رئیس بنیاد مستضعفان: محرومیتزدایی با سلامت، مهارت و آموزش به دست میآید
رویداد آموزشی و توانمندسازی گروههای چهادی و مردمی حوزه سلامت بنیاد علوی تحت عنوان، اسما؛ ارتقا سلامت محرومین ایران، عصر امروز پنجشنبه ۲۱ دیماه ۱۴۰۳ در اردوگاه امام خمینی (ع) لواسان برگزار شد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این مراسم بیان کرد: وزارت بهداشت با بنیاد علوی یک هدف مشترک دارد و باید دست در دست هم دهیم به مهر تا میهن خویش را کنیم آباد.
وی با اشاره به سخنان رهبر انقلاب گفت: آنهایی که در عرصههای جهادی کار کردند به این مهم آگاه هستند که امر جهادی ابزاری برای ارزیابی خود جهادگر و ارتقای کیفیت زندگی او است.
وزیر بهداشت تاکید کرد: این بنیاد به نام امام (ره) نامگذاری شده پس باید اهداف و آرمانهای ایشان را در دستور کار قرار دهد.
ظفرقندی تاکید کرد: این کار باید در سراسر کشور منتشر شود خیلی از افراد آگاهی ندارند که در این مسیر همراه گروههای جهادی شوند پس لازم است اطلاع رسانی بهتری انجام شود.
وزیر بهداشت خواسته دوم خود را در ارتقای سواد سلامت عنوان کرد و گفت: اکنون در سیستان و بلوچستان تب دنگی شایع شده است. بیش از ۵۰ درصدد این بیماری به آبهای آلوده اختصاص دارد و اگر لولهکشی مناسب انجام شود، از این بیماری پیشگیری میشود.
وی در بخش دیگری از اظهارات خود گفت: مورد بعدی اینکه در آخرین دیدار رهبر انقلاب ایشان به شدت از وضعیت رشد جمعیت ابراز نگرانی میکردند.
وزیر بهداشت ادامه داد: شبکه بهداشتی کشور فرسوده شده است و نیازمند بازسازی است ما برای افزایش رشد جمعیت باید بخشی از کار را از شبکه پیش برده و مشفقهای ویژهای برای فرزندآوری تدارک ببینیم.
ظفرقندی با اشاره به مقوله سازماندهی و شبکهسازی درست و علمی در مقوله فرزندآوری تاکید کرد: باید از ظرفیتهای بنیاد مستضعفان که آرمان حضرت امام (ره) است نهایت استفاده را کرده تا به شکل علمی اقشار کم برخوردار نیز از بهداشت و درمان مناسب بهرمند شود.
در ادامه این مراسم حسین دهقان رییس بنیاد مستضعفان گفت: از ابتدای انقلاب بنا داشتیم که محرومیت در کشور ریشه کن شود. اما تا ریشه کن شدن، محرومیت فاصله داریم.
وی افزود: محروم را اینگونه تعریف میکنیم که استعداد و دانش دارد، اما امکانات در دسترس ندارد. امروز در جمهوری اسلامی به برکت نظام، ۹۸ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار امکانات مورد نیاز مانند آب، برق، گاز، مدرسه و... را دارند.
وی افزود: ما یک دوران گذاری را زمینهسازی کردیم اکنون بوم در کشور دچار بحران شده روستاها خالی از نیروی کار است و به سوی تهران مهاجرت کردهاند، اما ما سعی کردیم خدماتی، چون آموزش و بهداشت را در روستاها بنیان نهاده تا از بوم روستا محافظت کنیم.
سردار دهقان در بخش دیگری از اظهاراتش تاکید کرد: اگر به دنبال محرومیتزدایی هستیم باید سلامت مهارت و اموزش را ایجاد کنیم. فردی که این ۳ مورد را دارد، دیگر بیکار نیست، انسان بیکار یک انسان بیهویت است. ما به واسطه اشتغال هویت ایجاد میکنیم.
رئیس بنیاد مستضعفان با بیان اینکه باید خدمات را به فضای مجازی برده و از طریق پلتفرمها ارائه کنیم گفت: دوران ساخت فیزیکی گذشته است، تا چه زمانی باید ساخت و ساز انجام دهیم؟
دهقان در بخش دیگری از اظهارات خود با تاکید بر اینکه ایران تنها تهران نیست، تصریح کرد: سراسر ایران باید از خدمات پایتخت بهرهمند شوند. ما این آمادگی را داریم که ظرفیتهای خود را به سراسر کشور انتقال دهیم.
وی ادامه داد: در یک برنامه ۳ تا ۵ ساله کشور را باید به مرز استانداردی از خدمات مختلف شهروندی برسانیم.
رئیس بنیاد مستضعفان در خاتمه یادآور شد: امیدوارم بتوانیم در قالب این تفاهمنامه یک حرکت جهادی علمی در کشور راهاندازی کنیم.
انتهای پیام/