صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

طرح «تاپ» در کمیسیون آموزش مجلس بررسی شد

۳۰ دی ۱۳۹۷ - ۱۷:۳۶:۰۴
کد خبر: ۴۸۷۰۵۹
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
عضو کمیسیون «آموزش، تحقیقات و فناوری» مجلس گفت: جلسه امروز کمیسیون با حضور معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صمت به منظور ارائه گزارش طرح ملی «توانمندسازی تولید و توسعه اشتغال پایدار»(تاپ) برگزار شد.
محمدجواد ابطحی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی ، با اشاره به جلسه عصر امروز کمیسیون «آموزش، تحقیقات و فناوری» مجلس شورای اسلامی گفت: جلسه امروز کمیسیون با حضور معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت «صنعت، معدن و تجارت«(صمت) به منظور ارائه گزارش طرح ملی «توانمندسازی تولید و توسعه اشتغال پایدار»(تاپ) برگزار شد.

وی افزود: این طرح می‌کوشد ارتباط دانشگاه با وزارت صمت را تقویت کند.

این نماینده ملجس اظهار داشت: در دل این طرح به موضوعاتی از جمله سرباز تاپ، استاد تاپ و دانشجوی تاپ اشاره شده است تا بتوان از ظرفیت علمی افراد در صنعت استفاده کرد. این طرح طرح جامعی بود.

ابطحی بیان داشت: این طرح در صورت تکمیل و ارائه پیشنهادات نمایندگان به صحن مجلس ارائه خواهد شد.

عضو کمیسیون «آموزش، تحقیقات و فناوری» مجلس ادامه داد: کمیسیون در ادامه نشست خود اعضای کمیته بررسی اعمال ماده ۲۳۴ مبنی بر نحوه پذیرش دانشجویان در دانشگاه آزاد را انتخاب کرد. دکتر دهمرده به عنوان رئیس این کمیته انتخاب شد و آقایان کوچکی‌نژاد، زاهدی و بیراوندی از جمله اعضای این کمیته خواهند بود.

ماده ۲۳۴ چه می‌گوید؟
به گزارش میزان، ماده ۲۳۶ قانون آئین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی به تازگی و با توجه به تغییرات آئین نامه داخلی مجلس به ماده ۲۳۴ تغیر عددی داده است. این ماده آیین نامه داخلی مجلس تاکید دارد هرگاه حداقل ۱۰ نفر از نمایندگان و یا هر کدام از کمیسیون‌ها، عدم رعایت شؤونات و نقض یا استنکاف از اجرای قانون یا اجرای ناقص قانون توسط رئیس جمهور و یا وزیر و یا مسؤولان دستگاه‌های زیرمجموعه آنان را اعلام کنند، موضوع بلافاصله از طریق هیئت رئیسه برای رسیدگی به کمیسیون ذی‌ربط ارجاع می‌شود.

کمیسیون حداکثر طی ۱۰ روز موضوع را رسیدگی و در صورت وارد بودن با اظهارنظر صریح، گزارش خود را از طریق هیئت رئیسه به مجلس ارائه می‌دهد.

در تبصره ۱ این ماده چنانچه نظر مجلس بر تأیید گزارش باشد موضوع برای رسیدگی به قوه قضاییه و سایر مراجع ذی‌صلاح ارسال می‌شود تا خارج از نوبت و بدون تشریفات دادرسی رسیدگی کنند.


برچسب ها: کمیسیون آموزش

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *