صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کانون‌های تبلیغاتی باید از حداقل‌ترین واژه گان خارجی در بیلبورد‌ها استفاده کنند

۲۹ دی ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۷:۳۶
کد خبر: ۴۸۶۵۰۲
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: کانون آگهی تبلیغاتی موظف هستند قانون منع استفاده از اصطلاحات بیگانه را به کار ببرند و ما نیز به عنوان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نظارت بر این موارد را داریم و با با متخلفان در این امر برخورد خواهیم کرد

به گزارش خبرنگار گروه جامعه سیدعباس صالحی در حاشیه بیست و یکمین گردهمایی معاونین استان‌ها و پلیس‌های تخصصی ناجا  در جمع خبرنگاران اظهار داشت: طبق  قانون حداقل باید ۷۰ درصد واژگان که در محصولات و بیلبورد‌های تبلیغاتی مورد استفاده قرار می گیرد فارسی باشد از این رو وزارت ارشاد با متخلفان بر خورد قانونی می کند .

وی درباره کنکور نیز گفت: گفت: در زمینه تبلبغات کنکوری برنامه‌های داریم و همچنین با وزارت آموزش و پرورش در حال انجام یک کار چند جانبه هستیم. از طرف دیگر  درصدا و سیما و رسانه بحث تبلیغات کنکور فضایل حداقل تری پیدا کرده و یک نظر نگاه مدیریتی به این موضوع فضای تبلیغاتی کنکور شده است.

عباسی ادامه داد:در حوزه انتشارات کمک درسی و مجموعه حوزه کمک آموزشی‌ها کارمیکنندجلساتی را با وزارت آموزش و پرورش تنظیم کرده ایم تا به صورت کارشناسان‌تر و اصولی‌تر با بحث کمک آموزشی‌ها برخورد کنیم.
 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به فعالیت مرکز مشاوره در کلانتری‌ها افزود: ما این روز‌ها شاهد پلیس تخصصی و کلانتری‌های تخصصی هستیم که این امر می‌تواند در پیشگیری از وقوع جرم موثر باشد.

عباسی اضافه کرد: ما در قالب تفاهم نامه‌ای که با نیروی انتظامی در حال امضا داریم می‌توانیم هم در جریان رسانه‌ای خود و هم مولدان هنری ما بتوانیم کارکرد پلیس‌های تخصصی و جریان مراکز مشاوره کلانتری‌ها را نیز معرفی کنیم تا مردم بهتر بدانند که چطور می‌توانند از این ظرفیت پلیس‌های تخصصی برای پیشگیری از جرم پیشگیری از اختلافات و رفع اختلافات استفاده کنند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه سالانه ۱۰۰ فیلم بلند در کشور تولید می‌شود اضافه کرد مناسبات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با این فیلم‌ها به دو گونه است. برخی از فیلم‌ها در حد مجوز گرفتن از وزارت فرهنگ و ارشاد هستند و برخی مورد حمایت قرار می‌گیرند. فیلم‌هایی که مورد حمایت قرار می‌گیرند یکی از موضوعاتی که به عنوان مبنا برای ما قرار دارد بحث مقابله با آسیب‌های اجتماعی است یعنی فیلم‌هایی که بتوانند به کاهش آسیب‌های اجتماعی کمک کنند این فیلم‌ها مورد حمایت بنیاد فارابی ما قرار می‌گیرند.

وی افزود:در فیلم‌هایی که مورد حمایت قرار نمی‌گیرند و فقط مجوز دریافت می‌کنند ما این موضوع را به عنوان شاخص در نظر داریم که این فیلم‌ها آسیب‌های اجتماعی را توسعه ندهند و احیاناً مروج و زمینه سازپاره‌ای از آسیب‌های اجتماعی نباشند.

عباسی اضافه کرد: در بررسی فیلمنامه‌ها شورای پروانه نمایش از این زاویه مورد ارزیابی قرار داده و از سوی دیگر هم فیلم‌هایی که مورد توجه بیشتر قرار می‌گیرند از این زاویه مورد توجه قرار گرفته می‌شوند که چه مقدار در حل مشکلات و آسیب‌های اجتماعی کمک می‌کنند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: قاچاق محصولات فرهنگی یکی از مسائل بسیار مهم است که هم به مالکیت معنوی یک اثر هنری ضربه می‌زند و هم رنج پدیدآورندگان فرهنگی از جمله نویسندگان و و هم به اقتصاد صدمه وارد میکند خوشبختانه همکاری‌های بسیار خوبی را در سال‌های اخیر به ویژه در در ماه‌های اخیر میانه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و نیروی انتظامی بودیم که کشف بیش از یک میلیون کتاب قاچاق از دستاورد‌های این همکاری است.

عباسی گفت:بدون شک یکی از همکاری‌های خیلی خوبه وزارت فرهنگ و ارشاد و نیروی انتظامی همین بحث مبارزه با قاچاق محصولات فرهنگی است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *