صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

گردشگری مهمترین ظرفیت توسعه‌ای استان چهارمحال و بختیاری است که باید مورد توجه بیشتر قرار بگیرد

۰۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۷:۱۷
کد خبر: ۴۸۸۳۲۳
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه گردشگری مهمترین ظرفیت توسعه‌ای این استان است که باید مورد توجه بیشتر قرار بگیرد، گفت: گردشگران این استان هر ساله افزایش می‌یابند و باید با توسعه زیرساخت‌های گردشگری زمینه رضایت مسافران را در این استان فراهم کرد.
اقبال عباسی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی ، با اشاره به اهمیت توسعه گردشگری در استان چهارمحال و بختیاری بیان کرد:  توسعه گردشگری زمینه ساز توسعه و پیشرفت استان چهارمحال و بختیاری است.

وی با بیان اینکه گردشگری مهمترین ظرفیت توسعه‌ای این استان است که باید مورد توجه بیشتر قرار بگیرد، اظهار کرد: گردشگران این استان هر ساله افزایش می‌یابند و باید با توسعه زیرساخت‌های گردشگری زمینه رضایت مسافران را در این استان فراهم کرد.

استاندار چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: توسعه بخش گردشگری این استان از اهداف اصلی دولت است و باید بخش خصوصی در این مسیر وارد شود.
بدون ورود بخش خصوصی نمی‌توان بخش گردشگری را در این استان توسعه داد.

عباسی در ادامه  در خصوص مسائل تامین آب، استان نیز تصریح کرد: کمیسیون امنیت مجلس به دعوت نمایندگان استان به چهارمحال و بختیاری سفر کردند و بازدیدی از حوزه زاینده‌رود، حوزه چهارمحال و بختیاری و حوزه اصفهان صورت گرفت، معدل آورد آب طی ۳۰ سال گذشته در سد زاینده‌رود، حدودا دو میلیارد و ۳۰۰ میلیون متر مکعب بوده که در ۱۰ سال اخیر به یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون متر مکعب و سال ۹۵ به ۹۰۰ میلیون متر مکعب رسید که عمده بخش‌ها از این آب استفاده کردند.

وی تاکید کرد: در سال زراعی جاری با کارشناسی و برنامه ریزی دقیق، سهم زاینده رود در استان‌های پایین دست مدیریت و ساماندهی شود تا با چالش و بحران کم آبی مواجه نشوند.

استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به طرح و تصویب اولویت‌های پژوهشی استان گفت: این بهترین فرصت برای بکار گرفتن سمن‌هایی مثل خانه کشاورز و سازمان نظام مهندسی و مرتبط کردن آن‌ها با دستگاه‌ها است. اعتبار لازم برای این پروژه‌ها را در دستگاه‌های دولتی متمرکز نکنید و از ظرفیت سمن‌ها استفاده کنید.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *