صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اعتمادسازی یکی از اهداف راهبردی و عملیاتی دستگاه قضایی است/ توسعه عدالت الکترونیک از دستاورد‌های مهم طی ۴ دهه در حوزه قضایی

۱۷ دی ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۴:۰۲
کد خبر: ۴۸۲۹۹۸
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات در نخستین جلسه کمیته دائمی شورای اطلاع رسانی مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه گفت: اعتمادسازی یکی از اهداف راهبردی - عملیاتی دستگاه قضائی است و توطئه‌های دشمنان را در جشن 40 سالگی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران، نقش بر آب می‌کند.

به گزارش گروه حقوقی و قضایی به نقل از مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه، همزمان با دهه بصیرت، نخستین جلسه «کمیته دائمی شورای اطلاع رسانی مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه» با حضور «رئیس» و «قائم مقام» مرکز به همراه اعضای کمیته تشکیل شد.

در ابتدای این جلسه دکتر شهریاری معاون قوه قضائیه و رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات با اشاره به نقشه شوم دشمنان بویژه استکبار جهانی آمریکای جنایتکار و ایادی و اذناب آنها برای تضعیف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، گفت: دشمنان با ایجاد تردید در دستاوردهای ارزشمند و بی شمار انقلاب شکوهمند اسلامی ایران، در صدد هستند تا حاکمیت را تضعیف کنند اما با برنامه ریزی و اعتمادسازی در پرتو انوار مقدس قرآن کریم و اهل بیت علیهم السلام، این دسیسه ها نقش بر آب است.

وی با اشاره به بهره مندی از هنر به منظور تثبیت مطالب در اذهان عمومی ادامه داد: با انجام فعالیت‌های برنامه‌ریزی شده همراه با اطلاع رسانی و تبلیغ این فعالیت‌ها در قالب هنری، اعتمادسازی حاصل می‌شود که می‌تواند در جهت‌دهی مثبت و مثمرثمر به افکار عمومی، نقش چشمگیر و شایسته‌ای را ایفاء کند و خروجی موفق چنین فعالیتی، موقعی جلوه می‌کند که گفتار و فعالیت‌های شما از زبان دیگران مطرح گردد.

معاون قوه قضائیه با بیان اینکه اعتمادسازی یکی از اهداف راهبردی - عملیاتی دستگاه قضائی است و توطئه های دشمنان را در جشن 40 سالگی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران، نقش بر آب می‎کند، تأکید کرد: از جمله دستاوردها و زیرساخت‌های بسیار مهم ایجاد شده در طی 4 دهه بابرکت انقلاب اسلامی ایران بویژه در حوزه قضائی با رویکرد فناوری اطلاعات، بحث ایجاد و توسعه «عدالت الکترونیک» است.

این عضو شورای عالی فضای مجازی کشور خاطرنشان ساخت : در حال حاضر، در حوزه «ابلاغ الکترونیکی» و «خدمات الکترونیک قضائی» از برخی کشورهای پیشرفته اروپایی جلوتر هستیم و این موضوع یکی از وجوه تمایز منحصر به فرد است که به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در دستگاه قضائی حاصل شده است.

شهریاری افزود : تشکیل «کمیته دائمی شورای اطلاع رسانی مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه» که پیرو دستورالعمل ابلاغی از سوی مقام عالی ریاست قوه قضائیه و با اهتمام ویژه مرکز امور رسانه دستگاه قضائی عملیاتی شده است، به حول و قوه الهی، آثار و برکات فراوانی را به همراه خواهد داشت که از جمله این ثمرات، تقویت و توسعه اعتمادسازی در افکار عمومی و عرضه آخرین دستاوردهای قوه قضائیه در حوزه فناوری اطلاعات در سطوح درون مرکز و قوه قضائیه، فراقوه و بین المللی است.

در ادامه، ولی الله شمس  یکی از اعضای کمیته به نمایندگی از مرکز رسانه قوه قضائیه با اشاره به ضرورت ابداع روشهای نوین اطلاع رسانی، ضمن ابراز خرسندی از تشکیل جلسه و قدردانی از دست اندرکاران تشکیل این نشست، تأکید کرد : مرکز رسانه قوه قضائیه به عنوان مهمترین رکن اطلاع رسانی دستگاه قضائی، آمادگی دارد تا با هم افزایی و همگرایی در خانواده بزرگ قوه قضائیه، این رسالت خطیر را با تعامل و همکاری هرچه بیشتر، پیش ببرد.

سپس هریک از اعضاء با ارائه نقطه نظرات پیرامون دستور جلسه، به بیان دیدگاه های خود پرداختند و مقرر شد تا در جلسه بعدی این کمیته، شیوه نامه اطلاع رسانی در سطح «ستاد و صف» مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه مورد بررسی قرار گیرد تا پس از تصویب، به «واحدهای ستادی مرکز» و «معاونان آمار و فناوری اطلاعات دادگستری های کل کشور» ابلاغ گردد.

شایان ذکر است، آقایان: علی اصغر هدایتی، ولی الله شمس، وحید صبوری، علی باقری نیا و داود کریمی مرید به عنوان اعضای «کمیته دائمی شورای اطلاع رسانی مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه» هستند که با حکم آیت‌الله شهریاری، فعالیت خود را در این کمیته، آغاز کرده‌اند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *