صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رویکرد وزارت بهداشت تعامل طب سنتی و مدرن است

۰۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۳:۳۰:۰۱
کد خبر: ۴۸۸۲۲۶
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
معاون کل وزارت بهداشت گفت: در هر اقدام درمانی بر اساس طب سنتی باید به اثبات سه فاکتور 'ایمن بودن، کیفیت و کارایی' آن توجه شود.

به گزارش گروه جامعه ایرج حریرچی، معاون کل وزارت بهداشت در 'همایش طب سنتی ایران و یک دهه فعالیت آکادمیک، نقد گذشته و افق آینده' در مشهد ' بازشناسی، تبیین و نهادینه سازی' را سه اصل اساسی در طب سنتی ذکر و بیان کرد: در چارچوب‌های سیاست‌های کلی سلامت نیز بند ۱۲ اصل ۱۱۰ قانون اساسی به این موضوع پرداخته لذا باید نسبت به آن توجه ویژه‌ای صورت گیرد.

وی ادامه داد: کشت گیاهان دارویی و توسعه نوآوری در طب سنتی نیز باید تحت نظر وزارت بهداشت صورت گیرد، زیرا اجرای صحیح آن می‌تواند به اقتصاد کشور کمک کند.

حریرچی همچنین بر ضرورت اجرای صحیح اقتصاد مقاومتی در حوزه بهداشت و درمان تاکید و بیان کرد: کشت گیاهان دارویی به ویژه با بسته بندی مطلوب آن‌ها می‌تواند ارزآوری مناسبی برای کشور داشته باشد.

وی گفت: همچنین باید به موضوع ارزان سازی خدمات در طب سنتی توجه داشت، زیرا افزایش قیمت خدمات سبب فاصله گرفتن مردم از این محصولات می‌شود.

حریرچی افزود: در کنار گسترش طب سنتی، به عوارض آن نیز باید توجه شود، زیرا در برخی مواقع استفاده زیاد از گیاهان دارویی زیان آور است. هم اینک ۵۰ درصد امور درمانی در کشور بر اساس طب سنتی انجام می‌شود لذا باید از چنین تجربیاتی بهره گرفت. البته در هر اقدامی بر اساس طب سنتی می‌بایست ابتدا 'ایمن بودن، کیفیت و کارایی' آن ثابت شود.

وی در ادامه به ظرفیت‌های عرصه پزشکی در ایران اشاره و بیان کرد: کشورمان هم اینک یکی از مقاصد گردشگران سلامت از دیگر کشور‌های جهان است لذا می‌توان طب ایرانی را در همین راستا گسترش داد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *