میانگین معدل سنی فرهیختگان ایران بین ۲۸ تا۳۰ سال است
دبیر کار گروه فرهنگی ستاد مرکزی چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی گفت: میانگین معدل سنی فرهیختگان ایران بین ۲۸ تا۳۰ سال است که همه در دانشگاههای ملی و بومی درس خواندهاند و این از افتخارات ماست.
وی ادامه داد: نظام جمهوری اسلامی را نیز مبتنی بر حاکمیت ارزشهای اسلامی و انسانی قلمداد میکنیم.
اسحاقی افزود: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، در حوزه سیاست و اقتصاد هم حاکمیت ارزشهای دینی و انسانی را شاهد بوده ایم. انسان و جوامع انسانی ذاتی فرهنگی دارند و همه فعالیتها نیز باید در راستای ارتقای ابعاد فرهنگی باشد.
دبیر کارگروه فرهنگی ستاد چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی بااشاره به دستاوردهای حوزه فرهنگی کشور در ۴دهه گذشته تصریح کرد: احیای هویت دینی و ملی یکی از دستاوردهای بزرگ فرهنگی انقلاب اسلامی است. در مقایسه با قبل از انقلاب، با همه شعارهای ملی گرایی که رژیم ستم شاهی میدادند، تماما غرب زدگی رامدنظر داشتند.
وی گفت: تجربه موفق انقلاب حضور و نقش افرینی جوانان در عرصههای مختلف بوده است، تجربه دفاع مقدس ناشی از همین احیای فرهنگ دینی و ملی بوده است چنانچه میانگین سنی فرماندهان ما ۲۴ تا۲۵سال بود.
اسحاقی با بیان اینکه احیای مظاهر دین و دینداری و ارزشهای الهی در سطح جهان نیز از دیگر دستاوردهای فرهنگی انقلاب اسلامی بود، بیان کرد: در شرق و غرب دین را به عنوان افیون ملتها معرفی میکردند، اما با ظهور انقلاب تحول عظیمی در دین و دینداری در جهان شکل می گیرد و حرکت انقلاب الهام بخشی عظیمی در سطح منطقه و جهان ایجاد میکند.
وی یادآورشد: اسلام و شیعه ستیزی در حال حاضر روشی است که دسمنان ما برای مبارزه با الهام بخشی انقلاب در دستور کار قرار داده اند. انقلاب اسلامی در بعد ملی هم، افتخار به ایرانی بودن در همه ابعاد زبان فارسی، تربیت اساتید و مفاخر و افتخار به پرچم ایرانی را زنده کرده است.
دبیر کارگروه فرهنگی ستاد چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی تاکید کرد: تربیت نیروی انسانی مومن ومتعهد در عرصههای علمی، فنی، آموزشی، صنعتی، دفاعی در رشتههای مختلف هم از دیگر افتخارات فرهنگی نظام در چهل سال اخیر است. هم اکنون شخصیتهای برجسته علمی و فرهنگی داریم که از نظر کمیت و کیفیت با قبل از انقلاب قابل قیاس نیستند.
اسحاقی عنوان کرد: ایران با دارا بودن یک درصد از جمعیت جهان، دو درصد از تولید علم جهان را به خود اختصاص داده است. فرهنگ ایران دانش بنیان و فرهنگ پایه است.
وی تصریح کرد: میانگین معدل سنی فرهیختگان ایران بین ۲۸ تا۳۰ سال است که همه در دانشگاههای ملی و بومی درس خواندهاند و این از افتخارات ماست. همچنین تاسیس نهادهای علمی و فرهنگی و زیرساختهای علمی تکنولوژیکی در عرصه هنر و فناوریهای مختلف بعد از انقلاب فرهم شده است.
اسحاقی با بیان اینکه ۳۰سازمان، ارگان و نهاد در کار گروه فرهنگی ستاد فعال بوده اند، اظهار کرد: چاپ ویژه نامهها برای کشورهای منطقه و حضور فعال فرستادگان از سوی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی که همایشهایی را در دیگر کشورها برگزار کنند از دیگر برنامههای ستاد در این ایام است.
دبیر کارگروه فرهنگی ستاد چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی بیان کرد: برگزاری ۸۸کرسی آزاداندیشی در دانشگاهها در سطح کشور فراهم شده است همچنین بیش از ۱۰۰نشست علمی و فرهنگی توسط دستگاههای فرهنگی در کشور برگزار خواهد شد.
اسحاقی گفت: برگزاری نشستهای تخصصی در سطح شهرها، روستاها و دهیاریها توسط سازمان شهرداری و دهیاریها نیز در حال انجام است. همچنین ۴همایش ملی و بین المللی با محوریت دستاوردهای نظام و معرفی آثار و اقدامات محتلف در ۴دهه اخیر صورت میگیرد.
وی تاکید کرد: در ۳۰نمایندگی سازمان فرهنگ و ارتباطات در ۸۰کشور بااعزام اساتید اهل فرهنگ و هنر همایش تا نشستها و کنگرههایی صورت میگیرد.
دبیر کارگروه فرهنگی ستاد چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی افزود: تجلیل از فعالان ملی و استانی برگزار میشود و نشستی برای دانشجویان خارجی مقیم کشور فراهم میشود تا در جریان اخرین دستاوردها و اقدامات نظام مقدس جمهوری اسلامی قرارگیرند.
وی بیان کرد: برگزاری محافل انس باقران در کشور به صورت عمومی و تخصصی هم برگزار میشود، در جامعه حفاظ ایران از سنین قبل از دبستان و دانشگاهیان پرورش یافتند و نیز در روستاها حافظان قرآن حضور دارند که از اقدامات مفید نظام در حوزه فرهنگ قرانی است.
اسحاقی اضافه کرد: برنامه مکان رویداد در ایام دهه فجر برگزار میشود که باهمکاری سازمانهای شهرسازی و در ۴۰نقطه تهران اتفاقاتی که در طول انقلاب افتاده را بازسازی خواهند کرد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *