کشف و ضبط هفت میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان اموال مسروقه در طرح رعد ۲۱
به گزارش خبرنگار گروه جامعه ، سردار حسین رحیمی در حاشیه طرح رعد ۲۱ در جمع خبرنگاران گفت: در این طرح ۲۶۷ حکمقضایی صادر و به ۲۶۷ مخفیگاه و پایگاه سارقان وارد شدیم و ۵۰۰ نفر در جریان اجرای این طرح دستگیر شدند.
وی ادامه داد: در این طرح ۷۰۰ پرونده سرقت تشکیل و ۷۶۵۰ مورد اموال مسروقه شناسایی و کشف و ضبط شده است وشناسایی دیگر اموال مسروقه نیز همچنان ادامه دارد.
رئیس پلیس تهران بزرگ با بیان اینکه طرحهای رد با جدیت ادامه پیدا میکند تصریح کرد در طرح رعد ۲۱، ۱۶۵ دستگاه خودرو و موتورسیکلت شناسایی و ضبط شده است.
سردار رحیمی با بیان اینکه ۱۹ باند سرقت متلاشی شده است گفت: ۸۶ درصد اموال شناسایی شده به صاحبان عودت داده شده و ارزش ریالی اموال مسروقه هفت میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان بوده است.
رئیس پلیس تهران بزرگ خاطرنشان کرد: از مجموعه ۵۰۰ نفر سارق دستگیر شده در این ۲۳۷ نفر سارق سابقه دار هستند و ۲۶۳ نفر از این افراد برای اولین بار است که مرتکب سرقت شده اند.
رئیس پلیس تهران بزرگ با اشاره به دیگر اقدامات پلیس در طرح رعد ۲۱ تصریح کرد: در طرح رعد ۲۱ با کالاهای قاچاق نیز برخورد کردیم و ۵۵ پرونده در خصوص کالاهای قاچاق تشکیل شده است که در این رابطه ۳۳ نفر دستگیر و ۳۷۳۰ قلم انواع کالای قاچاق کشف شده است همچنین پنج باند متلاشی شدند ارزش کالاهای قاچاق نیز ۴ میلیارد تومان بوده است.
وی ادامه داد: در طرح رعد ۲۱ همچنین ۲۹ قبضه سلاح جنگی و شکاری و ۸۸ قبضه سلاح سرد ضبط شده و ۱۰ نفر در این رابطه دستگیر شدند همچنین ۵۸ نفر نیز در رابطه با اقلام ضد فرهنگی و مصرف الکل بازداشت شدند.
رئیس پلیس تهران بزرگ با اشاره به اقدامات پلیس در حوزه برخورد با سارقان گفت: خوشبختانه سرقت در تهران مهار شده است و ما از شکل گیری باندهای جدید سرقت جلوگیری کرده ایم همچنین در خصوص سرقت گوشی با وجود گرانی قیمت گوشی و علیرغم تورم که در جامعه وجود دارد توانستیم سرقت گوشی را نیز مهار کنیم البته سرقت گوشی نسبت به مدت مشابه سال قبل روال عادی دارد، اما ما به مردم تاکید میکنیم که دقت بیشتری در این زمینه داشته باشند.
رئیس پلیس تهران بزرگ همچنین در خصوص سارقان سابقه دار گفت: میزان مجازات باید با جرم برابری داشته باشد و قانون در خصوص سارقانی که تشدید سرقت دارند باید تشدید شود.
رئیس پلیس تهران بزرگ همچنین در خصوص اجرای طرح مها گفت: واحدهای صنفی مهم بانکها ساختمانهای عمده تجاری از طریق الکترونیکی با سامانه فوریتهای پلیس ۱۱۰ ارتباط دارند و ما از ابتدای سال تاکنون ۴۰۰ هزار بار به این مناطق سرکشی کردیم و کمتر از دو درصد آنها سرقت بوده است من باز هم تاکید میکنم سایر مراکز تجاری به این مرکز وصل و از این طریق کنترل شوند.
سردار رحیمی همچنین در خصوص معتادان متجاهر گفت: بزرگترین مشکل ما در تهران معتادان متجاهر است ظرفیتی که بهزیستی برای این افراد تهیه کرده کفایت نمیکند از همین رو پلیس با هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر تلاش کرده تا فضای جدید برای معتادان متجاهر نیز ایجاد شود همچنین ما مدت زمان نگهداری این افراد را در مرکز بازپروری افزایش دادیم و با توجه به اقدامات خوبی که در نظر ایجاد شده است امیدواریم تا قبل از پایان سال شاهد اتفاقات خوبی در این زمینه باشیم.
وی درباره ارسال پیامک از سوی سازمان حمل و نقل و ترافیک در خصوص اخذ کارت برای افرادی که طرح ترافیک دارند و ارائه آن به پلیس گفت: چنین چیزی صحت ندارد پلیس از طریق دوربینها محدوده زوج و فرد و طرح ترافیک را کنترل میکند.