صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

چراغ سبز پومپئو به اسرائیل برای حمله به عراق

۰۲ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۲:۴۲:۲۳
کد خبر: ۴۸۷۷۵۲
فشار بر سوریه برای موافقت با خروج نیرو‌های مستشاری ایرانی زیاد است، وعده داده شده که اگر ایران از سوریه خارج شود، حملات رژیم اسرائیل نیز پایان می‌یابد.

به گزارش گروه بین‌الملل ، فشار بر سوریه برای موافقت با خروج نیرو‌های مستشاری ایرانی زیاد است، وعده داده شده که اگر ایران از سوریه خارج شود، حملات رژیم اسرائیل نیز پایان می‌یابد.

از زمان آغاز بحران در سوریه، ایران در کنار این کشور ایستاد و پس از ۸ سال جنگ خونین با تروریست‌های تکفیری وهابی، بسیاری از مناطق سوریه از اشغال آن‌ها خارج شد.

نقش جمهوری اسلامی ایران در فروکش کردن بحران سوریه بسیار حساس و تأثیر گذار است و با وجود شکست تروریست‌های داعش در سوریه، ماندگاری ایران در کنار سوریه و حضور در خاک این کشور همچنان یک نیاز حیاتی برای دو کشور است.

ارتش رژیم صهیونیستی بار‌ها به خاک سوریه حمله موشکی و هوایی کرده است و هدف آن نیز پایگاه‌های نظامی ارتش این کشور است.

حملات هوایی و موشکی ارتش رژیم اسرائیل بی پاسخ نمانده و ارتش سوریه و پدافند هوایی این کشور با رهگیری موشک ها، بسیاری از آن‌ها را نابود کرده اند.

ادعای اسرائیل این است که پایگاه‌هایی که ایران در آن‌ها حضور دارد هدف قرار میدهد و شرط کرده که اگر ایران از سوریه خارج شود، به حملات خود پایان خواهد داد.

آیا می‌توان به سران این رژیم اعتماد کرد و پذیرفت که با خروج ایران از سوریه حملات خود را پایان بدهد؟!

دولت و ملت سوریه به خوبی می‌دانند که اگر کمک‌های جمهوری اسلامی ایران نبود سرنوشت تلخی در انتظار این کشور قرار داشت.

اکنون نیز می‌دانند که رژیم اسرائیل در یک بازی فریب قصد دارد تا با حملات هوایی و موشکی خود ایران را وادار به خروج از سوریه کند، در حالی که اگر چنین اتفاقی بیفتد حملات صهیونیست‌ها به خاک سوریه افزایش خواهد یافت. مردم سوریه می‌دانند که با خروج ایران، امنیت کشورشان بار دیگر به خطر خواهد افتاد.

حضور ایران است که باعث شده تا ارتش رژیم اسرائیل با وجود شرایط جنگی در خاک سوریه، نتواند به طور گسترده به این کشور حمله کند.

سران رژیم صهیونیستی به خوبی میدانند که اگر دست به کار خطایی بزنند یا پا را فراتر از گلیم خود بگذارند، آنگاه صبر استراتژیک جمهوری اسلامی ایران به پایان خواهد رسید و آنگونه که سردار سرلشگر جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران به نتانیاهود اولتیماتوم داد؛ «با دم شیر بازی می‌کنید، بترسید از روزی که موشک‌های نقطه زن ایران بر سرتان فرود آید» اتفاق خواهد افتاد.

ارتش، دولت و ملت سوریه توانایی پاسخ به حملات رژیم صهیونیستی را دارند، هر چند حملات این رژیم به سوریه بر اساس قوانین بین المللی تجاوز نظامی تلقی می‌شود و باید سازمان ملل و شورای امنیت واکنش قاطعی علیه اقدامات نظامی اسرائیل داشته باشند، اما می‌بینیم که سازمان و شورای امنیت بی تفاوت هستند. چنین رفتار‌هایی بی خاصیتی سازمان ملل را اثبات میکند. هر چند در جایی که منافع آمریکا و غرب در در میان باشد سازمان ملل و شورای امنیت تصمیم گیری خواهند کرد.

در گوشه دیگری از بحران غرب آسیا، عراق قرار دارد که چندی پیش پمپئو وزیر خارجه آمریکا در سفری به این کشور با مقامات عراق دیدار و گفت: وگو کرد.

تلاش آمریکا این است که مناسبات و مراودات اقتصادی ایران در منطقه به ویژه با کشور‌های دوست و همسایه مختل شود.

عراق کشوری است که در شرایط کنونی به روابط اقتصادی با ایران نیاز دارد، سوریه نیز در چنین شرایطی قرار دارد.

هر دو کشور نیاز به بازسازی دارند و اولویت مقامات هر دو نیز حضور و مشارکت ایران در بازسازی سوریه و عراق است.

پومپئو در سفر به بغداد در دیدار با عادل عبدالمهدی نخست وزیر این کشور تهدید کرده است که آمریکا نمی‌تواند بیش از این در برابر خواسته اسرائیل برای حمله به پایگاه‌های شبه نظامیان عراقی متحد با ایران در خاک عراق ایستادگی کند.

مایک پمپئو به نخست وزیر عراق اعلام کرده است ایالات متحده از بمباران پایگاه‌های گروهک‌های تروریستی شیعه مستقر در عراق توسط ارتش اسرائیل هیچگونه جلوگیری نخواهد کرد.

در واقع پمپئو به اسرائیل چراغ سبز نشان داده است تا به عراق نیز حملات هوایی و موشکی داشته باشد. آن هم به بهانه وجود نیرو‌های مردمی عراقی که در چارچوب قوانین این کشور فعالیت می‌کنند.

اما اگر چنین حماقتی از سوی رژیم صهیونیستی انجام شود و همزمان به سوریه و عراق حمله هوایی و موشکی کند، واکنشی که باید صورت گیرد چیست؟

قطعاً با گسترش حملات رژیم اسرائیل، باید پاسخ درخوری را دریافت کند، حملات رژیم اسرائیل تاکنون با پاسخ سوریه همراه نبوده است و تنها به دفاع پرداخته است، اما گسترش حملات از سوی اسرائیل به کشور‌های سوریه و عراق باید با پاسخ روبرو شود.

در صورت واکنش قاطع دو کشور قطعاً سران رژیم اسرائیل عقب نشینی خواهند کرد و خواهان پایان درگیری خواهند شد.

نمونه های زیادی از درخواست مقامات رژیم اسرائیل برای پایان دادن به جنگ وجود دارد که در حملاتی که به حزب الله لبنان و غزه انجام داده دیده می شود.

رژیم اسرائیل تحمل درگیری و پاسخ های موشکی طرف مقابل را ندارد، کافی است چند موشک به تل آویو برخورد کند تا مردم و سران وحشت زده رژیم صهیونیستی دستها را بالا ببرند و پرچم سفید را به اهتزار در بیاورند.

خواسته سران رژیم اسرائیل و آمریکا یک فریب سیاسی است، انحلال نیروهای حشد الشعبی به خواسته آمریکا و اسرائیل و خروج ایران از سوریه باعث تضعیف هر دو کشور خواهد شد و زمینه را برای حملات گسترده تر فراهم خواهد کرد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *