صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اجرای استاندارد مدیریت ایمنی مواد غذایی در میادین شهرداری تهران/سلامت شهروندان یکی از اولویت‌های سازمان مدیریت میادین است.

۱۵ دی ۱۳۹۷ - ۰۲:۴۶:۴۹
کد خبر: ۴۸۲۰۶۴
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران از آغاز اجرای استاندارد مدیریت ایمنی مواد غذایی در میادین میوه و تره بار خبر داد و گفت: با اجرای این استاندارد در میدان میوه و تره بار شهید لواسانی و سردار جنگل، راه جدید و ابزار تازه‌ای را برای حفظ و ارتقای سلامت غذایی شهروندان شروع کرده‌ایم.

سید سعید راد  در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه اظهارداشت: همزمان با نهایی شدن برنامه مدیریت ایمنی مواد غذایی تحت استاندارد «ایزو 22000» در میادین میوه و تره بار شهید لواسانی و سردار جنگل، در تلاش هستیم تا به تدریج استاندارد مذکور را در سایر میادین میوه و تره بار نیز اجرا کنیم.

وی با اشاره به اینکه این استاندارد، الزاماتی را برای سازمان‌های مذکور ایجاد می‌کند تا تضمین کند که محصولات ارائه شده از سوی آنها عاری از انواع آلودگی‌های میکروبی، شیمیایی و فیزیکی است، اظهار کرد: استاندارد «ایزو 22000» برنامه مدیریت ایمنی مواد غذایی و به نوعی متضمن امنیت محصول است که در سطح بین المللی برای سازمان‌های فعال در زنجیره مواد غذایی اجرا می‌شود.

راد با بیان اینکه این چرخه که از تولیدکننده تا مصرف کننده و به اصطلاح «از مزرعه یا صید تا سفره» را در بر می‌گیرد، از مخاطرات فرآورده‌های غذایی پیشگیری کرده و متضمن سلامت محصول است، تصریح کرد: خود را موظف می‌دانیم محصولاتی که در میادین و بازارها عرضه می‌شود، علاوه بر قیمت مناسب، با استاندارد و ایمنی بالا و سلامت و کیفیت مطلوب در اختیار شهروندان قرار گیرد.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار در پایان با تاکید بر اینکه امنیت محصول و سلامت غذایی شهروندان یکی از مهم‌ترین اولویت‌های این سازمان است، خاطرنشان کرد: افزایش کیفیت، کنترل قیمت و رعایت حقوق شهروندی، سه معیار اصلی ما در جلب رضایتمندی مردم است که استاندارد مدیریت ایمنی مواد غذایی، راهی و ابزاری برای ارتقای کیفی محصولاتی است که در میادین عرضه شده و به مصرف شهروندان می‌رسد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *