صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

جزئیات بررسی برنامه سوم توسعه شهر تهران در صد و پانزدهمین جلسه شورای شهر

۲۵ دی ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۹:۳۶
کد خبر: ۴۸۵۵۰۳
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
صبح امروز در صد و پانزدهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران، بررسی فصل دیگری از برنامه سوم توسعه شهر تهران در دستور کار قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه صد و پانزدهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران همانند روز‌های گذشته به بررسی برنامه سوم توسعه اختصاص داشت.

براساس ماده ۴۳ این برنامه شهرداری موظف است به منظور تسهیل در نوسازی، بهسازی، مقاوم سازی و بازآفرینی محلات هدف در چهار چوب اسناد فرادستی اقداماتی را در طول اجرای برنامه در بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهر انجام دهد با ۱۸ رای موافق به تصویب رسید.

در ادامه ماده ۴۴ مورد بررسی قرار گرفت. براساس این ماده شهرداری موظف است در راستای شفافیت، هوشمندسازی و پایش مستمر فرایند کنترل و نظارت بر تحولات کاربردی و ساخت و ساز در شهر و ارائه خدمات غیرحضوری به شهروندان اقداماتی را انجام دهد.

در حین بررسی این ماده محمد سالاری، رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران در توضیح ماده ۴۴ گفت: براساس این ماده شهرداری موظف است در راستای شفافیت هوشمند سازی و پایش مستمر فرایند کنترل و نظارت بر تحولات کالبدی، ساخت و ساز در شهر و ارائه خدمات غیرحضوری به شهروندان اقدامات مشخص شده‌ای را انجام دهد که موضوع مهمی است.

وی ادامه داد: مقرر بوده است که از زمان انجام طرح تفصیلی سامانه‌ای ایجاد شود تا میزان بارگذاری‌های هر منطقه به صورت روزانه، ماهانه و سالانه را مشخص کند و اگر منطقه‌ای از میزان تعیین شده از طرح تفصیلی فراتر رفت سامانه هشدار دهد و تحولات کالبدی در نتیجه بارگذاری‌های طرح تفصیلی هم زمان قابل ارزیابی باشد. این ماده با ۱۷ رای موافق به تصویب رسید.

در ادامه جلسه، ماده ۴۵ مورد بررسی قرار گرفت که بر اساس آن شهرداری موظف است به منظور استقرار مدیریت هماهنگ بصری و ارتقا کیفی سیما و منظر شهر با رویکرد حفظ و احیای هویت ایرانی- اسلامی اقداماتی را در طول برنامه انجام دهد.

حجت نظری عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر خواهان حذف بند‌های ۸ و ۱۱ این ماده شد. بر همین اساس بند ۸ این ماده شهرداری را به اصلاح و بهسازی فضا‌های بی دفاع شهری با بهره گیری از رویکرد کاهش آسیب پذیری اجتماعی با همکاری و جلب مشارکت سایر دستگاه‌های ذی ربط موظف می‌کرد.

وی اعلام کرد: این بند در ماده ۷۱ مجدد تکرار شده است. پیشنهاد حذف با ۱۹ رای موافق به تصویب رسید.

همچنین بند ۱۱ که براساس آن بازنمایی و گسترش هنر شهری مبتنی بر اصول زیبایی شناسی با تکیه بر هویت، اصالت و تمدن هنر ایرانی اسلامی و تولید آثار هنری ماندگار بود، مورد بررسی قرار گرفت. اعضا با ۱۱ رای مخالف به حذف این بند رای ندادند. در نهایت کلیات ماده ۴۵ با رای موافق اعضای شورای شهر به تصویب رسید.

در ادامه ماده ۴۶ که براساس آن شهرداری موظف است به منظور نظارت، کنترل و ارتقا کیفیت ساخت و ساز‌های شهری و ایمنی ساختمان‌ها اقداماتی را با همکاری دستگا‌های ذی ربط انجام دهد با ۱۹ رای موافق به تصویب رسید.

همچنین، ماده ۴۷ که بر اساس آن شهرداری موظف است به منظور حفاظت موثر و صیانت از حریم پایتخت با استفاده از ظرفیت‌های قانونی اقداماتی را انجام دهد، مورد بررسی قرار گرفت و اصل این ماده با ۱۷ رای موافق به تصویب رسید.

 انتهای پیام /



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *