اتکاء به ظرفیتهای انقلابی بویژه نخبگان ولایتمدار، آینده ایران اسلامی را تضمین میکند
در این دیدار چند ساعته و مهم که ظهر دیروز سه شنبه ۱۸ دی ماه برگزار شد، معاون قوه قضائیه با دکتر جبارعلی ذاکری – رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران -، دکتر حسین بلندی – رئیس مرکز تحقیقات فضائی این دانشگاه – و معاونان دیدار کرد.
شهریاری در این دیدار، ضمن قدردانی از تیم مدیریتی و کلیه دانشمندانی که در این مجموعه مشغول به فعالیت هستند گفت: اتکاء به ظرفیتهای انقلابی بویژه نخبگان ولایتمدار، آینده ایران اسلامی را تضمین خواهد کرد.
معاون قوه قضائیه و رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات تأکید کرد: هرگاه و در هر مجموعهای از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران که روحیه انقلابی، بسیجی و ولایی حاکم گردیده است، آن نهاد به بالاترین درجه رشد خود نائل گردیده که همگی این برکات برگرفته از دستاوردهای انقلاب شکوهمند اسلامی است.
وی تلاشهای صورت گرفته در مجموعه دانشگاه علم و صنعت ایران علی الخصوص مرکز تحقیقات فضائی این دانشگاه را بسیار مثبت و چشمگیر توصیف کرد و خاطر نشان ساخت: یکی از کاربردهای مهم این ماهواره در کنار سایر قابلیتهای فنی آن، کمک به تحقق «عدالت الکترونیک» با بهره مندی از سیستم مکانیاب جغرافیایی با رویکرد رصد و کنترل است که میتواند در زیرساخت و همپوشانی فنی - مهندسی با مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه، نقش شایانی را ایفا نماید و امیدواریم به حول و قوه الهی در آینده نزدیک شاهد بهره برداری از این ماهواره باشیم تا یکبار دیگر توان فنی، علمی و اعتقادیِ نخبگانِ انقلابیِ این مرز و بوم بر جهانیان اثبات گردد.
در این دیدار، دکتر بلندی ضمن معرفی دستاورد ماهوارههای «نوید» و «تدبیر (مبین)» به ارائه گزارش از آخرین وضعیت پروژه ماهواره «ظفر» و ارائه دستاوردها و تجهیزات ساخته شده کیفی و پروازی پرداخت.
وی افزود: ماهواره ظفر یک ماهواره پیشرفته و عملیاتی با ماموریت تصویربرداری چند طیفی با قدرت تفکیک ۵/۲۲ متر بصورت رنگی است که کاربردهای متعدد در حوزههای کشاورزی، نقشه برداری، هواشناسی و حوادث غیر مترقبه دارد.
دکتر بلندی ادامه داد: ماهواره ظفرِ علم و صنعت دارای مأموریت تصویربرداری به صورت زمان واقعی و ذخیره اطلاعات با قدرت تفکیک مکانی ۴۵ متر در باندهای رنگی و قدرت تفکیک مکانی ۵/۲۲ متر در باند پانکروماتیک است که این محموله قابلیت تصویربرداری ۵۰ فریم بصورت زمان واقعی و ۲۰۰ فریم ذخیره اطلاعات در روز را دارا است.
رئیس مرکز تحقیقات فضایی دانشگاه علم و صنعت ایران خاطر نشان ساخت: ماهواره ملی ظفر علاوه بر محموله تصویربرداری، دارای محموله ذخیره و ارسال، محموله تحقیقاتی تشعشعات فضایی، زیرسیستم تعیین و کنترل وضعیت، زیرسیستم تعیین موقعیت، زیرسیستم مخابرات، مدیریت داده و فرمان (تلهکامند، تلهمتری و کامپیوتر روی برد)، زیرسیستم انرژی و زیرسیستم سازه و مکانیزم و زیر سیستم کنترل حرارت میباشد که بخش زمینی شامل ایستگاه تلهکامند، تلهمتری، تصویربرداری و هندست کاربران میباشد.