صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سرانه فضای فیزیکی آموزشی کشور ۴ برابر شد/ ۳۰ درصد مدارس تخریبی

۰۶ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۳:۰۱
کد خبر: ۴۸۸۶۸۴
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس بابیان اینکه میانگین سرانه فضای فیزیکی آموزشی کشور در چهار دهه اخیر سه برابر شده است، گفت: میانگین سرانه آموزشی هم‌اکنون ۵.۲ متر است.

به گزارش گروه جامعه ، مهر الله رخشانی در آیین افتتاح مدرسه شش کلاسه مسلم بن عقیل گرمسار ضمن اشاره به ارتقای رشد فضا‌های تحصیلی در دوران انقلاب اسلامی، تاکید کرد: سرانه فضای فیزیکی به مثابه میزان مساحت فضای درسی تقسیم‌بر تعداد دانش آموزان در زمان انقلاب یک و نیم متر مربع بود در حالی که این میزان در سال جاری به طور میانگین در کشور به ۵.۲ متر مربع رسیده و در برخی استان‌ها حتی این رقم تا هشت متر مربع نیز افزایش‌یافته است.

وی بابیان اینکه سرانه فیزیکی آموزشی کشور سه برابر افزایش داست، اضافه کرد: رشد ۳۰۰ درصدی فضا‌های آموزشی در سطح کشور علی رغم افزایش جمعیتی نشان از اهتمام ویژه مسئولان در راستای ارتقای وضعیت آموزش‌وپرورش دارد.

تحول عظیم در نوسازی مدارس

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور بابیان اینکه رشد فضا‌های آموزشی نشان دهنده افزایش جمعیت دانش‌آموزی است، ابراز داشت: بر همین اساس طرح شهید رجایی برای ساخت مدارس کشور کلید خورد که سال ۷۷ را طبق همین طرح می‌توان نقطه اوج مدرسه‌سازی نامید.

رخشانی بابیان اینکه بیش از بیست درصد فضا‌های آموزشی کشور را خیران ساخته‌اند، تصریح کرد: طی سال ۹۶ و ۹۷ بیش از پنجاه‌درصد مدارسی که ساخته شد از ظرفیت خیران بود و طبق آمار در سال ۸۲ از تعداد مدارس کشور ۷۰ درصد تخریبی و ۳۰ درصد دارای استحکام لازم بود.

وی اضافه کرد: در برنامه چهارم و پنجم توسعه، چهار میلیون دلار از حساب ذخیره ارزی برداشت و برای بازسازی مدارس فرسوده اختصاص یافت که این امر انقلابی عظیمی را در حوزه نوسازی مدارس رقم زد.

۳۰ درصد مدارس تخریبی است

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور بابیان اینکه بیش از ۵۰ درصد مدارس تخریبی جمع‌آوری شد، ابراز داشت: اکنون ۷۰ درصد مدارس کشور مستحکم و ۳۰ درصد نیازمند بازسازی است.

رخشانی در ادامه تصریح کرد: اگر واقعا کمبود فضای آموزشی در کشور وجود دارد باید از واگذاری مدارس به دانشگاه فرهنگیان، پیام نور و تغییر کاربری مدارس به خانه معلم و باشگاه فرهنگیان به طور جد پرهیز کرد و این‌یکی از نگرانی‌ها در حوزه نوسازی مدارس است.

وی اضافه کرد: اگر در زمان قبل از انقلاب برای جشن‌های دو هزار پانصد ساله همین تعداد مدرسه در کشور ساخته شد علاوه بر مدارس و آمار و ارقام بسیار مدرسه‌سازی در بعد از انقلاب تنها بنیاد برکت طی چند سال گذشته بالغ‌بر یک هزار مدرسه ساخته است.

وی اضافه کرد: سه میلیارد تومان مازاد سهم استان سمنان برای ساخت مدارس ایوان کی در نظر گرفته شد و همچنین اعتبارات ملی برای مدرسه کلنگ زنی شده تامین می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *