صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ارتباط مستقیم میان دسترسی به سلاح و خودکشی نوجوانان در آمریکا؛مالکیت سلاح منجر به افزایش خودکشی نوجوانان در آمریکا شده است

۲۹ دی ۱۳۹۷ - ۲۲:۰۰:۰۱
کد خبر: ۴۸۶۴۷۹
نتایج تحقیقات جدید حاکی از آن است که ارتباط مستقیمی میان مالکیت سلاح و خودکشی جوانان در سراسر آمریکا وجود دارد و افزایش دسترسی به سلاح در ایالت‌های مختلف این کشور منجر به بالا رفتن میزان خودکشی در میان جوانان آمریکایی شده است.

به گزارش گروه بین‌الملل ، میزان خودکشی در میان کودکان و نوجوانان آمریکایی به سطح قابل ملاحظه‌ای رسیده است و اکنون مطالعه‌ای جدید یک متغیر آشکار برای خودکشی نوجوانان یافته است؛ مالکیت سلاح.

به گزارش پایگاه شبکه خبری ان‌بی‌سی، یک تیم تحقیقاتی از مرکز سلامت عمومی دانشگاه بوستون به این نتیجه رسیده‌اند که در ایالت‌های آمریکا با مالکیت سلاح بیشتر، میزان خودکشی در میان جوانان نیز بالاتر است.

 

 

«میشل سگیل»، متخصص سلامت عمومی در دانشگاه بوستون به شبکه ان‌بی‌سی می‎گوید: مالکیت سلاح خانگی بزرگترین متغیر میزان خودکشی جوانان در آمریکا است.

سیگل به مطالعه ارتباط میان مالکیت سلاح و خودکشی، قتل و دیگر عوامل پرداخته است. کاملا مشهود است که احتمال خودکشی در میان افراد با میزان دسترسی بیشتر به سلاح، بسیار بالاتر است. برخی از اطلاعات حاکی از آن است که میزان خودکشی بالا ارتباط مستقیم با میزان بالای دسترسی به سلاح دارد.

 

 

سیگل و تیم تحقیقاتی وی میزان خودکشی نوجوانان در فاصله سنی ۱۰ تا ۱۹ سال در بین سال‌های ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۵ را مورد بررسی قرار داده‌اند و تحقیقات دیگر دریاره میزان افسردگی و فکر کردن درباره خودکشی را نیز مورد تحلیل قرار داده‌اند.

 

 

نتیجه گزارش این تیم تحقیقاتی حاکی از آن است که به ازای ۱۰ درصد افزیش در میزان مالکیت خانگی سلاح، سطح خودکشی در میان نوجوانان ۲۶.۹ درصد افزایش یافته است.

این مطالعه نشان می‌دهد که مالکیت سلاح قویترین متغیر درباره میزان خودکشی در بین نوجوانان آمریکایی است.

 

 

برای مثال در آلاسکا میزان خودکشی در میان نوجوانان زیر ۱۹ سال ۱۵.۲ رصد به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر است و در این ایالت میزان مالکیت سلاح ۶۰ درصد است.

در ایالت داکوتای جنوبی نیز که مالکیت سلاح حدود ۶۰ درصد است میزان خودکشی بین جوانان زیر ۱۹ سال ۱۴.۹ درصد به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر است.

 

 

«آنتینا کنوپوف»، یکی از محققان این تیم تحقیقاتی می‌گوید: دسترسی به سلاح گرم منجر به افزایش میزان واقعی تعداد خودکشی‌ها شده است نه اینکه موجب شود نوجوانان سلاح را جایگزین دیگر ابزار خودکشی کنند.

بر اساس این گزارش سال ۲۰۱۶ در آمریکا ۱۱۰۲ مورد خودکشی نوجوانان با استفاده از سلاح گرم گزارش شده است و بررسی‌های انجام شده حاکی از آن است که در ۸۲ درصد از این قتل‎ها که در میان نوجوانان زیر ۱۷ سال انجام شده است خودکشی با استفاده از سلاحی صورت گرفته که مالک آن یکی از اعضای خانواده مقتول بوده است.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *