صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سریال رسوایی های سازمان ملل

۲۹ دی ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۳:۰۶
کد خبر: ۴۸۶۵۱۷
بر اساس پژوهشی که نتایج آن منتشر شده، در دو سال اخیر، از هر سه کارمند سازمان ملل متحد یک کارمند حین کار مزاحمت جنسی را تجربه کرده است.

به گزارش گروه فضای مجازی ، بر اساس پژوهشی که نتایج آن منتشر شده، در دو سال اخیر، از هر سه کارمند سازمان ملل متحد یک کارمند حین کار مزاحمت جنسی را تجربه کرده است. این مزاحمت‌ها شامل جوک، داستان، توهین، کنایه‌های جنسی و لمس نامتناسب بدن می‌شده است.

مبنای این گزارش یک نظرسنجی بوده که شرکت «دلویت» حدود دو ماه پیش (نوامبر) روی ۳۰ هزار و ۳۶۴ نفر از کارمندان سازمان ملل و نهاد‌های وابسته به آن انجام داده است. این رقم ۱۷ درصد کارمندان رسمی و همچنین پیمانکاران این سازمان بین‌المللی را شامل می‌شد. این نظرسنجی در پی پویش جهانی با عنوان «من هم» یا me too انجام شده است.

حدود ۲۲ درصد کسانی که در این نظرسنجی شرکت کرده‌اند، گفته بودند در معرض روایت داستان‌های جنسی یا جوک‌های توهین آمیز قرار گرفته‌اند. حدود ۱۴ درصد افراد درباره ظاهر، اندام یا فعالیت‌های جنسی شان مورد توهین و بی‌احترامی قرار گرفته‌اند. ۱۳ درصد با موقعیتی روبه رو بوده‌اند که کسی می‌خواسته آن‌ها را به زور وارد بحث درباره موضوع‌های جنسی بکند.

حدود ۱۱ درصد گفته‌اند که با حرکت‌ها یا اشاره‌های بدنی که مفهوم جنسی داشته روبه رو بوده‌اند. ۱۰ درصد گفته‌اند که بدنشان را کسی به طور نامتناسب لمس کرده است. عامل دو سوم این آزار‌های جنسی مردان و یک سوم آزاردهندگان هم زنان بوده‌اند. در یک چهارم موارد، رؤسای مرد ایجاد مزاحمت جنسی کرده‌اند.

بر اساس این گزارش، حدود نیمی از آزار‌های جنسی در محیط کار اتفاق افتاده و فقط ۱۷ درصد این موارد در دورهمی‌ها یا مهمانی‌های مرتبط کاری و خارج از محیط کاری رخ داده است. موضوع تعرضات جنسی نخستین بار در ارتباط با ماموریت ماموران حافظ صلح سازمان ملل و از جمله در جمهوری آفریقای مرکزی مطرح شد.

جایی که صد‌ها نیروی «کلاه آبی» دختران و زنان گرسنه آفریقایی را هدف «تجاوز جنسی» قرار داده بودند. گفته می‌شود که مسئولان سازمان ملل در آن هنگام اقدامی علیه این افراد انجام نداده بودند و تلاش‌شان معطوف به لاپوشانی اخبار آن بوده است.

 

منبع:روزنامه خراسان
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *