارسال و صدور نفت به ارزش 4.5 میلیارد دلار به دولت اسلام آباد را فراهم می کند.

به گزارش گروه بین الملل از رسانه های رسمی پاکستان، وزارت خزانه داری پاکستان روز شنبه با تشریح جزییات کمک بانک توسعه اسلامی به دولت اسلام آباد گفت: این کمک ظرف سه سال و سالانه 1.5 میلیارد دلار در اختیار پاکستان قرار می گیرد که بازپرداخت آن دراز مدت خواهد بود.

بانک توسعه در نخستین مرحله، یک محموله نفت به ارزش 100 میلیون دلار را به اسلام آباد تحویل داده است.
وزارت خزانه داری پاکستان اضافه کرد: این کشور همچنین در حال رایزنی برای دریافت گاز مایع فشرده (LNG ) با بازپرداخت بلند مدت با بانک توسعه اسلامی است.

این وزارتخانه در ادامه آورده است: مذاکراتی با عربستان سعودی برای صدور نفت به اسلام آباد صورت گرفته که بر اساس این برنامه، سعی بر آن است تا این کشور از اواخر بهمن ماه سال جاری زمینه صدور نفت با بازپرداخت بلند مدت را برای پاکستان فراهم کند.

دولت اسلام آباد به دنبال جبران کمبود مالی ۱۲ میلیارد دلاری ناشی از بحران پرداخت‌ وام های خود بوده و در حال مذاکره با صندوق جهانی پول برای دریافت وام است.

عمران خان نخست وزیر پاکستان به دنبال اصلاحات پیشنهادی از سوی صندوق بین المللی پول است و از زمان روی کار آمدن در ژوئیه (مرداد) سال گذشته میلادی با برقراری روابط با چین، عربستان و امارات متحده عربی به دنبال تضمین کمک مالی از جانب این کشورهاست.

پاکستان در اکتبر (آبان ) سال 2018 اعلام کرد که عربستان به صورت مستقیم سه میلیارد دلار در بانک مرکزی این کشور سپرده گذاری می‌کند و اسلام‌آباد می‌تواند علاوه بر این، تا سه میلیارد دلار نفت از عربستان وارد کرده و یک سال بعد بهای آن را پرداخت کند.

دولت عمران خان امیدوار است با دریافت این حمایت مالی، نه تنها ذخایر ارزی خارجی کشورش را افزایش دهد، بلکه وابستگی کشور به دریافت وام از صندوق بین المللی پول را نیز کاهش یابد.

پاکستان اعلام کرده است که در قبال کمک های مالی عربستان سعودی، هیچ وعده ای به ریاض برای همکاری های فرا مرزی نداده است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *