صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اعضا به لایحه عدم نصب نماد کارگر در خیابان کارگر رای نداند

۱۱ دی ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۲:۲۶
کد خبر: ۴۸۱۳۸۶
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
اعضای شورای شهر تهران به لایحه عدم نصب نماد کارگر در خیابان کارگر رای نداند و این لایحه به کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران برگشت.

به گزارش گروه جامعه پیشنهاد رد لایحه ساماندهی و بهسازی خیابان کارگر یکی از دستور جلسه‌های امروز شورای شهر بود که در صحن مورد بررسی قرار گرفت.

علی اعطا در دفاع از رد این لایحه اظهار کرد: شورای شهر چهارم مصوبه‌ای داشته که بر اساس آن شهرداری ملزم شود تا نماد‌ها و المان‌هایی در رابطه با کار و کارگر در خیابان کارگر از میدان راه آهن تا تقاطع جلال آل احمد نصب کند و حتی ظرف مدت شش ماه گزارش‌هایی را در این زمینه ارائه دهد.

وی با بیان این مطلب که شهرداری تهران به جای اجرای مصوبه و نصب المان آن را تبدیل به یک مطالعه طراحی شهری کرده است، اضافه کرد: در همین راستا ساماندهی خیابان کارگر در بحث مداخله کالبدی مطالعات فضایی و مداخله عملکردی و ترافیکی پیش رفته، در حالی که تنها قرار بود المان‌هایی در خیابان نصب شود.

وی با بیان اینکه این اقدام شهرداری ربطی به لایحه مذکور نداشت، افزود: پیشنهاد می‌شود که این لایحه رد و برای بررسی بیشتر به کمیسیون ارجاع داده شود.

افشین حبیب زاده نیز در واکنش به رد این لایحه گفت: اصل پیشنهاد این بوده که نماد‌های کارگری را در این خیابان که به نام کارگران بوده و جزء پرترددترین خیابان‌های شهر محسوب می‌شود، نصب کنند.

رییس فراکسیون کارگری شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: اگر برخی با بند‌هایی از این لایحه مخالفتی دارند آن را اصلاح کنند نه اینکه به طور کلی لایحه را کنار بگذارند و بگویند طبق طرح تفصیلی انجام شود؛ این یعنی به تعویق انداختن اصل کار.

وی تاکید کرد: قرار است از میدان راه آهن تا حکیم در این خیابان چند نماد کارگری و عناصر زیبا شناختی مرتبط تعبیه کنند. اگر این لایحه برگردد مشخص نیست چه زمانی بخواهند دوباره آن را به صحن بازگردانند؛ لذا نباید این فرصت را از دست داد.

مسجد جامعی نیز در مخالفت با رد این پیشنهاد گفت: خیابان کارگر توسط مردم نامگذاری شده و احترام شهرسازان به جامعه کارگری بوده است و اینکه ما دوباره این لایحه را بررسی کنیم هدر رفتن زمان است.

در نهایت، اعضای شورای شهر تهران با ۹ رای موافق و ۹ رای مخالف به این لایحه رای ندادند و این لایحه به کمیسیون برگشت داده شد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *