صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ضرورت تغییر سبک زندگی شهروندان پایتخت

۱۲ دی ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۳:۱۷
کد خبر: ۴۸۱۵۶۶
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
شهردار تهران بر ضرورت تغییر زندگی شهروندان تهرانی تاکید کرد و سه شنبه‌های بدون خودرو را آغازی برای این کار دانست.

به گزارش گروه جامعه ، پیروز حناچی در مراسم رونمایی از ناوگان موتورسیکلت‌های مجهز به سیستم انژکتوری فروشگاه مجازی شهروند که امروز با حضور عیسی کلانتری، رییس سازمان حفاظت محیط زیست و مسعود سریع القلم، مدیر عامل فروشگاه‌های زنجیره‌ای شهروند، برگزار شد با تبریک میلاد حضرت مسیح به تمامی مسیحیان و دوستدارن آن حضرت، گفت: ما در شهری زندگی می‌کنیم که طبق نظر سنجی‌ها ۹۳ درصد از مردم آلودگی هوا و ترافیک را اصلی‌ترین مشکل و فقر و معضلات اجتماعی را در درجه بعدی مشکلات شهر می‌دانند. در تهران هر سال ۵۷ هزار نفر می‌میرند که ۱۴۰۰ نفر از آن‌ها در حوادث و ۴ هزار نفر به دلیل عدم رعایت مسائل ایمنی به رحمت خدا می‌روند.

وی ادامه داد: در تهران ۹.۳ درصد مردم دیابت دارند و تعدادی از آن‌ها از این مسئله خبر ندارند. ۳۰ درصد شهروندان تهرانی قند خود را کنترل نمی‌کنند و این آمار‌ها بیشتر از آمار سایر استان‌ها است. ۵۰ درصد مردم در تهران کلسترول بالای ۱۷۰ دارند و ۳۰ درصد آن‌ها تری گلیسرید بالا دارند. از هر ۵ نفر تهرانی یک نفر فشار خون دارد و خودش نمی‌داند. ۳۶ درصد از این جمعیت از فشار خون خود مطلع نیستند. در تهران هر سال ۱۴۰۰ نفر از سکته قلبی می‌میرند. در سال ۹۴، ۱۴۹۴ نفر از شهروندان به دلیل بیماری‌های تنفسی به بیمارستان مراجعه کرده اند.

شهردار تهران با اشاره به بهبود وضعیت آلودگی تهران در سال‌های اخیر گفت: در سال ۹۷ در کاهش میزان آلودگی در شهر در شرایط بهتری بوده ایم، اما باید تا پایان سال صبر کنیم و بعد قضاوت کنیم. بر اساس آمار‌هایی که در سال‌های گذشته بوده است، در سال ۹۴، ۲۳۹ روز هوای تهران دارای ذرات معلق بیشتر از حد استاندارد بوده است و ۱۰۲ روز هوا برای افراد دارای حساسیت نامناسب بود و ۹ روز هم شرایط اضطراری را تجربه کردیم.

حناچی در ادامه گفت: ۱۹.۳ تهرانی چاق هستند و آمار چاقی در زنان ۱.۷ بیشتر است و همه این آمار‌ها نشان می‌دهد که ما باید شیوه زندگی خود را عوض کنیم. اگر نگران سلامتی خودمان و بستگان مان هستیم، باید رفتارمان را در زندگی تغییر دهیم و کمپین سه شنبه‌های بدون خودرو بهانه‌ای برای تغییر روش زندگی است. در تهران یک درصد جمعیت با دوچرخه تردد می‌کنند. اگر این رقم به ۵ درصد برسد نیاز داریم معابر مخصوص دوچرخه سواری را گسترش دهیم. شاید دوچرخه سواری تاثیر مستقیمی بر ترافیک نداشته باشد. اما تغییر بزرگی در زندگی شهروندان تهرانی است.

وی با اشاره به رونمایی از ناوگان جدید موتورسیکلت‌های مجهز به سیستم انژکتوری فروشگاه مجازی شهروند گفت: کار فروشگاه شهروند از این جهت اهمیت دارد که منجر به کاهش سفر‌های درون شهری و به تبع آن کاهش آلودگی خواهد شد. اگر ما در زندگی مان تحول ایجاد نکنیم به مرور پژمرده خواهیم شد. باید با اقدامات اینچنینی و تغییر در سایر رویه‌های زندگی تهدید‌هایی که در شهر تهران برای شهروندان وجود دارد را به فرصت تبدیل کنیم و این نمی‌شود مگر اینکه همه باور کنیم و در این فعالیت‌ها مشارکت داشته باشیم. اگر اتفاقاتی مانند کمپین سه شنبه‌های بدون خودرو تبدیل به خواسته عمومی شود ما پیروز می‌شویم.

حناچی در پایان خاطر نشان کرد: امروز به همراه من ۲ معاون وزیر کشور، ۲ معاون وزیر کار و خبرنگاران به سه شنبه‌های بدون خودرو پیوستند و امیدوارم سایر شهروندان نیز به آن بپیوندند.

به گزارش خبرنگار شهرنوشت، در پایان این برنامه از ناوگان جدید موتورسیکلت‌های مجهز به سیستم انژکتوری فروشگاه مجازی شهروند رونمایی شد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *