صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

دادستان اراک: مصوبات شورای پیشگیری از وقوع جرم لازم‌الاجرا است

۱۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۱:۴۱
کد خبر: ۴۸۱۳۸۴۳
دسته بندی‌: قضایی ، حقوقی
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان مرکزی با بیان اینکه مصوبات شورای پیشگیری از وقوع جرم لازم‌الاجرا است، گفت: تکلیف و وظایف مدیران مربوطه درباره اجرای هر یک از مصوبات شورا مشخص شده و تأکید ما بر نظارت کامل و دقیق بر فرایند آن است و ترک فعل‌ها در این خصوص پیگیری خواهد شد.

حجت‌اله درودگر، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان مرکزی در جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم و آسیب استان با تأکید بر اجرای مصوبات این شورا توسط ادارات ذیربط، گفت: تکلیف و وظایف مدیران مربوطه درباره اجرای هر یک از مصوبات شورا کاملا مشخص شده و تأکید ما به عنوان مدعی‌العموم اجرایی شدن مصوبات و نظارت کامل و دقیق بر فرایند آن است و کم‌کاری و بی‌توجهی به هیچ عنوان قابل پذیرش نیست و به عنوان ترک فعل حتما پیگیری خواهد شد.

وی افزود: هم‌افزایی و تعامل حداکثری میان دستگاه‌ها و نهاد‌های ذیربط، لازمه دستیابی به نتیجه مطلوب و مناسب است.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان با اشاره به اهمیت مقوله پیشگیری در موضوعات اجتماعی، اظهار کرد: موضوع پیشگیری از وقوع جرم موضوعی بسیار برنامه‌محور است که در تدوین آن باید از تمامی ظرفیت‌های نهاد‌های مردمی، سمن‌ها، خیریه‌ها، گروه‌های جهادی، دانشگاهیان، حوزویان، ائمه جمعه و هیأت امنای مساجد استفاده کرد تا اهداف آن در متن جامعه محقق شود.

درودگر عنوان کرد: یکی از برنامه‌های مورد تأکید شورای پیشگیری از وقوع جرم و آسیب استان مرکزی، پای کار آوردن بزرگان و ریش سفیدان محله‌ها، مساجد و مصلحین است تا با شناسایی آسیب‌های اجتماعی در مناطق، بتوان از وقوع جرایم و ورود پرونده‌ها به دادگستری جلوگیری به عمل آید.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان مرکزی گفت: توقع ما این است که ائمه جماعات با نفوذ کلام و رفتاری که دارند در امر پیشگیری از وقوع جرم همکاری بیشتری داشته باشند و با استفاده از تریبون خود به بیان مسائل پیشگیرانه بپردازند و خانواده‌ها را به استفاده از ظرفیت مشاوره و مصلحین تشویق کنند.

درودگر تصریح کرد: پیشگیری از وقوع جرم با افزایش امنیت در جامعه ارتباط مستقیم دارد و افزایش جرم و جنایت از مصادیق تضییع حقوق محسوب می‌شود و با تضعیف حاکمیت قانون، سبب کاهش سرمایه‌ اجتماعی و عدم اعتماد عمومی به حاکمیت می‌شود.

وی تصریح کرد: برنامه‌ریزی‌های دقیق پیشگیری از وقوع جرم نه تنها از جرم جلوگیری می‌کند، بلکه سبب دستیابی به اهداف توسعه پایدار می‌شود و به تحقق عدالت نیز کمک می‌کند.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان مرکزی تأکید کرد: پیشگیری از وقوع جرم و آسیب‌های اجتماعی یک کار فرا دستگاهی و فرا قوه‌ای است، چرا که جرم ریشه در نابسامانی‌های فرهنگی، اقتصادی و امنیتی دارد.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *