صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مردم آزاری با ایمان سازگاری ندارد

۲۴ دی ۱۳۹۷ - ۲۰:۳۰:۰۱
کد خبر: ۴۸۵۳۰۰
نماینده، ولی فقیه در امورحج و زیارت با اشاره به فرموده امام علی (ع) تاکید کرد: مردم آزاری با ایمان سازگاری ندارد و شایسته انسان‌های مومن نیست.

به گزارش گروه جامعه ، حجت‌الاسلام والمسلمین سید علی قاضی عسکر، درجلسه تواصی به حق درجمع کارکنان سازمان حج و زیارت وبعثه مقام معظم رهبری با اشاره به حدیثی از امام علی بن ابیطالب (ع) به بیان سه نکته مهم واخلاقی پرداخت و تصریح کرد: عمل به این سه نکته مهم می‌تواند راهکار زندگی دینی و اسلامی انسان را ترسیم کند.

نماینده، ولی فقیه در امور حج وزیارت با اشاره به حدیث " بلغنا أن رجلا فی بنی إسرائیل جمع ثمانین تابوتا من العلم، فأوحى الله تعالى إلى نبی من الأنبیاء أن قل لهذا الحکیم: لو جمعت مثله معه لا ینتفع به إلا أن تعمل بهذه الثلاثة أشیاء " اظهار داشت: امام علی (ع) دراین حدیث به عالمی از بنی اسرائیل می‌فرمایند: جمع آوری ۸۰ صندوق بعنوان ذخیره علمی و حتی بیشتر از آن برای تو فایده ندارد مگر اینکه به سه نکته عمل کنی.

وی با اشاره به اینکه امیر مومنان درادامه حدیث می‌فرمایند: " أولها: أن لا تحب الدنیا، فإن‌ها لیست بدار المؤمنین "، افزود: اولین نکته دوست نداشتن دنیا و وابسته نبودن انسان به دنیا است.

نماینده، ولی فقیه درامور حج و زیارت با بیان اینکه این توصیه مهم در قرآن و احادیث نیزخطاب به عموم مردم آمده است: گفت: دنیا، دار گذر است و باید بعنوان مسیر به آن نگاه کرد بنابراین انسان‌های مومن تصور نکنند برای همیشه در دنیا باقی خواهند ماند ومی توانند برای همیشه از مواهب آن بهره شوند.

وی افزود: مرگ ازمسلماتی که همه به آن باور دارند و خداوند به مومنان می‌فرمایند: برای دنیا خیلی سرمایه گذاری نکنید چرا که دنیا خانه ماندگاری برای انسان‌های مومن نیست.

وی درعین حال گفت: اسلام نمی‌گوید از دنیا استفاده نکنید بلکه تصریح دارد محبت دنیا در دل انسان قرار نگیرد و انسان به دنیا دوستی و دنیا پرستی آلوده نشود.

وی افزود: اگر کسی بتواند از مال دنیا برای خدمت به مردم و جامعه استفاده کند و بهره صحیح هم ببرد شرعی است و حتی پاداش دارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین قاضی عسکر با اشاره به اینکه امام علی دومین نکته را عدم رفاقت با شیطان ذکر می‌کند، اظهار داشت: حضرت می‌فرمایند: " أن لا تصاحب الشیطان، فإنه لیس برفیق المؤمنین " - انسان مومن نباید شیطان را شریک و رفیق زندگی خود قرار دهد، چرا که شیطان رفیق و همراه خوبی برای انسان‌های مومن نیست.

وی افزود: در تفاصیلی که در ذیل آیات قرآن کریم هم آمده مرتب به انسان تذکر داده شده است که شیطان را بعنوان دشمن برگزیند و درکنار شیطان قرار نگیرد.

نماینده، ولی فقیه همچنین تاکید قرآن درخصوص عدم دنباله روی از شیطان و منحرف نشدن از مسیر خدا را یادآور شد و تصریح کرد: در قرآن و روایات فراوان آمده است که انسان باید پیامبر، آل پیامبر و افرادی را که در این مسیر قرار دارند بعنوان الگو انتخاب کند ودر زندگی با آن‌ها همراه باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین قاضی عسکر با اشاره به اینکه امیرالمومنین درسومین نکته بر اذیت نکردن مومنان تاکید می‌ورزند، اظهار داشت: عبارت " أن لا تؤذی المؤمنین فإنه لیس بحرفة المؤمنین " گویای آن است که مردم آزاری با ایمان سازگاری ندارد و شایسته انسان‌های مومن نیست.

وی افزود: حضرت امیر (ع) در نهج البلاغه دراین باره می‌فرمایند: " لو أُعطیتُ الأقالیمَ السبعةِ بما تحتَ أفلاکِها علی أن أَعْصِیِ اللَّه فی نَمْلَةٍ أَسْلُبُها جِلْبَ شَعیرَةٍ ما فَعَلْتُهُ - اگر هفت اقلیم را با آن چه در زیر آسمان‌ها است، به من دهند تا خدا را نافرمانی کنم در این که پوست جوی را از مورچه‌ای به ناروا بگیریم، چنین نخواهم کرد.

وی افزود: این کلام بسیار مهم می‌تواند در جامعه امروز کاربرد فروانی داشته باشد، ولی متاسفانه شاهدیم که گاهی برای مبلغ کمی انسانی کشته می‌شود و یا برای یک بهای اندک، ظلم فراوانی صورت می‌گیرد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *