بیش از ۸۰ درصد مردم ایران، در روز بیش از ۲۰۰ دقیقه تلویزیون نگاه می کنند
به گزارش گروه فرهنگی ؛ دکتر مرتضی میرباقری معاون سیما در دومین جلسه شورای سیاست گذاری پنجمین جشنواره تلویزیونی جام جم ضمن قدردانی از تلاشهای عوامل اجرایی جشنواره، گفت: موجهترین افراد برای قضاوت، هدایت و سیاست گذاری جشنواره انتخاب شده اند و مقدمات کار را هوشمندانه برنامه ریزی کرده و پیش برده اند.
رییس جشنواره تلویزیونی جام جم افزود: بیش از ۸۰ درصد مردم ایران، در روز بیش از ۲۰۰ دقیقه از وقت خود را به تماشای شبکههای تلویزیون اختصاص میدهند و رسانه ملی بیشترین تاثیر را در افکار عمومی دارد و عینی کردن این آمار از اصلیترین ماموریت دست اندرکاران این جشنواره است.
دکتر میرباقری با اشاره به اینکه در هیچ جای کشور این حجم محصولات رسانهای و با چنین کیفیت و اثرگذاریای تولید نمیشود، تصریح کرد: کمیسیونها و به خصوص بخش مردمی جشنواره بهترین فرصت برای انعکاس تنوع و تکثر تولیدات تلویزیونی و آگاه سازی مردم است.
معاون سیما تاکید کرد: با بهره گیری از نظرات اعضای شورای سیاست گذاری باید تدارک لازم برای برپایی مراسم اختتامیه با شکوه صورت بگیرد و در نهایت معرفی برگزیدگان باید منجر به تاثیر مطلوب در رشد کیفی آثار هنری و تلویزیونی شود.
در ابتدای این نشست دکتر مسعود احمدی افزادی دبیر جشنواره گزارش کاملی از روند برگزاری کمیسیونها و آغاز داوری آثار رسیده به جشنواره ارائه داد و گفت: از هم اکنون برنامه ریزیها برای برگزاری مراسم بخش مردمی و اختتامیه جذاب و غیر مطول در حال انجام است.
همچنین رضا پورحسین قائم مقام سیما و عضو شورای سیاست گذاری جشنواره گفت: انگیزه شرکت کنندگان با انگیزه بینندگان جشنواره در خانه متفاوت است و باید با تدابیری جذابیت تماشای مراسم اختتامیه را دو چندان کرد.
وی ادامه داد: جشنواره فرصت مناسبی برای آشنایی مردم و مخاطبان با حجم کار فکری و لجستیکی تولیدات ویژه در تلویزیون است که گاهی تا ۵ سال زمان میبرد.
علی اصغر پورمحمدی عضو شورای سیاست گذاری جشنواره گفت: داوری آثار کار پیچیدهای است و ظرافت خاص خود را دارد و باید در انتخاب افراد شایسته دقت کافی شود.
مهدی فرجی دیگر عضو شورای سیاست گذاری جشنواره ضمن اشاره به پیش بینیهای لازم برای بهتر برگزار شدن اختتامیه، بیان داشت: از هم اکنون باید برنامه ریزی لازم برای مراسم اختتامیه، قدرانی از پیشکسوتان و پخش تلویزیونی مراسم را با استفاده از طرحهای نوآورانه پیش بینی کرد.
مرتضی رزاق کریمی مستند ساز و از اعضای شورای سیاست گذاری با بیان اینکه سعی شود برای اختتامیه طراحی خاصی مدنظر باشد عنوان کرد: تمامی شرکت کنندگان و کسانی که تولیدات آنها در جشنواره حضور پیدا کرده است برای ما مهم هستند و از فرصت جشنواره باید برای انسجام و وفاق بیشتر بهره برد.
امیر سحر خیز انیماتور و عضو شورای سیاست گذاری نیز گفت: ما در بخش پویانمایی پیشرفت قابل توجهی در این چهار دهه داشته ایم و مردم علاقه زیادی به انیمیشنهای ایرانی پیدا کرده اند. وی افزود: داوری ۴۵ اثر پویانمایی فاخر حاکی از سطح کیفی جشنواره است.
گفتنی است، اختتامیه پنجمین جشنواره جام جم، هفتم اسفند ماه همزمان با ولادت حضرت زهرا (س) برگزار خواهد شد.