صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

جزئیات فعالیت ۱۳ مرکز کاردرمانی دانشگاهی با سازمان بهزیستی /صنایع کوچک و متوسط نجات‌دهنده اقتصاد کشور هستند/سهم ۶ درصدی اجرای برنامه‌های تربیتی از بودجه آموزش و پرورش

۱۲ دی ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۸:۵۱
کد خبر: ۴۸۱۶۸۹
در این مطلب چند خبر کوتاه اجتماعی را که خبرگزاری‌های مختلف کشور به آن‌ها پرداخته اند را مشاهده می‌کنید.

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، در این گزارش چند خبر کوتاه اجتماعی را که خبرگزاری های مختلف کشور به آنها پرداخته اند را می بینید.

حسین نحوی‌نژاد، معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور در گفتگو با خبرگزاری تسنیم گفت: هم اکنون ۱۳ مرکز دانشگاهی در سراسر کشور به تربیت نیرو‌های متخصص در حوزه کاردرمانی اشتغال دارند که ماحصل تلاش آن‌ها تربیت بالغ بر ۴ هزار و ۲۰۰ نیروی کاردرمانی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا است.


توانمندسازی گروه‌های مختلف دارای معلولیت و تزریق روحیه امید و نشاط در میان این افراد همواره یکی از اولویت‌های حوزه معاونت امور توانبخشی سازمان بهزیستی به شمار می‌رود و ارتقاء سطح علمی خدمات تخصصی نیز از جمله گام‌هایی است که در این مسیر دنبال می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس، سیدمصطفی سیدهاشمی، معاون هماهنگی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گفت:سیاست کلی و اصولی ستاد اجرایی فرمان امام (ره) توجه به صنایع کوچک و متوسط است؛ چراکه این صنایع، می‌توانند اقتصاد کشور را نجات دهند. کمک به توسعه‌ صنایع کوچک و متوسط، ایران را از حیث تولیدات داخلی تقویت و موجب افتخار کشور می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی الهیار ترکمن، معاون توسعه و پشتیبانی آموزش و پرورش در نشست خبری اش گفت: ۷۲ برنامه اولویت دار از زیرنظام‌های سند تحول بنیادین مشخص شده و امکانات و اعتبارات آموزش و پرورش را در راستای اجرای آن‌ها دنبال می‌کنیم. تقریبا در فرآیند خوبی قرار گرفته ایم تا بین اعتباری که به حقوق فرهنگیان و پرسنل تعلق می‌گیرد و اعتبار‌های دیگر تعادل ایجاد کنیم.

سال گذشته ۹۷ درصد اعتبارات در بخش پرسنلی هزینه می‌شد، اما برای سال ۹۸ کمی این وضعیت بهبود پیدا کرده و ۹۴ درصد اعتبارات صرف حقوق پرسنل می‌شود؛ و این پاسخ به این معناست که تنها ۶ درصد از بودجه پیشنهادی دولت برای آموزش و پرورش اختصاصی به فعالیت‌های پرورشی، سلامت، تربیت بدنی، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و... دارد که این رقم در بهترین حالت نسبت به سال گذشته بین یک تا دو درصد رشد داشته است. شاید به همین دلیل است که دیگر جایی برای دیده شدن ردیف مستقلی برای اجرایی شدن سند تحول بنیادین در بودجه باقی نمی‌ماند.

 

ولی‌الله شجاع پوریان، معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران در گفت وگو با ایسنا گفت: بار سنگین آسیب‌های اجتماعی را بهزیستی و شهرداری به دوش می‌کشند.
وی با بیان اینکه کم کاری نهاد‌های مختلف مسئول در این زمینه سبب شده است که مقام معظم رهبری شخصا به موضوع آسیب‌های اجتماعی ورود کنند، گفت: در بحث آسیب‌های اجتماعی قوانین بالادستی خوبی چه در حوزه مجلس و چه شورا وجود دارد و به گونه‌ای روشن تقسیم کار ملی انجام شده است؛ ساماندهی آسیب‌دیدگان معلول و کودکان کار به بهزیستی سپرده شده، تامین خانه و حمایت‌های مالی بر عهده کمیته امداد و جمع‌آوری و ایجاد زیرساخت‌های لازم همچون گرمخانه‌ها نیز بر عهده شهرداری‌ها است.

آسیب‌های اجتماعی دائما در حال بازتولید هستند به این معنا که اگر 500 نفر از آسیب دیدگان اجتماعی درمان شده و به چرخه زندگی بازگردند به همان میزان و یا حتی بیشتر آسیب دیده جدید وارد جامعه می‌شود و این به دلایل شرایط اقتصادی، اجتماعی و ... است.

 

سخنگوی سازمان ثبت‌احوال با اشاره به اینکه هیچ‌کس نمی‌تواند آماری از افراد فاقد شناسنامه اعلام کند، گفت: ۹۰ درصد ولادت‌ها ثبت و شناسنامه صادر می‌شود. به‌گزارش ایلنا، سیف‌الله ابوترابی درباره ابطال سریال کارت ملی قدیمی افرادی که اعتبار کارت آن‌ها تا پایان سال ۹۶ بوده، گفت: حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار کارت صادر شده که متعلق به افرادی است که کارت قدیم ملی داشته و کارت هوشمند تقاضا کرده‌اند و اکنون در ادارات پست و دفاتر ثبت‌احوال موجود است، اما آن‌ها برای دریافت کارت مراجعه نکرده‌اند و از امروز در سیستم سازمان ثبت‌احوال سریال کارت آن‌ها حذف می‌شود.

وی با بیان اینکه افرادی که دارای کارت قدیمی ملی بوده و هنوز اقدامی برای دریافت کارت هوشمند ملی نکرده‌اند تا پایان سال ۹۷ فرصت دارند، تصریح کرد: در حال حاضر تاکنون ۱۵ میلیون نفر هنوز برای دریافت کارت هوشمند ملی اقدام نکرده‌اند و ساز و کار ثبت‌نام این افراد در سازمان ثبت‌احوال فراهم شده است. سخنگوی سازمان ثبت‌احوال با بیان اینکه از ابتدای سال ۹۸ سریال همه کارت‌های قدیم ملی فاقد اعتبار می‌شود، تصریح کرد: اسم تمام افرادی که برای کارت هوشمند ملی درخواست داده‌اند در سامانه استعلام وجود دارد و هیچ مشکلی در خصوص احراز هویت نخواهند داشت و کارت‌های هوشمند ملی هم بتدریج و به نوبت به افراد تحویل داده خواهد شد.

علی مرادی مسئول روابط عمومی آموزش و پرورش در گفتگو با خبرنگار تسنیم  اظهار داشت: متاسفانه علی رغم تاکیدات زیاد از سوی آموزش و پرورش برای رعایت مسائل ایمنی در استفاده از وسایل گرمایشی سطح مدارس استان بازهم صبح امروز در مدرسه حجت روستای پلگی سید در زهک یکی از دانش آموزان دچار سوختگی شد.


این حادثه به علت سهل انگاری مدیر مدرسه به دلیل عدم رعایت مسائل ایمنی رخ می‌دهد چرا که این دانش آموزان در حال ریختن نفت درون چراغ نفتی بوده که ناگهان چراغ آتش می‌گیرد این درحالی است که دانش آموزان نباید کار پر کردن چراغ از نفت را انجام دهند.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *